Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Meghalt José Padilla ibizai DJ

24.hu
-
  Ma 08:40 Zene

Vastagbélrákja volt.

Koronavírus: 75 éves magyar beteg kapta meg először a magyar gyártású gyógyszert

Life
-
  Ma 08:40 Egészség

Koronavírus: 75 éves magyar beteg kapta meg először a magyar gyártású gyógyszert

Lovrencsics: Nem kell megijedni, ha Messi jön

Rangadó
-
  Ma 08:33 Foci

A Fradi kapitánya a Cristiano Ronaldóval szembeni tapasztalatait is felhasználja a felkészülés során.

Elárasztják a kínai gazdagok a világot – Sosem volt még ennyi új milliárdos egy év alatt

Portfolio
-
  Ma 08:32 Gazdaság

Rekord gyorsasággal nőnek ki a milliárdosok Kínában, köszönhetően a részvényárak felrobbanásának és az új tőzsdei bevezetéseknek – számol be a hírről a Reuters.

A hitelmoratórium meghosszabbításáról szavaz az Országgyűlés

Az Országgyűlés keddi ülésén 2021 nyaráig meghosszabbíthatja a koronavírus-járvány miatt elrendelt hiteltörlesztési moratóriumot.

Mindenkit megleptek a legnagyobb svájci bank ma reggeli számai

Az elemzőket is jócskán meglepve duplájára ugrott a legnagyobb svájci bank, a UBS nyeresége a harmadik negyedévben, köszönhetően a globális piacok erőteljes fellendülésének, ami a befektetési banki és a vagyonkezelési üzletágat is segítette. Sergio Ermotti vezérigazgatónak ez az utolsó gyorsjelentése a társaságnál.

A fertőzöttek száma a világban már meghaladta a 40 milliót, a gyógyultaké a 27,6 milliót

Egy nappal korábban 39 898 689 fertőzöttet tartottak nyilván, a halálos áldozatok száma 1 112 588, a meggyógyultaké pedig 27 420 679 volt.     A fertőzés 189 országban és régióban van jelen. Szakértők szerint a diagnosztizált esetek száma nem tükrözi pontosan a valóságot, mert az egyes országokban többé-kevésbé korlátozott a tesztek…

Meghalt a legendás ibizai Dj, a chill keresztapja

José Padilla – a Baleár-szigetek úttörője, akinek a nevéhez többek között a híres Café del Mar-mixek fűződnek – 62 éves korában, vastagbélrákban hunyt el. A legendás DJ halálhírét Padilla Facebook-oldalán tették közzé.

A használtautó-piac alig érezte meg a koronavírus-járványt

A használtautó-piacot nem rázta meg a járványhelyzet

Online oktatás és bezárások: további hat Hargita megyei településen vezetnek be szigorú járványügyi intézkedéseket

Székelyhon
-
  Ma 08:21 Határtalan

Háromról kilencre nőtt hétfőre azoknak a Hargita megyei településeknek a száma, ahol 3 fölé nőtt az igazolt koronavírus-fertőzések száma ezer lakosonként az elmúlt két hétben. Ezeken a településeken – köztük a megyeközpontban – is minden tanintézetben áttérnek az online oktatásra.

Vajon bírja még a 300 feletti tempót az öreg Jaguar?

A múlt nagyágyúit eresztette össze a Top Gear csapata. A brit autós műsorban a nyolcvanas/kilencvenes éveket a Ferrari F40, a

Egészségteszt: nem járunk háziorvoshoz, mégis sok gyógyszert szedünk

BDPST24
-
  Ma 08:19 Életmód

Csupán a megkérdezettek 12 százaléka érzi magát teljesen egészségesnek, egyötödük pedig rendszeresen beteg – derül ki abból az online kutatásból, amelyet 632 ember megkérdezésével készített szeptemberben az Emóció 7.84. Háziorvoshoz továbbra sem jár a magyar: a megkérdezettek közel egyharmada még évente egyszer sem megy el…

A koronavírus-járvány legsötétebb időszaka még csak most következik

Liner
-
  Ma 08:18 Külföld

Az elkövetkező 6-12 hét lesz a teljes COVID-19 pandémia legnehezebb időszak az egyik vezető epidemiológus előrejelzése szerint.