Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 297 hír

Katalin váratlan ajándékot kapott Meghantől

Femcafe
-
 Ma 15:11Bulvár

A szülinapos hercegné teljesen ledöbbent, nem számított ilyesmire a sógornőjétől.

Ezt a transznemű sztárt imádja most mindenki

Hunter Schafer nemcsak bátorsága, de stílusa miatt is az egyik legszerethetőbb fiatal színész.

Szűcs már megint olyan fejlesztést jelentett be, aminek már rég készen kéne lennie

Most a maglódi kézilabdacsarnok lassan négy éve húzódó építését próbálta eladni friss fejlesztésként.

Most akkor kötelező lesz mindenkinek a kínai vakcinával oltatni?

Orbán Viktor komoly nyomást helyezett az OGYÉI-re, de hogyan fogja megkavarni az oltási tervet, ha a kormány beszerzi a kínai vakcinát? 

Felbukkant Jack Grealish FUT kerete – Mindenki örülne egy ilyen gárdának

Leet
-
 Ma 14:00Gaming

Azt hinné az ember, hogy a profi futballisták minden idejét a foci viszi el. Nos, ez a valóságban egyáltalán nincs így, egészen pontosan nem mindenki esetében beszélhetünk ilyesmiről. Az Aston Villa ikonikus szélsője, Jack Grealish nem számít kivételnek. Ezt bizonyítja az is, hogy szabadidejében szeret a virtuális futballal kikapcsolni. Aki manapsá

Orbán Viktor félmilliós ajándékot jelentett be a fiataloknak

A miniszterelnök már az új év első napjaiban kijelölte a következő egy év gazdaságpolitikai intézkedéseinek irányát. Jól azonosított célcsoportoknak nyújtana előnyt az állami költségvetésből. Eddig a nyugdíjasok (2021-től indul a 13. havi nyugdíj visszaépítése), valamint a gyermeket nevelők (otthonteremtési programokon keresztül) voltak a…

A Nemzeti Gárda szoros őrizet alá veszi a Capitoliumot

Szó szerint ellepték a Capitolium épületét és környékét a Nemzeti Gárda tagjai. A katonák az épületet kívülről és belülről is őrzik. Joe Biden megválasztott elnök beiktatása január 20-án lesz Washington DC-ben.

A maszkviselésre még mindig nem mindenki ügyel

A maszkviselési kötelezettség figyelmen kívül hagyása miatt 166 emberrel szemben intézkedtek a rendőrök az elmúlt 24 órában - közölte a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának vezetőhelyettese online sajtótájékoztatón pénteken.

Dopeman: Orbán mindenkinek megadja, amit kell

Pityinger László nem fideszes, de ma már nem rúgna bele egy hungarocell Orbán-szoborba.

Voith Ági: “Azt javaslom, most mindenki vegye elő a humorérzékét”

A színésznőt a Blikk kérdezte. Az interjúban elsőként arról számolt be, mostanában sokat főz, olvas, tévézik, telefonálgat és drukkolok, hogy ne legyen covidos: “Nagyon öreg, csúnya vénasszony akarok lenni”.

A Cziffra Fesztivállal veszi kezdetét a Cziffra György-emlékév

Az emlékév februári virtuális programjai ingyenesen elérhetőek lesznek bárki számára.

Horgászjegyeket kaptak ajándékba a debreceni egészségügyi dolgozók

Az egészségügyi dolgozók munkájának elismerésül 500 darab horgászjegyet ajánlottak fel többek között a Debreceni Egyetem Kenézy Gyula Egyetemi Kórház számára.

„Mindenki a munkából járt edzésre” – Interjú Zimonyi Dáviddal

Sokat elárul a honi tehetséggondozásról, hogy Zimonyi Dávid évekig senkinek sem tűnt fel, jóllehet már az U13-ban berámolt 50 gólt egy szezonban, a felnőttek közt pedig tovább emelte a tétet. A megyei bajnokságra hajlamosak vagyunk legyinteni, pedig ha valaki száz gól felett termel két szezon alatt, abban nyilván motoszkál valami. A…