Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Egymás után nyolc olaszt kaszabolt le a 80 éve elhunyt Mészáros Ervin

NSO
-
  Ma 08:50 Sport

A stockholmi olimpián arany- és bronzérmes Mészáros Ervin különc figurája Krúdy-regény főszerepéért kiáltott. Felidézzük furcsa szokásait, és megcáfoljuk az 1928-ban Fuchs Jenővel vívott asszója köré szőtt legendát.

Híres emberek, akik utálták egymást forgatás közben (és még utána is)

Joy
-
  Ma 08:36 Film

Nagyon kellemetlen lehet szerelmi jelentet játszani azzal, akit egy kanál vízben meg tudnál fojtani. Közösen vezetni világszerte nézett díjkiosztó gálát a számodra elviselhetetlen karakterű partnerrel – ez sem szívderítő feladat.

A megmentője után Gyuri lett a "buszozós" kisróka

A megmentője után a Gyuri nevet kapta a kisróka. Vasárnap hajnalban a 63-as busz sofőrje egy fiatal, sebesült rókát talált az út szélén, ezért kiállt a forgalomból, és megszárította az állatot a buszon.A róka aztán - az Állatmető sereg segítségével dokihoz került, és ha minden jól megy, akkor néhány hónap múlva már szabadon is engedik,…

Ténybeli javítás jogerő után – 2. rész

Jogászvilág
-
  Ma 08:08 Gazdaság

A Kúria joggyakorlat-elemzés keretében megállapította, hogy a bíróságok döntő többségében, a kialakult gyakorlatnak megfelelően csak olyan új bizonyíték alapján rendelkeznek a perújításról, amely alapján a jogerős határozat megváltoztatása várható.

Kiszivárgott az első Xbox forráskódja

Origo
-
  Ma 08:07 Infotech

A közel végleges Windows NT 3.5 kódbázissal együtt.

Hamarosan olvasható az első, donorméhből született gyermek története

Blikk
-
  Ma 07:49 Bulvár

Vincent volt az első a történelem során, aki átültetett méhből jött világra.

Szerelem volt első látásra: így ismerkedett meg a kedvesével Radics Gigi

Radics Gigi szerelme, bár az elején sokáig bátortalan volt randevúra hívni az énekesnőt, már az első pillanatban tudta, ő az igazi.

Az áprilisi visszaesés után kissé emelkedett a GKI konjunktúraindexe

Májusban a szolgáltatói mellett a kereskedelmi bizalmi index javult a legnagyobb mértékben.

Milyen jövő vár ránk egykeként, elsőszülöttként vagy legkisebbként?

vasárnap.hu
-
  Ma 07:24 Könyv

Vajon miért lehet az, hogy egyazon családban felnőtt testvérek olyannyira különböznek egymástól? Hogy a testvérem képes mindent nálam lazábban kezelni?...

Szárnyalás után zuhannak a húsárak

A koronavírus-járvány okozta keresletcsökkenés mellett fagykár, aszály, afrikai sertés pestis és madárinfluenza is sújtja a hazai gazdákat. A támogatás itt is késik.

Az áprilisi pánik után májusban kissé nőtt a GKI konjunktúraindexe

A GKI konjunktúraindexe az áprilisi 29 pontos esése után 5 ponttal, mínusz 28 pontra emelkedett, ami még mindig átható pesszimizmust tükröz, ugyanakkor a részindexek többsége májusban - vélhetően a kormányzat által bejelentett járványügyi lazítás hatására - egyharmadát ledolgozta áprilisi drámai zuhanásának. Az iparban azonban még…

Ha az EU nem tesz semmit a közös kötvényvásárlást kritizáló német AB-döntés után, abból botrány lesz

Azonnali
-
  Ma 07:12 Vélemény

Dietrich Murswiek freiburgi közjogprofesszor egykoron egyike volt azon jogászoknak, akik előkészítették az Európai Központi Bank egyik kötvényvásárlási programja elleni alkotmányjogi panaszt Németországban. Nemrég egy másik program kapcsán a német alkotmánybírák kimondták: aránytalan a jelenlegi EKB-s kötvényvásárlás, de nem…

Radics Gigi kedvese, Mikus Áron kapcsolatukról vallott: első látásra beleszeretett az énekesnőbe

Life
-
  Ma 07:05 Bulvár

Radics Gigi kedvese, Mikus Áron kapcsolatukról vallott: első látásra beleszeretett az énekesnőbe

Magyarország elsők között tesztelheti a japán Avigan gyógyszert

Az elsők között kaptunk a Japánban törzskönyvezett Avigan nevű, favipiravir összetevőjű gyógyszerből, részint koronavírusos betegek kezelésére, részint további klinikai tesztek folytatására.