Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 41 hír

Két fődíjas az Év Gyára 2019 versenyen

Kiadónk, a PPH Media kihirdette az Év Gyára 2019 díjazottjait. A nettó árbevételi kategóriák alapján kiosztott két összetett díjat egy vegyipari gyártó és egy járműipari beszállító családi vállalkozás nyerte, sőt idén a zsűri különdíjat is kiosztott egy kiemelkedő zöldmezős beruházásért.

Tíz érem a cél a hazai rendezésű jet-ski világversenyen

Sport365
-
  Tegnap 16:29 Sport

Hosszú évek után 2019-ben rendezhetett ismét Európa-bajnoki futamot Magyarország.

Atlétika: Két csabai érem az ob-ról

Behír
-
  Tegnap 15:07 Sport

Kovács Barbara megnyerte az 5000 méteres gyaloglást, míg Bogdán Annabella bronzérmes lett gerelyhajításban a hétvégi 125. Magyar Bajnokságon, Budapesten. A csabaiak olimpiai bronzérmes sülylökője, Márton Anita ezúttal nem lépett dobókörbe.

Dobogó az első Junior versenyen

Formula
-
  Tegnap 09:28 Sport

Kiválóan sikerült Molnár Martin pályafutása első Junior kategóriás versenye a Morva Kupa brucki fordulóján, ahol nemzetközi mezőnyben szerezte meg a hétvége második helyét!

Hamilton magyarázkodni kényszerült a versenyen tett kijelentése miatt

Formula
-
  Tegnap 09:24 Forma1

A 70. Évfordulós Nagydíjon a második helyen célba érő Lewis Hamilton magyarázkodni kényszerült a versenyt követően, ami alatt azzal gyanúsította a Red Bullt, hogy a guminyomással játszanak.

Sávlezárás a Dombóvári úton

Ittlakunk
-
  Tegnap 05:51 Budapest 11. ker

Hétfő reggeltől a Dombóvári úton mindkét irányban lezárják a belső sávot a Budafoki út és a Buda-part tér között  - jelezte a BKK.A felújítási munkák - és a sávlezárás - előreláthatólag októberr 22-ig tart.

Bottas szerint a Mercedes „bealudt” a silverstone-i versenyen

Valtteri Bottas szerint sokat tanulhat a Mercedes Forma-1-es csapata a silverstone-i vereségből, mivel úgy érzi, „bealudtak” akkor, amikor Max Verstappen és a Red Bull eléjük tudott kerülni.

Gyorsrúgó versenyen remekeltek a vásárhelyi taekwondósok

Hódpress
-
  20.08.09 18:02 Sport

Tíz érmes helyezéssel zárták a budapesti Lupa tónál rendezett III. Taekwon-Day Beach poomsae és gyorsrúgó versenyt a Máté Taekwondo versenyzői szombaton. A kadet korosztály “A” kategóriájában Acsai Vivien, “B” kategóriában pedig Molnár Lili, míg a felnőtteknél Máté Mirabella lett aranyérmes a formagyakorlat versenyszámban. A…

Red Bull győzelem a jubileumi F1-es versenyen

Idén először láthattunk nem Mercedes győzelmet, ám sajnos kevés valódi, kerék a kerék elleni csata zajlott a pályán. A rajtnál

Jól teljesítettek a Tolna megyei bringások az országos versenyen

infoVáros
-
  20.08.09 17:28 Megyei

Bringások lepték el Tamásit és a környező településeket hétvégén, s nemcsak azért, mert ekkor tartották a Tamási Kerékpáros Napokat, de itt rendezték az utánpótlás-bajnokságokat is.

Tomola Tibor sikere a biliárd versenyen

Sonline
-
  20.08.09 15:07 Sport

Tizennégyen álltak asztal mögé Darányban a közelmúltban rendezett biliárd versenyen.

Az egri házaspár egyedülit alkotott az eXtremeMan versenyen

Heol
-
  20.08.09 10:03 Sport

A (sport)fotós és a vízilabdázó alkotta pár idén együtt teljesítette Nagyatádon az eXtremeMan versenyt, a 30. Hosszútávú Triatlon Országos Bajnokság távját.

Verstappen ígéri, a versenyen erősebb lesz a Red Bull

Max Verstappen a Red Bull versenytempójában és a csapat eltérő stratégiájában bízik, és elmondta, célja egyértelműen a dobogó lesz a 70. évforduló Nagydíján.

Kaposváron találkoztak az éremgyűjtők

KaposPont
-
  20.08.08 16:48 Életmód

A somogyi megyeszékhely ad otthont ezekben a napokban a Magyar Éremgyűjtők Egyesületének 50. vándorgyűlésének.