Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Beoltatná magát a koronavírus ellen? Meglepően nyilatkoztak a hazai polgárok

Körkép
-
  Ma 19:38 Tudomány

Azok az emberek, akik negatívan viszonyulnak az oltáshoz, kevés hajlandóságot mutatnak aziránt, hogy beoltassák magukat a koronavírus ellen.   Mindez abból a felmérésből derült ki, amit a Szlovák Tudományos Akadémia Társadalmi és Pszichológiai Tudományok Központja végzett el. Monika Hucákovának, a Szlovák Tudományos Akadémia…

Ismét emelkedett a diagnosztizált fertőzöttek száma Olaszországban

Belgium a járvány csúcspontjához közeledik - 12 ezer fertőzött Ausztriában - Csökkent a halálesetek napi száma Nagy-Britanniában - ÖSSZEFOGLALÓ

525-en haltak meg egy nap alatt Olaszországban

Ötszázhuszonötre csökkent az utóbbi egy nap alatt az új típusú koronavírus-fertőzés halálos áldozatainak száma, amely így a járvány helyi kitörése óta elérte a 15 887-t - közölte vasárnapi esti tájékoztatóján az olasz polgári védelmi hatóság. Az újonnan diagnosztizált fertőzöttek száma viszont ismét megközelítette a háromezret.

Koronavírus: 3 új fertőzött Fejér megyében, 110 000 liter fertőtlenítőszer a MOL-tól, munkaszüneti napokon sincs kamio…

fmc
-
  Ma 19:32 Megyei

733 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma, hétfőtől egész Magyarországon díjmentes lesz a közterületi parkolás, Budapesten nagy a kockázata a járvány berobbanásának, munkaszüneti napokon sincs kamionstop.

Megölte kislányát

Police
-
  Ma 19:31 Baleset-bűnügy

Megölte kislányát Budapesti Rendőr-főkapitányság2020. 04. 05., v - 19:31 A budapesti rendőrök elfogták P. Orsolyát, aki feladta magát a rendőrségen.

181 kilósan futott be Hollywoodban – Chrissy Metz most az egyik legnépszerűbb sorozatsztár

Femina
-
  Ma 19:30 Bulvár

Gyorséttermi dolgozóból lett felkapott színész-és énekesnő.

Ausztriában a 12 ezret is meghaladta a koronavírussal fertőzöttek száma

Ausztriában vasárnapra a 12 ezret is meghaladta a koronavírussal fertőzöttek száma. Ez 2,1 százalékos növekedést jelent a szombati adatokhoz képest.

Ezeket az országokat még a koronavírus is messziről elkerüli

HVG
-
  Ma 19:30 Külföld

Hónapok leforgása alatt a világ szinte összes országában elterjedt és legkevesebb 1,2 millió embert fertőzött meg az új koronavírus. A BBC azt nézte meg a Johns Hopkins University adatai alapján: maradt-e még olyan hely a Földön, ahová nem jutott el a kórokozó - és vajon miért.

Ha ezt az 5 dolgot megteszi *nem igazán* kéne több esélyt adni neki

Goodstuff
-
  Ma 19:22 Életmód

Mindenki hibázhat, és senki sem tökéletes. Viszont van, ami kétszer, vagy többször nem fér bele. 1. Nem vállal felelősséget a hibájáért. Ha valaki mindig úgy alakítja a helyzetet, hogy az ő tévédéséért valaki mást tesz felelőssé, az azt jelenti, hogy nem eléggé felnőtt ahoz, hogy belássa, hibázott. Egy felnőtt tudja, hogy hibázunk néha akkor is,…

Ausztriában a 12 ezret is meghaladta a koronavírussal fertőzöttek száma

Origo
-
  Ma 19:17 Külföld

1056-an részesülnek kórházi kezelésben, 244 beteget kezelnek az intenzív osztályokon.

Nostradamus tényleg megjósolta a koronavírust? Itt a válasz a hátborzongató jövendölésről

A koronavírusnál csak az összeesküvés-elméletek fertőzőbbek, így nem csoda, hogy a középkori jövendőmondó sem maradt ki a szórásból. Utánajártunk, igaz vagy hamis a nevéhez kötött vers.

Marokkóban 5600 fogvatartottnak kegyelmezett meg a járvány miatt

Így próbálják visszaszorítani a vírus terjedését.

Ausztriában a 12 ezret is meghaladta a koronavírussal fertőzöttek száma

Parameter
-
  Ma 19:15 Határtalan

A 12051 fertőzött közül 1056-an részesülnek kórházi kezelésben, 244 beteget kezelnek az intenzív osztályokon.  Továbbra is Tirol tartományban diagnosztizálták a legtöbb esetet (2.690 fő), Felső-Ausztriában 1.916-an, Alsó-Ausztriában pedig 1.863-an fetőződtek meg koronavírussal.      A szakértők szerint a számok pozitív tendenciát…

Ott halunk meg az utcán, kaja nélkül, minden nélkül

Magyar Hang
-
  Ma 19:14 Belföld

A hajléktalanok nem tudnak „otthon maradni” a járvány miatt. A szállóra csak kevesen jutnak be, a kint rekedtek pedig egyre nehezebben jutnak hozzá az alapvető élelmiszerekhez. Riport!