Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Friss meteorológiai előrejelzés pünkösdvasárnapra - Mutatjuk a részleteket

Alon
-
  Ma 01:29 Időjárás

Ilyen időjárás várható vasárnap. Itt vannak a részleteket:

Az ismert cseh biokémikus szerint az államnak joga van elrendelni a koronavírus elleni oltást

A koronavírus elleni oltóanyag ugyan még nem áll rendelkezésre, de már most komoly ellenzői akadnak a védőoltásnak. A legutóbbi felmérés szerint például az amerikaiak kétötöde ellenzi, holott a járvány komolyan sújtotta az USA lakosságát. A tudósok azonban arra figyelmeztetnek, hogy a védőoltás elutasítása veszélybe sodorná a kollektív…

100 millió Ft-tal támogatja az Audi Hungaria a koronavírus elleni küzdelmet

Az Audi Hungaria hat regionális intézménynek nyújt támogatást a koronavírus elleni küzdelemhez.

Matovič és miniszterei a Pozsonyi várban emlékeznek Trianon 100. évfordulójára 120 meghívott felvidéki magyarral

Jövő hét kedden, június 2-án nagyszabású összejövetelre kerül sor a Pozsonyi várban. Igor Matovič kormányfő meghívására a szlovák kormány minisztereinek jelenléte mellett baráti összejövetelre kerül sor felvidéki magyarokkal a trianoni békediktátum aláírásának 100. évfordulója alkalmából.   „A múltat nem mi írtuk, de a jövő a mi kezünkben van”…

Operatív törzs: könnyebbé vált a magyar állampolgárok hazatérése Bulgáriából

Megkönnyíti a magyar állampolgárok hazatérését Bulgáriából egy most hatályba lépett kormányrendelet – mondta a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának vezetője a szombati online sajtótájékoztatón. Lakatos Tibor rendőr ezredes beszámolt arról, hogy a jogszabály szerint korlátozás nélkül léphetnek…

Premier League: nem találtak fertőzöttet a friss tesztelésen

NSO
-
  Tegnap 22:36 Foci

Nem hozott pozitív eredményt egyetlen koronavírusteszt sem a legutóbbi ellenőrzés során az angol labdarúgó Premier League-ben.

Trump: A hadseregünk készen áll

A „radikális baloldalt” is okolta az országossá váló tüntetésekért és az erőszak elharapódzásáért Donald Trump amerikai elnök, amikor a SpaceX űrhajó ismételt felbocsátási kísérletére Floridába indulva újságíróknak nyilatkozott Washingtonban szombaton.

Trump: A hadseregünk készen áll!

És kész gyorsan és hatékonyan segíteni, ha kell. Az elnök a „radikális baloldalt” is okolta az országossá váló tüntetésekért és az erőszak elharapódzásáért.

Észak-Macedóniában meghosszabbították a rendkívüli állapotot

Észak-Macedóniában Sztevo Pendarovszki államfő két héttel meghosszabbította az országban bevezetett rendkívüli állapotot, miután az új típusú koronavírus mintegy 100 embert fertőzött meg, és 16 ember halálát okozta az elmúlt 3 napban.

A legkisebb szén-dioxid-kibocsátással készülő sportcipőt fejleszti az adidas és az Allbirds

Mindkét cég logója ott lesz a tervek szerint jövőre megjelenő cipőkön.

Észak-Macedóniában meghosszabbították a rendkívüli állapotot

Észak-Macedóniában Sztevo Pendarovszki államfő két héttel meghosszabbította az országban bevezetett rendkívüli állapotot, miután az új típusú koronavírus mintegy 100 embert fertőzött meg, és 16 ember halálát okozta az elmúlt 3 napban.

Meghosszabbították a rendkívüli állapotot Észak-Macedóniában

A kétmillió lakosú országban egy héttel ezelőtt kezdett ismét romlani a járványügyi helyzet.

Visszavonult, edzőnek állt Zsók Levente

Székelyhon
-
  Tegnap 20:15 Sport

A csíkszeredai születésű Zsók Levente 36 évesen befejezi játékospályafutását, de marad a Brassói Corona jégkorongcsapatánál, az edzői stábban ugyanis számítanak rá.

Meghosszabbították a rendkívüli állapotot Észak-Macedóniában

Sztevo Pendarovszki közölte: ha tovább romlik a helyzet, az érintett településeken kijárási korlátozásokat léptethetnek életbe.