Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 261 hír

Együttműködést ír alá a Veszprém-Balaton 2023 Zrt. és Balatonfüred

Veol
-
 Ma 16:00Kultúra

Aláírják a szerződést Balatonfüred önkormányzata és a Veszprém-Balaton 2023 Zrt. közötti együttműködésről a Kultúra napján, a füredi Vaszary Galéria Széchenyi termében, pénteken 18 órakor.

Minden héten, igyenesen tesztelhetik magukat a bécsi óvodák és iskolák dolgozói

A részvétel önkéntes alapú, a tesztet a hét egy adott napján kell elvégezniük.

100 százalékos az új orosz vakcina hatékonysága – az orosz hatóság szerint

Fontos hozzátenni, hogy a korábbi tájékoztatások alapján az első és második fázist 100 fős, vagyis kis létszámú tesztcsoporton végezte az orosz vállalat.

Didaktikai eszközöket vásárolhatnak az óvodák

Az oktatásügyi minisztérium fél millió eurót juttat az óvodák részére didaktikai eszközök, játékok és könyvek vásárlására. Mint a minisztérium kommunikációs osztálya közzétette, az Intelligens játék elnevezésű projekt keretében az ország valamennyi óvodája, amely a tanintézmények hálózatának tagja, pályázhat a pénzösszeg elnyeréséért.

Állítólag 100 százalékos a második orosz vakcina immunológiai hatékonysága

Száz százalékos a második orosz vakcina, a novoszibirszki Vektor virológiai és biotechnológiai kutatóközpont által kifejlesztett EpiVacCorona immunológiai hatékonysága az új koronavírusos fertőzéssel szemben – a klinikai tesztek alapján – közölte kedden az orosz fogyasztóvédelmi felügyelet, a Roszpotrebnadzor.

Orosz hatóság: 100 százalékos a második orosz vakcina immunológiai hatékonysága

Százszázalékos a második orosz vakcina, a novoszibirszki Vektor virológiai és biotechnológiai kutatóközpont által kifejlesztett EpiVacCorona immunológiai hatékonysága az új koronavírusos fertőzéssel szemben a klinikai tesztek alapján - közölte kedden az orosz fogyasztóvédelmi felügyelet, a Roszpotrebnadzor.

Az oroszok szerint 100 százalékos hatékonyságú a vakcinájuk

Novoszibirszkben fejlesztettek ki új vakcinát a koronavírus ellen, már tökéletes immunológiai hatékonysággal büszkélkednek. Amikor tavaly novemberben a Pfizer és a BioNTech bejelentették, hogy a vakcinájuk 90 százalékban hatásos, az orosz kutatók gyorsan közölték, hogy a Szputnyik V is 90 százalékban működik, sőt, talán még hatékonyabb.…

Az oroszok szerint 100%-os a második vakcinájuk

A klinikai tesztek alapján a második orosz vakcina, a novoszibirszki Vektor virológiai és biotechnológiai kutatóközpont által kifejlesztett EpiVacCorona immunológiai hatékonysága száz százalékos a koronavírus-fertőzéssel szemben - közölte kedden az orosz fogyasztóvédelmi felügyelet.

Íme, egy váratlan bejelentés: elkészült az első 100 százalékos hatékonyságú vakcina a világon

Százszázalékos a második orosz vakcina, a novoszibirszki Vektor virológiai és biotechnológiai kutatóközpont által kifejlesztett EpiVacCorona immunológiai hatékonysága az új koronavírusos fertőzéssel szemben a klinikai tesztek alapján - közölte kedden az orosz fogyasztóvédelmi felügyelet, a Roszpotrebnadzor, adta hírül a portfolio.hu.

A mátyásdombi óvoda hármas korszerűsítése

Feol
-
 Ma 14:30Megyei

A Magyar falu program keretében nyertünk el 18 millió forintot az óvoda konyhájának teljes felújítására – mondta el Lelkes Tibor polgármester.

Remek hír: 100 százalékos védelmet ad az új orosz vakcina

A hírt az orosz fogyasztóvédelmi felügyelet, a Roszpotrebnadzor jelentette be. Százszázalékos a második orosz vakcina, a novoszibirszki Vektor virológiai és biotechnológiai kutatóközpont által kifejlesztett EpiVacCorona immunológiai hatékonysága az új koronavírusos fertőzéssel szemben a klinikai tesztek alapján. „Egy vakcina hatékonysága…

Az oroszok szerint 100 százalékos a vakcinájuk

A klinikai tesztelés első és második fázisa alapján.