Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 254 hír

Totál beteg! Lánya profiljával vadászott kamaszokra a pedofil nő

Metropol
-
 Ma 08:00Belföld

Valószínűleg örökre a rácsok mögött marad az a kegyetlen pedofil nő, aki kis híján öngyilkosságba hajszolta egyik szexuálisan bántalmazott áldozatát.

Bő 20 évet letagadhatna ez a 60 éves nő, amire az öltözködésével is rásegít: nála a kor tényleg csak egy szám

Retikül
-
 Ma 07:30Divat

Sokan úgy gondolják, hogy bizonyos kor felett már nem viselhetnek színes vagy sikkes fazonokat. Szerencsére az utóbbi időben egyre többen mutatják meg, hogy a stílusos öltözéknek a kor sem szabhat határt. Az idős blogger színpompás szettjeivel bebizonyította, hogy a divatos megjelenés 60 felett sem lehetetlen! Ideje elfelejteni a régi…

20 millió embert már beoltottak a Sinopharm vakcinájával – Magyarország is kaphat belőle

Miközben az Európai Unió vakcinabeszerzési programja igen lassú, Magyarországra első körben akár egymillió Sinopharm-vakcina is érkezhet Kínából, ha a 79 százalékos hatékonyságú szer engedélyt kap az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézettől (OGYÉI). A Ripost összegyűjtötte, mit érdemes tudni az oltásról.

Győzelemmel indította az évet a Szolnoki Dózsa

Nem tudta megszorongatni a Szolnoki Dózsát a Kaposvári VK csapata az E.ON férfi vízilabda OB I. 16. fordulójában.

Vereséggel kezdték az évet a komáromiak és a somorjaiak

Parameter
-
 Tegnap 18:57Határtalan

A komáromiak és a somorjaiak a honi második vonalban futballozó csapattal mérték össze tudásukat. A komáromiak az FC Petržalka vendégeként szenvedtek 1:2-es vereséget (felvételünk a helyszínen készült), a somorjaiakat pedig Dunaszerdahelyen, a MOL Akadémia műfüves pályáján a Skalica alakulata győzte le 2:0 arányban.…

Vereséggel kezdte az évet a KVK

Nem tudta megszorongatni a nemzetközi szintén is remeklő Szolnoki Dózsa csapatát a Kaposvári VK az E.ON férfi vízilabda OB I. 16. fordulójában.

Ha 1980-2000 között születtél, kaphatsz 10 millió Ft-ot

ProfitLine
-
 Tegnap 18:00Gazdaság

Cikkünk kissé hangzatosra sikerült címében (de ez fontos, hogy felfigyeljenek rá sokan) arra szeretnénk a tisztelt olvasók figyelmét felhívni, hogy 2021-ben még elérhető az akár 0%-os kamatozású, maximum 10 millió Ft összegű un. Babaváró Hitelkonstrukció, mely a fiatal házasok számára komoly lehetőséget jelent a családi életkezdéshez. Mivel a…

Győzelemmel kezdte az évet a Tigra-Zf-Eger

Egri Sztorik
-
 Tegnap 16:58Belföld

A veszélyes ellenfelet ezúttal nem igazán a teljesítményükkel, inkább a szívükkel, küzdeni akarásukkal győzték le...

Legfeljebb félmillióan kaphatnak oltást március végéig, ha csak az EU-ból jön vakcina

A Pénzügyminisztérium a napokban több tízmilliárd forintot különített a brüsszeli keretszerződésen kívüli vakcinák beszerzésére.

A tavalyi évet értékelte a vésztői polgármester

Beol
-
 Tegnap 15:32Belföld

Minibölcsődével bővül a Komlódi-falvi óvoda; a szociális városrehabilitáció részeként infrastrukturális beruházások várhatók a Békési út környékén, valamint támogatják, felzárkóztatják a hátrányos helyzetűeket.

Egy év börtönt is kaphat, aki koronavírus-betegként nemet mond a kórházi ellátásra

Liner
-
 Tegnap 15:08Külföld

Egyes országokban egyre komolyabb szankciókat terveznek bevezetni a kormányok a szabályszegők miatt, akik veszélyeztetik a védekezést.

Nem lesz bontás: műemléki védettséget kaphat a Wichmann kocsma és a Márványmenyasszony

„Az eljárás befejezéséig, amit a Miniszterelnökség gyorsított ütemben fog lefolytatni, az ingatlanokon tilos bármilyen bontási vagy építési munkálatot végezni.”

Csókosok kaphattak soron kívül vakcinát?

Ez a lényeg
-
 Tegnap 11:33Belföld

Lehetséges, hogy a Fideszhez közel álló csókosok úgy kaptak a koronavírus elleni vakcinából, hogy az oltási terv szerint még nem lennének jogosultak rá.