Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 64 hír

400 milliós vagyont oszt fel Hajdú Péter: nemsokára aláírják a szerződést

Házassági szerződést köt Hajdú Péter és párja. Ebbe belefoglalják, hogy a celebé marad a 300 milliós családi házuk és a 100 milliós étterem is.

Magyarország 400 ezer AstraZeneca vakcinát ad el Vietnámnak

A Magyar Közlöny 173. számában megjelent COVID–19 vakcina Vietnámi Szocialista Köztársaság részére adásvétellel történő értékesítésről szóló 1653/2021. (IX. 21.) Korm. határozat.

Kitől ne vásároljunk a közösségi hálókon: Megjelent a több mint 400 kereskedőt tartalmazó „feketelista”

Egyre nő a fogyasztóvédelmi szervezeteknél jelentkező polgárok száma, akiknek problémája adódott azért, mert nem bejegyzett elárusítóktól vásároltak a közösségi hálókon.

Fix állás nélkül 400-500 ezret is kereshetsz Budapesten: Brüsszel csaphat le a szektorra

Sok futár, ételszállító és digitális szakmunkás dolgozik Magyarországon és Európában is a gig economy, azaz a platformgazdaság vagy kortársgazdaság keretén belül. A terület szakértője, valamint konkrét munkavállalók segítségével mutatjuk be, hogy milyen dinamikák jellemzik a szektort, milyenek a munka- és kereseti lehetőségek, valamint, hogy…

Még mindig követik a 4000 kilométert kiránduló rozmárt

Elég sokszor olvashattunk már hihetetlen teljesítményekre képes állatokról, gondoljunk itt azokra a madarakra, amelyek képesek akár éveken át a levegőben maradni és végigrepülni többször a Földet minden irányban. De írhattunk már olyan cápáról is, aki képes volt átúszni az Atlanti-óceánt, majd szépen visszatért Észak-Amerikába. És…

A jólét ára: évi 400 ezer munkavállaló hiányzik az EU-ban

Magyar Hang
-
 Tegnap 19:30Külföld

Megkönnyítik a magasan képzett harmadik országbeli munkavállalók elhelyezkedését. A javaslatot a Fidesz képviselői elutasították.

Magyarország 400-400 ezer adag oltóanyagot ad el Thaiföldnek és Vietnamnak

Megállapodás született a vakcinák átadásáról a két délkelet-ázsiai országgal, miután azok vásárlási szándékkal fordultak a kormányhoz.

Magyarország 400-400 ezer adag oltóanyagot ad el Thaiföldnek és Vietnamnak

Magyarország 400-400 ezer adagot ad el Thaiföldnek és Vietnamnak az AstraZeneca koronavírus elleni oltóanyagából – közölte a tárca szerint Szijjártó Péter kedden New Yorkban.

Szijjártó: Magyarország 400-400 ezer adag oltóanyagot ad el Thaiföldnek és Vietnamnak

Magyarország 400-400 ezer adagot ad el Thaiföldnek és Vietnamnak az AstraZeneca koronavírus elleni oltóanyagából – közölte a tárca szerint Szijjártó Péter kedden New Yorkban. A külgazdasági és külügyminiszter az ENSZ 76. közgyűlésén vesz részt, innen jelentette be, hogy megállapodás született a vakcinák átadásáról a két délkelet-ázsiai…

Magyarország elad 400–400 ezer adag vakcinát Thaiföldnek és Vietnámnak

HVG
-
 Tegnap 17:22Külföld

AstraZeneca oltóanyagról született megállapodás, Szijjártó Péter szerint ma több millió dózis van a különböző vakcinákból a raktárakban.

Szijjártó: 400 ezer AstraZeneca vakcinát adunk Thaiföldnek és Vietnámnak

Szijjártó az oltás fontosságára és a negyedik hullám kihívásaira figyelmeztetett.

Magyarország 400-400 ezer adag oltóanyagot ad el Thaiföldnek és Vietnamnak

Magyarország 400-400 ezer adagot ad el Thaiföldnek és Vietnamnak az AstraZeneca koronavírus elleni oltóanyagából, közölte a tárca szerint Szijjártó Péter kedden New Yorkban.

A kormány 400-400 ezer dózis oltóanyaggal segíti Vietnámot és Thaiföldet

A világon nem minden ország áll olyan jól oltóanyag tekintetében, mint Magyarország, ezért hazánk segíteni is tud ezen államoknak - jelentette ki Szijjártó Péter New Yorkban az Ensz közgyűlése előtt.

Magyarország 400-400 ezer adag oltóanyagot ad el Thaiföldnek és Vietnamnak

Szijjártó Péter New Yorkban az ENSZ 76. közgyűlésén vesz részt.

Magyarország 400-400 ezer adag oltóanyagot ad el Thaiföldnek és Vietnamnak

A legolcsóbb vakcinából, az AstraZenecából kapnak, miközben a legdrágábbat, a kínai vakcinát a kormány ajándékba szokta adni.