Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 30 hír

Hat hónapos börtönbüntetést kért az ügyészség az Atlético csatárára

A spanyol ügyészek adócsalás miatt hat hónapos börtönbüntetést és több mint félmillió eurós (173,7 millió forintos) bírságot kértek Diego Costára, az Atlético Madrid brazil származású, spanyol válogatott labdarúgójára. A pénteki bejelentés szerint a 31 éves támadó 2014-es adóbevallásában megkárosította a spanyol államot. Hozzátették: mivel…

La Liga: 6 hónap börtönt kért az ügyészség az Atlético-csatárra

NSO
-
  Tegnap 18:19 Foci

A spanyol ügyészek adócsalás miatt hat hónapos börtönbüntetést és több mint félmillió eurós (173.7 millió forintos) bírságot kértek Diego Costára, az Atlético Madrid brazil származású, spanyol válogatott labdarúgójára.

A civil szervezetek képviselői figyelmeztetnek az ügyészség politikai befolyásolására

ma7.sk
-
  Tegnap 12:57 Határtalan

A civil szervezetek aggodalmukat fejezték ki, hogy az ügyészségen belüli változások politikai befolyásolással mennek majd végbe.

Hat hónapos börtönbüntetést és félmillió eurós bírságot kért az ügyészség Diego Costára

A spanyol ügyészek adócsalás miatt hat hónapos börtönbüntetést és több mint félmillió eurós (173,7 millió forintos) bírságot kértek Diego Costára, az Atlético Madrid brazil származású, spanyol válogatott labdarúgójára.

Vádat emelt a Szeghalmi Járási Ügyészség az internetes csaló ellen

Üzletszerűen elkövetett csalás bűntette és csalás vétsége miatt emelt vádat a napokban a Szeghalmi Járási Ügyészség egy 28 éves büntetett előéletű, különös visszaesőnek minősülő győri férfivel szemben.

Többször lopott ügyészség elég került az ügye

Házakból, házak udvarából lopott egy 26 éves férfi Körösladányban. A rendőrök elfogták és büntetőeljárás indult ellene. Az ügyeinek vizsgálata befejeződött.

Orban: az ügyészség vizsgálja ki a Lugos és Déva közötti autópálya „szamárságait”!

A kormány szerdai ülésén Lucian Bode közlekedési minisztert arról faggatta a kormányfő, hogy milyen fázisban leledzik a Lugos és Déva közötti autópálya, illetve milyen intézkedéseket tettek a hírhedt 3-as szakasszal kapcsolatos törvénytelenségek felderítésére. A dél-erdélyi autópályához tartozó Lugos és Déva közötti sztráda körül rengeteg…

Két nap munka után három hónap zaklatás – Felfüggesztettet javasol a szombathelyi ügyészség

Vaol
-
  20.05.27 08:27 Megyei

Zaklatta az ingatlantulajdonosokat, amiért csak két napra adtak neki munkát. Féltek hazamenni a lakók, feljelentették a zaklatót, aki felfüggesztett fogházbüntetést kaphat.

Többször lopott, ügyészség elé került az ügye

Többször lopott, ügyészség elé került az ügye Békés Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 05. 27., sze - 07:49 Házakból, házak udvarából lopott egy 26 éves férfi Körösladányban. A rendőrök elfogták és büntetőeljárás indult ellene. Az ügyeinek vizsgálata befejeződött.

Életfogytig tartó fegyházbüntetést kért az ügyészség egy férfira, aki megölte alkalmi ismerősét egy tapétavágó késsel

Tényleges életfogytig tartó szabadságvesztés kiszabását indítványozva minősített emberölés bűntette miatt emelt vádat a Fővárosi Főügyészség egy férfi ellen, aki kegyetlen módon megölte beszélgetőtársát tavaly áprilisban, Budapesten.

Tényleges életfogytiglant kért az ügyészség a Határ úti gyilkosra – 21 év alatt több tucatnyian ítéltettek rács mögötti ha…

Minősített emberölés bűntette miatt emelt vádat és tényleges életfogytig tartó fegyházbüntetést kért a bíróságtól a Fővárosi Főügyészség arra a férfira, aki tavaly kegyetlen módon megölte ismerősét. A vádhatóság azt is indítványozta, hogy a vádlottat zárják ki a feltételes szabadságra bocsátás lehetőségéből, és tiltsák el a közügyek gyakorlásától.