Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 54 hír

A gyarmati uszoda testvérei épülnek meg több nógrádi településen is

Nool
-
 Tegnap 14:50Sport

A tervezettnek megfelelően halad Rétságon, a Hunyadi-ligetben a leendő tanuszoda építése. Az egykori laktanya területére kilátogatók már hozzávetőleges képet alkothatnak arról, milyen lesz a véglegesen elkészült létesítmény.

Bíró Attila keretet hirdetett, ezek a vízilabdázó lányok harcolhatják ki az olimpiai részvételt

A csapat vasárnap reggel busszal utazik az észak-olaszországi helyszínre, ahol kedden Izrael együttese ellen kezdi meg szereplését. "Mint az elmúlt világversenyek előtt, ezúttal sem volt könnyű dolgom a szűkítésnél, hiszen mind a 17 játékos edzésteljesítményével elégedett vagyok" - fogalmazott a szövetség honlapján Bíró Attila, akinek…

Sealine F530 – Az úszó családi nyaraló

AQUA
-
 Tegnap 06:11Vitorlás

Szépséges, nagyvonalúan berendezett mestermű Németországból, egy olyan flybridge-dzsel, ami önmagában megér egy misét. Luxuslakások teraszával vetekszik, kellemes élettérként szolgál, hiszen oda is kérhető komplett konyha. Testének oldalán a sötét foltok nem pusztán dizájnelemek, ott nagy méretű ablakok húzódnak, amiken keresztül…

Tokiói olimpia: megvan a női vízilabda-válogatott kerete – Rájuk számít Bíró Attila

Bíró Attila, a magyar női vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya szombaton kihirdette 15 fős keretét a trieszti olimpiai kvalifikációs tornára.

Így indul neki a Tokióba vezető útnak a női vízilabda-válogatott

Bíró Attila keretet hirdetett a trieszti selejtezőtornára.

Megvan a magyar női vízilabda-válogatott kerete az olimpiai selejtezőre

Bíró Attilának ezúttal is nehéz dolga volt a 15 fős csapat kijelölésekor.

Vízilabda ob I - A végén csattant az ostor a Vasas-FTC-n

Az utolsó ráúszás még 5-5-ös állással kezdődött a Komjádiban, de a BL-győztes jobban koncentrált a hajrában.

Megvan a női vízilabda-válogatott olimpiai keret

Bíró Attila, a magyar női vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya szombaton kihirdette 15 fős keretét a trieszti olimpiai kvalifikációs tornára. A csapat vasárnap reggel busszal utazik az észak-olaszországi helyszínre, ahol kedden Izrael együttese ellen kezdi meg szereplését. "Mint az elmúlt világversenyek előtt, ezúttal sem volt könnyű dolgom a

Női vízilabda: kihirdették az olimpiáért játszó válogatottunk keretét

A magyar női vízilabda válogatott a jövő héten a trieszti rendezésű kvalifikációs tornán vívhatja ki az olimpiai részvételt. Bíró Attila szövetségi kapitány kihirdette a csapat utazó keretét a tornára – adta hírül a Magyar Vízilabda-szövetség (MVLSZ) honlapja.

Vízilabda OB I: a vendég Újpest kétszer annyi gólt lőtt, mint a DVSE

Debrecen - A meccs elejét és végét nagyon megnyomta az UVSE, s négygólos győzelemmel tért haza a fővárosba.

Fejlesztés az Egri Termálfürdő uszodájában

Termal Online
-
 21.01.16 14:51Utazás

A korábbi években sokszor hideg volt a sátorfedésű uszodában, ezt a problémát most egy korszerű berendezéssel oldották meg. Egernek havonta 30-33 millió forintjába kerül az uszodák fenntartása.

Fordulatos meccsen kapott ki a debreceni vízilabdacsapat

Az UVSE fordulatos meccsen győzött Debrecenben a férfi vízilabda ob I 16. fordulójában, szombaton. A fővárosi alakulat egy negyed után 4-0-ra vezetett, ám a hazaiak fokozatosan felzárkóztak, a negyedik játékész elején pedig ki is egyenlítettek. A hajrát viszont az UVSE bírta jobban. Eredmények, E.ON férfi ob I, 16. forduló: Debreceni…

Kilencven éve rendeztek első alkalommal Kalocsán a Csajda-fürdőn vízilabda-mérkőzést

Kalohírek
-
 21.01.16 08:11Vízilabda

1931. augusztus 9-én, első alkalommal rendeztek a „Csajdán” úszóversenyt és vízilabda-mérkőzést.

Vízilabda: három szerb játékosnak is pozitív lett a tesztje

NSO
-
 21.01.15 21:36VízilabdaPCRSzerbia

A Szerb Vízilabda-szövetség (VSS) pénteken közölte, hogy Andrija Prlainovicsnak, Dusan Mandicsnak és Nikola Dedovicsnak is pozitív lett a koronavírustesztje.