Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 70 hír

Autósok bírták megállásra a mattrészeg kamionost, aki előtte Újpesten tarolta le a kocsikat

A Pest megyei közlekedési járőrök november 27-én a kora esti órákban kaptak riaszt

Kesport TV: Az Újpest RFC 220-VOLT – SG Kecskemét Futsal mérkőzés videós összefoglalója

This content is for members only. Visit the site and log in/register to read. A Kesport TV: Az Újpest RFC 220-VOLT – SG Kecskemét Futsal mérkőzés videós összefoglalója bejegyzés először KeSport-én jelent meg.

Tört-zúzott a részeg kamionos Újpesten szinte mindent, ami az útjába került tegnap este

A Pest megyei rendőrök a férfit elfogása után mintavételre orvoshoz vitték; a vizsgálatot végző orvos súlyos ittasságot állapított meg. A…

Elképesztő győzelemet aratott a ScoreGoal az Újpest ellen

A héten második bajnoki mérkőzését játszotta az Sg Kecskemét Futsal pénteken, az Újpest Rfc-220Volt otthonában. Az Aramis Se elleni hétfői siker nem múlt el nyomtalanul, Darko Ristic bordája megzúzódott, így ő sem tudott rendelkezésére állnia a szakmai stábnak. A kék oroszlánok szíve azonban a helyén volt, és hat mezőnyjátékossal is…

Az Újpest edzője csak a BL-ben látott Beridze góljához hasonlót

Predrag Rogan és Bognár György is elismerte a csereként beállt csatár remek teljesítményét.

Tombolt a részeg horrorkamionos – Kocsikat tarolt le Újpesten, majd az M3-on művelt olyat, ami elég meredek volt

Egyszerűen leparkolt az autópályán. Újpesten kezdte letarolni a dolgokat egy súlyosan ittas állapotban lévő kamionsofőr péntek este. Mire megtalálták, már az M3-ason parkolt a kamionnal, a belső sávban. Autósok könyörögték le a pálya szélére, miután hosszú időn át követték: a kamionos össze-vissza haladt a sávok között, kész életveszély lett…

Száguldó horror: totálisan részeg kamionos tarolt Újpesten, majd kimenekült az M3-asra – Amit aztán ott művelt, arra k…

Újpesten kezdte letarolni a dolgokat egy súlyosan ittas állapotban lévő kamionsofőr péntek este. Mire megtalálták, már az M3-ason parkolt a kamionnal, a belső sávban. Autósok könyörögték le a pálya szélére, miután hosszú időn át követték: a kamionos össze-vissza haladt a sávok között, kész életveszély lett volna leelőzni. Aztán jöttek a…

Zsinórban a negyedik győzelmét aratta Újpesten a ScoreGoal

Pénteken az Újpest vendége volt a ScoreGoal Kecskemét Futsal csapata az NB I.-es bajnokság 12. fordulójában. A kecskemétiek zsinórban negyedszer söpörték be mind a három pontot.

Ámokfutás: részegen tarolt le fénysorompót és két autót egy kamionos Újpesten

Fénysorompót és két autót tarolt le egy kaminos Újpesten. A rendőrök az autópályán fogták el, a vizsgálat után kiderült, hogy súlyosan ittas. 

Részeg kamionos tört-zúzott Újpesten, az M3-ason fogták el

A 40 éves férfi összetört több autót, és kidöntött egy vasúti fényjelzőt is.

Fénysorompót és két autót tarolt le a kamionos Újpesten - az autópályán fogták el

Fénysorompót és két autót tarolt le a kamionos Újpesten - az autópályán fogták el Budapesti Rendőr-főkapitányság2020. 11. 28., szo - 06:00 A Pest megyei rendőrök a férfit elfogása után mintavételre orvoshoz vitték; a vizsgálatot végző orvos súlyos ittasságot állapított meg.

NB I: A BL-ben láttam már ilyet – Rogan az újpesti 40 méteres gólról

Hiába vezetett egészen a 91. percig, nem tudta megnyerni a Paks elleni bajnokiját a labdarúgó NB I-ben szereplő, a csapatot sújtó koronavírus-fertőzés miatt 26 nap után először pályára lépő Újpest. A találkozó után így értékeltek a vezetőedzők.

Három vereség után ismét pontot szerzett az Újpest

Döntetlennel tért vissza a pályára az újpest.