Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 4 hír

Ettől lehidalsz: Idén ezek voltak a legvadabb összeesküvés-elméletek

Ripost
-
 20.11.21 18:40Belföld

Nagy az egyetértés a bizarr elméletek hívei között abban, hogy mind meghalunk. Csak abban nincs kiegyezés, hogy most akkor pontosan hogyan is lesz vége a világnak.

Bill Gates szerint elképesztő, mennyi összeesküvés-elmélet született vele kapcsolatban

Bill Gates egy nemrég virtuálisan megtartott egészségügyi konferencián arról beszélt, sem ő, sem Donald Trump járványügyi főtanácsadója, Anthony Fauci nem volt felkészülve arra, hogy ennyi összeesküvés-elmélet kel majd szárnyra róluk, írja a HVG.   Amikor tavasszal beütött a koronavírus-járvány első hulláma, előkerült Bill Gates egy évekkel…

QAnon a Fülkében: összeesküvés-elméletek a hatalomért

HVG
-
 20.11.20 14:23Külföld

Az amerikai elnök is vett már az agendájára témát tőlük, több republikánus politikus számára is hírforrásnak számítanak. A QAnon mozgalom politikai és társadalmi hatásairól beszélgettünk Krekó Péterrel és Török Bernáttal.

Bill Gates nem hisz a szemének, amikor jönnek szembe a róla terjedő összeesküvés-elméletek

Bill Gates egy nemrég virtuálisan megtartott egészségügyi konferencián arról beszélt, sem ő, sem Donald Trump járványügyi főtanácsadója, Anthony Fauci nem volt felkészülve arra, hogy ennyi összeesküvés-elmélet kel majd szárnyra róluk.