Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 95 hír

Orbánék az önkormányzati választás miatt csapnak le a színházakra

Klubrádió
-
  Ma 08:58 Választás

Az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank, az EBRD vezető közgazdásza, aki egyébként lengyel, azt mondja, azok az országok, amelyek fütyülnek a jogállamiságra, saját innovációjukat és növekedésüket teszik kockára. Német és osztrák hírügynökségi tudósítások szerint Orbán Viktor kormánya az önkormányzati választási vereség miatt…

Terrortámadás előzi meg a választásokat Londonban

Terrorcselekmény történt tegnap a London-hídon: egy férfi késsel támadt a járókelőkre, két embert megölt, többeket megsebesített. A rendőrség arra kérte a helyieket, hogy maradjanak kellően éberek.

Jozef Šimko Kotlebáékkal indul a választásokon

Körkép
-
  19.11.30 09:37 Határtalan

Jozef Šimko, Rimaszombat polgármestere Kotleba pártjának (Kotlebovci – Ľudová strana Naše Slovensko) listáján indul a februári parlamenti választásokon. Erről a párt pénteki sajtótájékoztatóján informálta a nyilvánosságot Marian Kotleba, a párt elnöke.   A képviselőjelöltek listáját Marian Kotleba vezeti, a 150. helyen pedig az a Milan…

Magyar Nemzet: Terrortámadás előzi meg a választásokat Londonban

Terrorcselekmény történt tegnap délután a London-hídon: egy férfi késsel támadt a járókelőkre, két embert megölt, többeket megsebesített.

Az elektronikus választási rendszer nagyon sokba kerülne és nem születnének valós eredmények

Parameter
-
  19.11.30 15:33 Határtalan

"Jelenleg nincs olyan technológia, ami bebiztosítaná a tiszta választásokat, s valós eredmények születnének" - mondta a TASR hírügynökségnek. Janota a jelenlegi választási rendszert sokkal jobbnak találja. "A lakosság technológiai hozzáértése sem olyan mértékű, hogy sikeres legyen a szavazás. Ha mégis bevezetnék az elektronikai…

Egy civil vlogger már biztosan elindul a Fidesz ellen a győri időközi választáson

Azonnali
-
  19.11.30 18:34 Vélemény

Míg az ellenzék csak jövő szerdán jelenti be, kit jelöl a győri időközi választáson, egy budapesti vlogger állítja: már az ajánlóívekért is bejelentkezett. De miért indul el Ábrahám Róbert Győrben, és miért nem lehet őt Puzsér Róberthez hasonlítani? Az Azonnalinak ezeket is elárulta!

Ha csak a fiatalokon múlnának a választások

Felvidék.ma
-
  19.12.01 00:09 Határtalan

Kíváncsi lennék, milyen eredményt hozna egy hasonló felmérés a felvidéki magyar fiatalok körében. Mivel nem készült ilyen felmérés, csak találgatni lehet, hogy hasonlóan gondolkodnak-e, mint a  szlovák  társaik, vagy valamivel kedvezőbb képet kapnánk Kotleba pártjának elutasításával kapcsolatban.

Nyugat-Európa, a tét nélküli választások új otthona

Az Európai Unió jelenleg 28 tagországa közül számos olyan állam van, amely folyamatos politikai válsággal küzd, egymást követik a szinte cél nélküli választások.

43 négyzetméteres önkormányzati lakásban élnek három kisgyerekkel Mosonmagyaróváron

Kisalföld
-
  19.12.01 07:10 Belföld

A Kisalföld alapítványa figyelmét a Család és Gyermekjóléti Szolgálat egyik munkatársa hívta fel a családra.

Elsöprő győzelmet aratnának a liberálisok, ha holnap parlamenti választásokat rendeznének

Főtér
-
  19.12.01 07:55 Határtalan

Az IMAS közvélemény-kutató az Europa FM megrendelésére készített felmérést az államfőválasztás két fordulója között, mely szerint az épp kormányzó (és államelnököt adó) Nemzeti Liberális Párt (PNL) népszerűsége ismét növekedett, most valahol 39 százaléknál tart, míg októberben 29 százalékon mérték. A PSD-t viszont a megkérdezettek alig…

Trükköznek a 13. havi nyugdíjjal a választás előtt

Napi
-
  19.12.01 09:33 Külföld

Tovább folytatja a lengyel kormánypárt választási ígéretei "módosítását", a 13. havi nyugdíj nem akkor jön, amikor ígérté, a 14. havi pedig kezd elhalványulni.

Egy orosz cég próbálta feltörni az ohiói választási rendszert novemberben

444
-
  19.12.01 11:32 Külföld

A támadás nem volt túl szofisztikált, most még csak a támadható pontokat kereshették.

Nyugat-Európa, a tét nélküli választások új otthona

Az Európai Unió jelenleg 28 tagországa közül számos olyan állam van, amely folyamatos politikai válsággal küzd.

Bugár már nem tudja elképzelni, hogy együttműködjenek a Smerrel a választások után

Bugár Béla az RTVS vasárnapi politikai műsorában arról beszélt, hogy már nem tudja elképzelni a Smerrel való együttműködést a választások után. Emellett Igor Matovičot egyenesen elfogadhatatlannak tartja, az OĽaNO  többi képviselőjével viszont nincs problémája. A műsorban Martin Klus (SaS) volt Bugár vitapartnere, aki szerint nem…

Újabb választási kampány a londoni terrortámadás árnyékában

Népszava
-
  19.12.01 15:42 Külföld

Ahogy a 2016-os népszavazási és az egy évvel későbbi előrehozott választási kampányt, úgy az idei december 12-i voksot megelőző korteshadjáratot is elkerülhetetlenül befolyásolja a London Bridge-i merénylet.