Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Érdekes indokkal ismételtetné meg az önkormányzati választást a Fidesz Szekszárdon

Két választókerületben is megismételné a választást a Fidesz Szekszárdon – adta hírül a Teol. Fotó: MTI/Balogh Zoltán A portál úgy értesült, a kettes és a nyolcas számú egyéni választókerületben követeli a Fidesz a voksok újraszámolását és új választás kiírását. A kormánypárti képviselők ezt azzal indokolják, hogy azokban a kerületekben,…

Önkormányzati választás - Battonya eredményei

Magyarország választópolgárai október 13-án arról szavaztak és döntöttek, hogy az elkövetkező öt esztendőben kik irányítsák a városokat, a községeket. A behir.hu alfabetikus sorrendben bemutatja mind a 75 Békés megyei település eredményeit. Tartsanak velünk!

Az önkormányzati választás eredményeit értékelte az Mszp, Lmp, Mlp szövetsége

Sajtótájékoztatón értékelte az október 13-ai önkormányzati választás békéscsabai eredményeit a Magyar Szocialista Párt, a Lehet Más a Politika és a Magyar Liberális Párt helyi szervezete pénteken délelőtt az Élővíz-csatorna partján, a Munkácsy-szobor előtt.

Bejöttek az EzaLényeg.hu jóslatai az önkormányzati választásokon

Ez a lényeg
-
  Tegnap 14:41 Vélemény

A lapunk megbízásából készített közvélemény-kutatások mindenhol nagy pontossággal jelezték előre a választások eredményét.

Főként a kormánypártiak támadják az önkormányzati választások eredményeit, egymás után nyújtják be a kifogásokat

Nem csak fővárosi kerületekben, vidéken is kifogást emeltek több településen az önkormányzati választások eredménye miatt. A fellebbezéseket három nap alatt bírálják el a választási bizottságok.

Önkormányzati választás – Almáskamarás eredményei

Magyarország választópolgárai október 13-án arról szavaztak és döntöttek, hogy az elkövetkező öt esztendőben kik irányítsák a városokat, a községeket. A behir.hu alfabetikus sorrendben bemutatja mind a 75 Békés megyei település eredményeit. Tartsanak velünk!

Szél Bernadett: Úgy látszik, a Fidesz nem tanult az önkormányzati választásokból

Kordonok mögé zárt újságírók, biztonsági zónákban közlekedő fideszesek, tovább korlátozott képviselői jogok – nagyjából így foglalható össze Kövér László újabb rendelete.

Ők úgy tudják, hogy megnyerték az önkormányzati választást.

OLKT
-
  Tegnap 07:54 Választás

Valaki szóljon már nekik, hogy nem így van! Mert ha jól sejtjük a legjelentősebb városokat elbukták és még a győzelmi karneváljuk is elmaradt! Csak azt nem tudjuk, ha megnyerték a választást, akkor miért savanyú a szőlő? Miért van pánik a fideszen belül? Miért lázongnak a bukott polgármesterek. Miért van az,...

Önkormányzati választás: három budapesti kerületben is megtámadták a végeredményt

Józsefvárosban, a Ferencvárosban és Budavárban sem ért még papíron véget a 2019. október 13-ai választás.

Vona Gábor is elemezte az önkormányzati választások eredményeit

Mandiner
-
  19.10.17 18:16 Belföld

A vlogger a YouTube-csatornáján fejtette ki, hogy szerinte mik a tanulságok.

Néhány településen ismét önkormányzati választás lesz

Vasárnap este fölsóhajtottunk: véget ért a mindannyiunkat megviselő választási kampány. De maga az önkormányzati választás – mint azt az alábbiak is bizonyítják – még nem ért véget. Van, ahol jogorvoslatot kérnek, van, ahol ismét választanak. Kisbucsán az azonos számú szavazatok miatt jogorvoslatot kérnek A Zala megyei Kisbucsán…

Orbán Viktor: Az önkormányzati választást a Fidesz nyerte

A miniszterelnök elmondta, a választások eredményét befolyásolhatták a győri polgármesterről, Borkai Zsoltról nyilvánosságra került felvételek.

Orbán Viktor: az önkormányzati választásokat a Fidesz nyerte

A miniszterelnök szerint Borkai Zsolt botrányának szerepe lehetett a választási eredményben, hogy a párt érzékeny veszteségeket szenvedett több városban.

Az idei önkormányzati választások nem csak a szívverést pörgették fel

Technokrata
-
  19.10.17 08:00 Színes

A mobilnet forgalma is jócskán megnövekedett a hétvégén The post Az idei önkormányzati választások nem csak a szívverést pörgették fel appeared first on technokrata.

Orbán Viktor: Az önkormányzati választásokat a Fidesz nyerte

A miniszterelnök ugyanolyan bátor és magabiztos kormányzást szeretne látni, mint az előző kilenc évben. Orbán Viktor a Hír TV-nek szerdán Balatonalmádiban, a kihelyezett Fidesz-frakcióülés helyszínén adott nyilatkozatában azt is elmondta, hogy változatlanul érvényben tartja azokat a megállapodásokat, amelyeket az elmúlt időszakban Tarlós…