Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 156 hír

A színház és az egyéb önkormányzati épületek energetikai fejlesztése

Behír
-
 Ma 14:57Gazdaság

Korábban született meg az a támogatási szerződés, amely alapján a Békéscsabai Jókai Színház épületének energetikai korszerűsítése történhetett volna meg, de pályázatot később kibővítették kilenc önkormányzati épülettel. Az új szerződés idén októberben lépett hatályba, amely szerint létesítmények többségén napkollektorokat helyeznek el.

Szájmaszkot, vitamint oszt több önkormányzat is a lakosságnak

Bama
-
 Ma 14:30Belföld

Élelmiszercsomaggal, szájmaszkkal és tisztítószerekkel segítettek a kistelepülési önkormányzatok a koronavírus-járvány első hullámában. Most sem hagyják támogatás nélkül a lakókat.

Korszerűsíti az önkormányzat a csapadékelvezetést Szentendrén

Ez a lényeg
-
 Tegnap 21:46Vélemény

A többszáz milliós beruházás komoly feladat és feszes határidők elé állítja a várost, de megoldhatja Szentendre egyik legrégibb, legsúlyosabb problémáját.

Több önkormányzati lakást is felújítanak Kunszentmiklóson

Baon
-
 Tegnap 17:23Gazdaság

Hét önkormányzati lakás újul meg Kunszentmiklóson az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program Esély Otthon elnevezésű programja keretében.

Taxis ügyekben is döntött az önkormányzati képviselő-testület

Székelyhon
-
 Tegnap 17:15Határtalan

A taxiszolgáltatás új pontozási rendszeréről, illetve a piaccsarnok előtti térre faházikók beszerzéséről döntött Csíkszereda önkormányzati képviselő-testülete a soros hónap végi ülésén.

"Túl népszerű" lett a Normafa, az önkormányzat kéréssel fordult a kirándulókhoz

ATV
-
 Tegnap 14:48Belföld

Visszafordítja a rendészet az autósokat Normafán, ha betelt az ottani parkoló, a szabálytalanul, tiltott helyen, zöldfelületeken, a környezetet károsító módon parkolókat pedig megbüntetik - tudatta a XII. kerületi önkormányzat pénteken az MTI-vel.

Ne a Normafát válasszák a szabadba vágyók, kéri az önkormányzat

444.hu
-
 Tegnap 14:11Belföld

Annyian vannak hétvégente, hogy nem biztonságos.

Elutalta az állami hitel aktuális törlesztőrészletét a pécsi önkormányzat

A kormányhatározatban rögzített határidő előtt, november 27-én elutalta a pécsi önkormányzat az összesen 9 milliárd 540 millió forintos állami hitel erre az évre esedékes törlesztőrészletét, közölte az önkormányzat.   Azt írták, "mint ismert, a pécsi városvezetés azért kezdeményezte a 2019 előtti időszakban felhalmozott tartozásból fennmaradt…

Visszafordítják autósokat a Normafán, ha betelt az ottani parkoló – Ezt kéri még a Hegyvidéki önkormányzat

Visszafordítja a rendészet az autósokat Normafán, ha betelt az ottani parkoló, a szabálytalanul, tiltott helyen, zöldfelületeken, a környezetet károsító módon parkolókat pedig megbüntetik – tudatta a XII. kerületi önkormányzat pénteken az MTI-vel. Az önkormányzat az előző héthez hasonlóan, ismételten arra kéri a kirándulni vágyókat, hogy a…

Hegyvidéki önkormányzat: Normafán visszafordítják az autósokat, ha betelt a parkoló

Visszafordítja a rendészet az autósokat Normafán, ha betelt az ottani parkoló, a szabálytalanul, tiltott helyen, zöldfelületeken, a környezetet károsító módon parkolókat pedig megbüntetik – tudatta a XII. kerületi önkormányzat pénteken az MTI-vel. Az önkormányzat az előző héthez hasonlóan, ismételten arra kéri a kirándulni vágyókat, hogy a…

Hegyvidéki önkormányzat: Normafán visszafordítják az autósokat, ha betelt a parkoló

ma.hu
-
 Tegnap 12:44BelföldNormafa

Az önkormányzat az előző héthez hasonlóan, ismételten arra kéri a kirándulni vágyókat, hogy a Normafa helyett a budai hegyek kevésbé látogatott területeit válasszák.

A debreceni rászorulókat próbálta lehúzni egy élelmes vállalkozó – felháborodott az önkormányzat

Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata felháborodását fejezik ki amiatt, hogy egyesek nyerészkedni akarnak a rászorulókon – olvasható az önkormányzat közleményében. A hivatal arról kapott értesítést, hogy a közösségi médiában egy pályázatíró térítés ellenében segítene támogatást igényelni a Debrecen Város Segélyalapból.…

Az MSZP-sek saját embereikkel világítják át az általuk vezetett zuglói önkormányzat cégeit

A zuglói polgármester, Horváth Csaba kifejezetten lojálisnak mutatkozik, ha párttársairól van szó.

Betiltották a szőrmék árusítását a fővárosi önkormányzat vásárain

Az állatvédelemre hivatkozva kiszorulnak a budapesti vásárokról a szőrmeárusok.