Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 62 hír

„Ugyanolyan értékes vagy, mint a társaid!” – Interjú Karsa Zsuzsannával, az Óbudai Almáskert Óvoda új vezetőjével

Óbuda
-
 Ma 13:26Belföld

Karsa Zsuzsanna vezeti augusztus elsejétől az Óbudai Almáskert Óvodát. Harminc esztendeje dolgozik kerületünkben óvodapedagógusként, időközben többek között gyógytestnevelői szakvizsgát tett, és leendő óvodapedagógusoknak mentorként adja át tudását. Új óvodavezetőnkkel a terveiről is beszélgettünk.

Hanvai óvodaátadó: a református gyülekezet visszaszerzett valamit az őt megillető örökségéből

Hanván ünnepélyes keretek között adták át a Kárpát-medencei óvodafejlesztési program keretében a magyar kormány támogatásának köszönhetően megvásárolt, átalakított és felújított óvoda épületét. A 20 férőhelyes, egy csoportszobás intézmény fenntartói jogait az idei év elején vette át a református egyházközség az önkormányzattól. A teljes…

Katolikus óvodát létesít a Veszprémi Főegyházmegye Keszthelyen

Közös szándéknyilatkozatot írt alá Udvardy György veszprémi érsek és Nagy Bálint keszthelyi polgármester június 17-én a keszthelyi városházán tartott sajtótájékoztatón, melynek keretében beszámoltak arról, hogy a főegyházmegye óvodát létesít a Balaton nyugati szegleténél fekvő városban.

Csaknem 300 millió forintból újult meg a Jerney utcai óvoda

SzegedMa
-
 Ma 08:02Belföld

2017 óta nyolc óvoda rekonstrukciója fejeződött be Szegeden.

Magyarországi támogatásból újult meg az óvoda Hanván

Hanva. Ünnepélyes keretek között adták át a Kárpát-medencei Óvodafejlesztési Program keretében felújított óvodát Hanván, amelynek a fenntartója ezentúl a helyi önkormányzat helyett a református egyház lesz. Grezsa István a Kárpát-medencei óvodafejlesztési program koordinálásáért felelős miniszteri biztos az átadón kijelentette,…

Újabb debreceni óvoda rezsiköltsége csökken

Cívishír
-
 Tegnap 19:29Megyei

Korszerűsítik a Karácsony György utcai intézményt.

A kiskanizsai óvoda is nyert a Digitális Témahét 2021 pályázaton

Kanizsa Újság
-
 Tegnap 15:21Megyei

Intézményi kategóriában mindkét díjat elnyerte a kiskanizsai Pipitér-tagóvoda a Digitális Témahét 2021 pályázaton. A győztes projekt a Mitől zöld a Föld? címet viselte.

Óvodai sportpályát avattak Balatonalmádiban

Az Almádi Magocskák Óvoda épp a napokban ünnepli fennállásának 70. évfordulóját. A jubileummal egybeesett a város első ovisportpályájának átadója. A tizenkét méter hosszú és hat méter széles, műfüves, hálóval körülvett létesítmény a Nemzeti Ovisport Program sikeres pályázatával és az Ovi-Sport Közhasznú Alapítvány támogatásával…

Néphagyományok óvodai nevelésbe történő bevonását tanítják az Útravaló Táborban

SzegedMa
-
 Tegnap 12:37Megyei

Négynapos továbbképzést szerveznek, ami a néphagyományok sokszínű óvodai nevelésben való alkalmazásával ismerteti meg a résztvevőket.

Minden szülő rémálma! Megszökött az óvodából, majd a forgalmas útra rohant a kisfiú

A négyéves Charlie Heslop megszökött az óvodából. Életét egy szemfüles munkásnak köszönheti, aki még időben megállította őt.

Régi-új vezető az óvodában

Kemma
-
 Tegnap 12:00Megyei

Egy érvényes pályázat érkezett, Benyiczki Ágotáé, aki jelenleg is ellátja a munkakört.

Két keréken versenyeztek az óvodások Szolnokon

Szoljon
-
 Tegnap 11:30Belföld

A gyerekek fegyelmezetten és sportszerűen vettek részt a megméretésen.

Négy évtizede a gyerekek szolgálatában – A sáregresi Nagy Gabriella óvodapedagógust köszöntötték

Feol
-
 Tegnap 09:00Megyei

A nevelési év végén a sáregresi óvoda Nagy Gabriella óvodapedagógust köszöntötte, aki több mint 40 éve gyakorolja hivatását. Óvónőként és intézményvezetőként is munkálkodott az elmúlt évtizedekben.