Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 21 hír

Marcell és Patrik pont az óbudai rendőrkapitányság előtt gyújtott rá egy füves cigire, a spangli szúrós szaga az épületb…

Két férfi október 15-én este Budapest III. kerületében, a Tímár utcai rendőrségi épület előtt, a parkolóban megállt, majd rágyújtott egy marihuánás cigarettára, amelynek a

Krumplit oszt az új, már nem fideszes önkormányzat Óbudán. Azt a krumplit akciózzák ki, amit a nyomorult fideszesek r…

OLKT
-
  Tegnap 20:07 Vélemény

Nem az új, ellenzéki városvezetés rendelte meg gyorsan, hogy ezzel hálálják meg a rájuk adott voksot, hanem még a Bús Balázs-féle régi, ami már nem lesz hivatalban a krumpliosztás idején. A kerületi lapban ugyan a kampány idején hirdették meg az olcsókrumpli akciót, de eredetileg is a választás után akarták kiosztani a...

Darwin-díjas hülyéket fogtak a zsaruk Óbudán

Ragazze
-
  Tegnap 18:59 Bulvár

A rendőrség előtt gyújtottak rá a spanglira.

Az óbudai rendőrség parkolójában gyújtott rá egy spanglira két okos fiatalember

444
-
  Tegnap 15:53 Baleset-bűnügy

Olyan erős szaga volt, hogy bent az őrsön is megérezték.

Hírközlési labor kialakítását finanszírozta az Óbudai Egyetemen az NMHH

ProfitLine
-
  Tegnap 14:00 Gazdaság

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (Nmhh) tizenkét millió forintos támogatásával kapott hírközlési labort az Óbudai Egyetem.

Óbudát visszafoglalják a punkok

NullHatEgy
-
  Tegnap 13:57 Film

Október 25., pénteken az Óbudai Kulturális Központban (Budapest, 1032 San Marco utca 81.) lép fel az az egyik legrégebbi hazai punk kollektíva, az ETA. A baj nem jár egyedül, színpadra lépnek még olyan legendák, mint a CPg és a Közellenség is. 061.hu A koncertet megörökíti majd Kövessy Róbert filmrendező, szóval, mennél jobban pogózik a…

ETA, CPG, Közellenség - Óbudai Kulturális Központ, október 25., 20h

est.hu
-
  Tegnap 11:53 Zene

Ha azt hinnénk, hogy a honi punk bölcsője valahol a füstölgő gyárak övezte pesti külső kerületekben ringott, akkor alaposan tévedünk. A főváros szívében, az úri budai oldalon sarjadt ki az ellenállás, még a '80-as évek elején. Tankokat előásni!

Halottak napja: este 8-ig tart nyitva az Óbudai temető

Így tart nyitva az Óbudai temető:október 21 – október 27. között: reggel 7-től este 6 óráigoktóber 28 – november 3. között: reggel 7-től este 8 óráigA temetők és temetőirodák november 4. napjától (hétfő) az eredeti nyitvatartás szerint üzemelnek.Halottak napi egyházi megemlékezés időpontja a Tamás utcai…

Elgázolt egy gyalogost egy autó Óbudán

Elgázolt egy embert egy személyautó csütörtök kora délelőtt a 3. kerületben, a Lőpormalom utcában - írja a katasztrófavédelem.A balesethez a tűzoltókat riasztották, akik megkezdték a műszaki mentést.

44 tonna rejtélyes nyugdíjaskrumpli érkezett Óbudára

Index
-
  19.10.16 17:59 Belföld

Elkésett választási krumpli vagy elbizakodott önkormányzati jutalomburgonya? Utánanéztünk.

Kamionnyi krumpli landolt az utcán Óbudán a választások után, a leváltott fideszes önkormányzat rendelhette

Hatalmas mennyiségű krumplit rakodtak le szerdán reggel Budapest III. kerületében egy kamionról a Gyenes utcában – jelezte nekünk egy olvasónk, aki fotókat is küldött a helyszínről. 

Szerdán zárva lesznek az óbudai könyvtárak

A Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár központi könyvtára és valamennyi tagkönyvtára október 16-án, szerdán szakmai nap miatt zárva tart.Így zárva lesznek a kerületi könyvtárak is:a Krúdy Gyula Könyvtára Békásmegyeri Könyvtáraz Óbudai Platán Könyvtár egyaránt.

Fordulat jött az óbudai ingatlanpiacon

Júniusban erősen megcsappant a kereslet a III. kerületben és azóta sem élénkült fel a Balla Ingatlan értékelése szerint. A főváros többi részéhez hasonlóan itt is csak nézelődnek az érdeklődők, míg a tulajdonosok közül csak azok csökkentik az árakat, akiknek sürgős az eladás.

Dr. Kiss László Óbuda-Békásmegyer megválasztott polgármestere

Óbuda
-
  19.10.14 13:02 Belföld

Október 13-án lezajlottak Magyarországon az önkormányzati választások. A kerületben leadott érvényes szavazatok 50,42 százalékának megszerzésével dr. Kiss László Budapest III. kerületének megválasztott polgármestere.