Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 18 hír

Mondja el véleményét az obuda.hu-ról, kerületünk weboldaláról!

Óbuda
-
  Tegnap 13:27 Belföld

Egy kötetlen, online beszélgetésre várjuk azokat a kerületieket, akik rendszeresen használják és olvassák az obuda.hu-t, és szívesen elmondanák véleményüket az oldalról és annak használhatóságáról.

Vizsgálják az óbudai pedofilbotrány eltitkolását

24.hu
-
  Tegnap 13:12 Baleset-bűnügy

A legfőbb ügyész Vadai Ágnes kérdését a Budapesti Rendőr-főkapitánysághoz továbbította.

Új kollégákat várunk az óbudai óvodákba

Óbuda
-
  Tegnap 12:04 Belföld

A harmadik kerületi óvodák óvodapedagógus, gyógypedagógus, dajka, gyógypedagógiai asszisztens és kertész-karbantartó pozíciókra hirdetnek álláspályázatot.

Az óbudai zsinagóga épülete

Tervlap
-
  Tegnap 11:50 Életmód

Óbudán a zsidóság jelentős lélekszámú hitközsége a területet birtokló Zichy család engedélyével imaházat építhetett a 18. század elején. A mai épület több előzmény után klasszicista stílusban épült újjá 1820-ban Landherr András tervei szerint. Első felújítására az 1900-as években került sor. Új, szecessziós ízlésű díszítőművészeti elemek…

Koronavírusos lett egy óbudai óvodai dolgozó

Népszava
-
  20.10.16 16:33 Belföld

Fertőtlenítették az intézményt, ahol szeptemberben már volt egy „vakriasztás”.

Óbudán is gondokat okozott az esőzés

Beszakadt az úttest, elakadt egy szippantós autó. Aranyhegyen a Tarhos utca Ürömhegyi út kereszteződésében beszakadt az útpálya feltételezhetően a heves esőzések miatt. Az Óbuda-Békásmegyer Közterület-felügyelet munkatársai lezárják az érintett útszakaszt. Ürömhegyen pedig a Jutas utca 80. szám előtt akadt el egy szippantós autó elakadt a…

Mit keres Shane Tusup Óbudán? Erre készül a sztáredző

Egy budapesti NB III-as labdarúgócsapat hat tagjával külön program szerint fog dolgozni a szakember.

Shane Tusup beveszi Óbudát, speciális programot indít az olimpiai bajnok edző!

Együttműködési megállapodást kötött a III. Kerületi TVE és Shane Tusup, ennek értelmében a Hosszú Katinkát három olimpiai aranyéremhez segítő edző az NB III-as labdarúgócsapat hat tagjával külön program szerint dolgozik.

Frissült Óbuda-Békásmegyer akadálymentes térképe

Óbuda
-
  20.10.15 09:37 Belföld

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat a Route4U magyar startupvállalkozással partnerségben üzemelteti azt az akadálymentes térképet, amelyet immár Budapest számos kerületében és a világ több városában is elérhetnek a felhasználók. Az alkalmazás Route4U néven ingyenes mobiltelefonos alkalmazásként érhető el.

Három baleset is történt reggel Óbudán!

Nem egyszerű csütörtök reggel a közlekedés a kerületben, három baleset is történt:baleset a 11-es főút bevezető szakaszán a Hadrianus utca előtt,baleset történt a Szentendrei úton kifelé a Monostori út után, itt sávlezárásra kell készülni,baleset történt a Bécsi úton is a Reménység utcánál a Vörösvári út felé; a 17-es, a 19-es és a…

Élő adásban vitázott az óbudai pedofilbotrányról Bús Balázs és Szabó Tímea

Bús Balázs az óbudai pedofilügyről szóló vizsgálat anyagát a mai napig nem kapta meg. Szabó Tímea szerint nem kapták meg az érintettek a megfelelő segítséget.

Mi lesz a sorsa az óbudai kísérleti lakótelep emblematikus gázfogadójának?

Építészfórum
-
  20.10.14 16:00 Cégvilág

Az Óbudai Kísérleti Lakótelep a hazai lakásépítés egyik legfontosabb emléke, épületei mégsem rendelkeznek semmiféle műemléki védettséggel. A mintatelephez tartozó pavilonépületek közül már több is átépítés áldozata lett. Most ez a sors várhat a Vörösvári út és a Váradi utca sarkán található különleges…

Amikor egy kép többet mutat a pillanatnál – Fotókiállítás Óbudáról, ahogyan az itt élők látják

Óbuda
-
  20.10.14 15:19 Belföld

Különleges fotókiállítást nyitott meg tegnap dr. Kiss László polgármester. A képek alkotói a kerület lakói. Az Óbudai Kulturális Központ Békásmegyeri Közösségi Ház pályázatot írt ki: fényképsorozatban meséljék el saját óbudai történetüket az itt élők.

Sokkoló videó: balesetet okozott , majd elhajtott a helyszínről egy sofőr Óbudán

Blikk
-
  20.10.14 15:04 Baleset-bűnügy

Balesetet okozott egy sofőr Óbudán, majd megállás nélkül elhajtott a helyszínről.

Tizenhat hónapig élhetne egy átlag óbudai Koncz Zsófia kampánypénzéből

Pofátlan mennyiségű pénz! Koncz közösségi médiás kampányával még a törvényi határokat is átlépte a Fidesz.