Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 6 hír

Ennyi érmet nyerünk majd a tokiói olimpián

Lesz olimpia, az egyetlen fontos kérdés, hogy nézőkkel, vagy nélkülük. - jelentette ki a volt olimpiai bajnok, Fábián László.

UP-konferencia: Fábián László 13 érmet vár Tokióban

Fábián László szerint 13 érem, valamint 20-22 negyedik-hatodik helyezés megszerzése lehet reális a magyar csapat számára a 2021 nyarára halasztott tokiói nyári olimpián.

Hosszú Katinka "nincs jó állapotban" – ennyi érmet szerezhetünk a tokiói olimpián

Fábián László szerint 13 érem, valamint 20-22 negyedik-hatodik helyezés megszerzése lehet reális a magyar csapat számára a 2021 nyarára halasztott tokiói nyári olimpián. /Koszticsák Szilárd A Magyar Olimpiai Bizottság sportigazgatója ezt az utanpotlassport.hu által szervezett, Tekintettel Tokióra című péntek délutáni online konferencián…

Érmes gúthi dámbikák a rendhagyó szezonban

A koronavírus járvány miatt rendhagyó dámszezont zárt a NYÍRERDŐ Zrt. Gúthi Erdészete. A világhírű, kétszeres Edmond Blanc-díjas vadászterületen a megszokottnál jóval kevesebb, 64 lapátos bikát ejtettek el a vadászok.

Érmes gúthi dámbikákat lőttek a rendhagyó szezonban

Debrecen - A koronavírus járvány miatt rendhagyó dámszezont zárt a Nyírerdő Zrt. Gúthi Erdészete.

Felnőtt olimpikonok között nyert érmet Wolf Eszter

Bronzérmes lett lett a Csomorkány SE 16 éves vívója a női tőr egyéni Magyar Kupán. Hétvégén a budapesti Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnokban rendezett felnőtt viadalon 43 versenyző indult, köztük a tokiói olimpiára kijutó válogatott tőrcsapat tagjai. A Magyar Vívó Szövetség is kiemelte, dicséretet érdemel a kadet korú,…