Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 36 hír

A kormány még nem döntött arról, hogy az érettségizők hamarabb kaphatnak-e oltást

A miniszterelnök korábbi tájékoztatása ellenére egyelőre úgy tűnik, az érettségizők számára is marad a digitális tanrend.

Több mint százezer érettségiző vár a döntésre: rengeteg a megválaszolatlan kérdés a vizsgák körül

Eduline
-
 Ma 06:27Karrier

Három hónappal az érettségi szezon kezdete előtt még mindig sok a megválaszolatlan kérdés a vizsgák körül. Az erőforrás-minisztérium szerint idén is biztonságosan meg lehet tartani az írásbeliket, sőt a végzősöknek a szóbelikre is fel kellene készülniük. Arról még nem született döntés, hogy májusig tényleg megkapják-e a vakcinát az…

Búcsú Benditől – A pannonhalmi bencés diák kitűnőre vizsgázott az előre hozott égi érettségin

Kisalföld
-
 Ma 06:07Megyei

Hétvégén elhunyt Sajben Solt Bendegúz pannonhalmi bencés diák. A fiatalember tüdőtranszplantációra várt, a gyógyulását olvasóink is támogatták lapunk alapítványa, a Jóakarat hídja közreműködésével.

Továbbra is marad a digitális tanrend az érettségizők számára

Úgy értesült az atv.hu, hogy nem született döntés a soron kívüli oltások beadásáról, az érettségizők számára továbbra is marad a digitális tanrend.

Elhalasztják az állami érettségit

Magyar Szó
-
 Tegnap 20:12Határtalan

A járványhelyzet miatt jövőre nem fogják bevezetni a középiskolai oktatás végén esedékes állami érettségit Szerbiában – jelentette be tegnap az oktatásügyi minisztérium. 

Marad a digitális tanrend az érettségizőknek is

Az atv.hu úgy értesült, nem döntött a kormány az érettségizők soron kívüli oltásáról.

Egyelőre nem döntött a kormány arról, hogy az érettségizők visszamehetnek a tantermekbe

Egyelőre nem hozott olyan döntést a kormány, hogy az érettségizők és tanáraik - soron kívüli beoltás után - visszamehetnének a tantermi oktatásba - tájékoztatták az atv.hu-t kormányzati források.

Öt érzés, ami minden érettségizőnek ismerős lehet

Eduline
-
 Tegnap 16:57Karrier

Mindössze három hónap van hátra a tavaszi érettségi szezonig. Az idei végzősöknek azonban nemcsak a szokásos stresszel kell megküzdeniük, hanem a koronavírus miatt kialakult káosszal is. Ha most fogtok érettségizni, a következő érzések ismerősek lehetnek.

Idén sincs érettségi közösségi szolgálat nélkül

Eduline
-
 Tegnap 15:33Karrier

Azt már biztosan tudjátok, hogy az érettségi vizsgák megkezdésének feltétele ötven óra közösségi szolgálat. Abban az esetben, ha ezt nem teljesítitek, nem kezdhetitek meg – egyetlen vizsgatárgyból sem – az érettségi vizsgát.

Soron kívül oltják-e az érettségizőket, marad-e a kijárási tilalom? - ma dönt a kormány

Ma dönt a kormány arról, hogy meghosszabbítják-e a járvány miatti korlátozásokat, és az érettségizők visszatérhetnek-e a tantermekbe. Orbán Viktor legtitkosabb fiókjában ott a feloldás terve, de a kulcs a vakcina, és körülbelül 1- másfél millió ember, aki már védett.

Továbbra is tisztázatlanok a részletek az érettségivel kapcsolatban

Átlátszó
-
 21.01.26 13:28Gazdaság

Maruzsa Zoltán köznevelésért felelős államtitkár január 12-én tett bejelentést a tavaszi érettségikkel kapcsolatban. Az államtitkár szerint a járványhelyzet ellenére a

Eseménydús évre számíthat: érettségi és U23-as versenyek várnak idén az ifjúsági olimpiai bajnok kajakosra

Blikk
-
 21.01.26 11:24Sport

Idén az érettségire és elsősorban U23-as versenyekre készül az UTE ifjúsági olimpiai bajnok kajakosa, a 18 éves Rendessy Eszter, aki tavaly nagy meglepetésre megnyerte a K-1 1000 méteres futamot a szegedi felnőtt világkupán.

Közeleg a jelentkezési határidő, nő a káosz a 2021-es érettségik körül

Eduline
-
 21.01.26 09:21Karrier

Az érettségi előtt álló diákok több mint 80%-a tart attól, hogy a digitális munkarendben nem tudnak megfelelően felkészülni a tavaszi az érettségire - derül ki egy friss felmérésből.