Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 398 hír

Falus Ferenc: Számos gyógyszert érdemes volna klinikailag megvizsgálni

Klubrádió
-
 Tegnap 22:43Vélemény

Pár napja került a előtérbe ismét az ivermektin és állítólagos hatékonysága a koronavírus ellen. Falus Ferenc szerint bár a hatóanyagot vizsgálták itthon is komolyabb teszteknek nem vetették alá, az itthon csak az állatgyógyászatban használt szert. Arra is kitért, hogy nem az ivermektin az egyetlen szer, amit érdemes lenne klinikai vizsgálatok…

Több száz online programmal várják az érdeklődőket pénteken

A Kutatók éjszakája idén az online térbe költözik. A szervező intézmények több száz, többek között agrártudományi, bölcsészettudományi, hittudományi, társadalomtudományi, orvoslással vagy kultúrával kapcsolatos előadással, kísérletekkel, beszélgetéssel várnak minden korosztályt november 27-28-án. “Különleges lesz idén a Kutatók éjszakája,…

Dávid Ferenc: nincs érdemi bértámogatási program itthon

ATV
-
 Tegnap 20:59Belföld

A DK gazdasági szakértője szerint a kormány eddig gazdasági intézkedései békeidőre jellemző, lassú gazdasági reform elemeinek felelnek meg, de nem segítik a vállalkozásokat.

Pintér Sándor: A rendőrségnek köszönhetően nem marad felderítetlen olyan korrupció, ami sérti az emberek érdekeit

A belügyminiszter szerint idén is következetesen és eredményesen küzdöttek a korrupció ellen.

Čaputová: A magyar és a lengyel álláspont sértheti Szlovákia érdekeit

Parameter
-
 Tegnap 20:18Határtalan

„Ennek eredményeképpen az uniós tagállamok, beleértve Szlovákiát is, nem tudnak majd forrásokat lehívni a gazdaságuk újjáépítésére” - jelentette ki az államfő. Čaputová rámutatott, Szlovákia így egyelőre nem fér hozzá az oktatásügyi reformra, a modern technológiák bevezetésére, a környezetvédelemre és a zöldebb gazdaságra szánt…

Padbol, ami minden érdeklődőt meghódított Magyarországon is

Duol
-
 Tegnap 20:00Sport

A dunaújvárosi Horváth Attilát hamar meggyőzte a játék, övék a hazai licenc

Pintér szerint nem marad felderítetlenül egyetlen korrupciós ügy sem, ami az emberek érdekeit sérti

Az állami szervek vezetői mindannyian sikeresnek tartják a korrupció elleni küzdelmet.

Hamilton ellenzi a fizetési költségsapkát, de nem saját érdekei miatt

Motorsport
-
 Tegnap 19:40Forma1

Az F1 jelenlegi csapatai azt fontolgatják, hogy évi 30 millió dollárban maximalizálják a versenyzőknek adható éves fizetést. Konkrét dátum egyelőre nem fűződik az ötlethez.Lewis Hamilton szerint a szabályozás nem lép életbe visszavonulása előtt. „A fizetési sapka szerintem akkor kerül bevezetésre, amikor én már nem leszek itt” – mondta a hétszeres

Erdélyi magyar tudósok koronavírus-gyorstesztjét engedélyezték

A sepsiszentgyörgyi Proel Biotech cég piacra dobott egy kórházaknak és diagnosztikai központoknak szánt tesztet, amely alkalmas a SARS-CoV-2 vírusfertőzés ellen termelt, IgG típusú antitestek kimutatására.

Erdélyi magyar kutatók által kifejlesztett vírustesztet dobtak piacra Romániában

A sepsiszentgyörgyi Proel Biotech cég piacra dobott egy kórházaknak és diagnosztikai központoknak szánt tesztet, amely alkalmas a SARS-CoV-2 vírusfertőzés ellen termelt, IgG típusú antitestek kimutatására - közölte az MTI-hez eljuttatott közleményében a társaság.

Lázár: Nemzeti érdekünk, hogy Magyarország dohányfüstmentes országgá váljon

Füstmentes Magyarország mintegy húsz éven belül, ez a kormányzati szándék- nyilatkozta egy interjúban a nemdohányzók védelméért felelős dohányügyi miniszterelnöki biztos. A dohányzás mindenki tüdejét károsítja: a dohányzóét és a nemdohányzóét is.

Erdélyi magyar kutatók vírustesztje segíthet Románián

A sepsiszentgyörgyi Proel Biotech cég piacra dobott egy kórházaknak és diagnosztikai központoknak szánt tesztet.

Nemzeti érdekünk, hogy Magyarország dohányfüstmentes országgá váljon – interjú Lázár Jánossal

Interjút készített Lázár Jánossal, a nemdohányzók védelméért felelős dohányügyi miniszterelnöki biztossal a boon.hu. Füstmentes Magyarország mintegy húsz éven belül, ez a kormányzati szándék. A dohányzás mindenki tüdejét károsítja: a dohányzóét és a nemdohányzóét is.