Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 9 hír

Durva átverés: Vizet árult kézfertőtlenítőként ez a cég

A Gazdasági Versenyhivatal (Gvh) 100 millió forintos bírságot szabott ki egy szlovén cégre, amiért a Covid-19 vírustól való félelmet kihasználva, a megfelelő engedélyek hiányában, valótlan ígéretekkel forgalmazta fertőtlenítőszerét - tájékoztatta a hivatal szerdán az Mti-t.

Hihetetlenül szomorú átverés miatt riasztottak egy mentőhelikopter

Origo
-
 21.06.15 13:54Belföld

Egy bejelentő azt hazudta, hogy ég egy mentőautó az autópályán.

Kim Kardashian kriptót támogat – kár, hogy egy átverésnek tűnik az egész

BitcoinBázis
-
 21.06.15 10:37Gazdaság

A Keeping up with the Kardashians valóságshow sztárja, Kim Kardashian Instagramon posztolt az Ethereum MAX projektről. A kriptó körül azonban

Átverés az önfoglalkoztatók állami támogatása?

Már megjelent a részletes tájékoztatás és a jelentkezési lap is a járvány sújtotta önfoglalkoztatók egyszeri támogatásának igényléséhez. Alapfeltétel viszont, hogy éppen a lezárások időszakában fel tudják mutatni, hogy bevételük legalább 30 százaléka a kedvezményesként megjelölt tevékenységből származott.

Ezek a leggyakoribb Bitcoin és kriptovaluta átverések online

A csalók sokféleképpen próbálkoznak az interneten, nincs ez másképp a Bitcoin és kriptovaluták világában sem, ezekre az átverésekre figyelj! Ez az írás legfőképpen a kezdőknek segíthet elkerülni néhány kellemtelen meglepetést. Ide tartozik, a közösségi médiában hamis profilokkal hirdetett kamu tanácsadás. Emailben küldött csali…

Donald Trump szerint a Bitcoin nagyon úgy tűnik, hogy csak egy átverés

A Bitcoin - amivel kapcsolatos negatív meglátásaikat korábban többek között már Bill Gates és Elon Musk is megosztotta a nyilvánossággal - a napokban újabb ismert kritikust kapott. Donald Trump volt amerikai elnök ugyanis szintén kerek perec közölte, hogy szerinte a kriptovaluta csak egy átverés, és hogy ő nagyon nem kedveli azt.

Átverés volt az Exatlon Hungary döntője?

Promotions
-
 21.06.10 09:39Bulvár

Az Exatlon Hungary 3. évadának döntője az utolsó részletekig, pontosan ugyanolyan volt, mint a 2. évad döntője. Átverték a nézőket? Vajon tényleg ennyire megrendezték a műsort?

Donald Trump: A bitcoin egy átverés

HVG
-
 21.06.10 07:03InfotechUSABitcoin

A volt amerikai elnök, Donald Trump hosszabb kihagyás után nyilatkozott újra. És egyből támadást indított az egyik legnépszerűbb kriptopénz ellen.

Ez a négy ökocímke biztosan nem átverés

Élő bolygónk
-
 21.06.10 06:06Életmód

Az utóbbi időben egyre többen vesznek fel környezetbarát szokásokat, és igyekeznek a fenntarthatóság szempontját a vásárlásaikban is érvényre juttatni. Erre természetesen a gyártók és a kereskedők is felfigyeltek, és sokszor megtévesztő marketinggel igyekeznek elnyerni a tudatos fogyasztók tetszését.