Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 8 hír

Jake Paul, az egyik legnépszerűbb YouTuber szerint a koronavírus csak átverés

Nuus
-
 20.11.26 15:18Bulvár

Eddig sem az eszéért szerettük Jake Pault, de ez azért már túlzás.

A húszmillió feliratkozójú youtuber, Jake Paul szerint a koronavírus egy átverés

Amikor már azt hittük, hogy mindenki elfogadta, hogy mivel állunk szemben, akkor jön egy fiú 20 miliió YouTube feliratkozóval és azzal hülyíti az embereket, hogy a koronavírus csak egy átverés.

Ambrus Attila: Átverések, koholmányok

Maszol
-
 20.11.26 13:18Határtalan

Az egyik kiforgatósdi azután keletkezett, miután Tamás Sándor, Kovászna megye tanácselnöke közzétette, hogy dr. Kovács Gergely Erdély érseke is arra buzdít, hogy menjünk el szavazni december 6-án!

Újfajta internetes átverés van terjedőben

Egy brit csoport közel 3500 darab játékkonzolt adott tovább emelt áron.

A koronavírusban elhunyt áldozatok gyászolóinak átverésével próbálnak hasznot húzni egyes temetkezési cégek

A járvány előtt is volt már arra példa, hogy egy temetkezési vállalkozót azért csuktak le, mert a mentőszolgálatosok lefizetésével szerzett információkat halálesetekről, így szerezve még több megbízatást. Ugyanakkor nem egyszer hallunk olyan esetekről is, hogy kórházi alkalmazottak előszeretettel ajánlanak a gyászoló családnak szerintük megbízható

Durva átverés, fals covid-oltást árulnak a neten

A Facebbokon is megjelentek a vírus elleni oltást ajánlgató hirdetések, ami leginkább azokban a csoportokban van jelen, ahol a koronavírus a fő téma.

Veszélyes átverés: hipóhoz hasonló terméket árult a vírus ellen a csongrádi csaló

Vádat emeltek egy férfi ellen, aki engedély nélkül, gyógyszerként forgalmazott egy háztartási hipóhoz hasonló hatású készítményt - közölte a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség szóvivője.