Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 71 hír

Köröket vertek az állami pluszpénzes projektre - evvel kaszálhat sokat

Napi
-
  Ma 19:28 Pénzügy

Nem bírják a megtakarításokért folyó versenyt az alapok. Hiába a meggyőző teljesítmény, az állam által kínált biztos hozam elszipkázza a befektetéseket.

Több szabálytalanságot is talált az Állami Számvevőszék az alapítványoknál

Van olyan szolgáltató, ahol az állami költségvetési támogatás felfüggesztését kezdeményezték.

Több szabálytalanságot is talált az Állami Számvevőszék az alapítványoknál

Van olyan szolgáltató, ahol az állami költségvetési támogatás felfüggesztését kezdeményezték.

Több szabálytalanságot is talált az Állami Számvevőszék az alapítványoknál

Van olyan szolgáltató, ahol az állami költségvetési támogatás felfüggesztését kezdeményezték.

Nem kér állami áthidaló kölcsönt a német Thomas Cook

Turizmus
-
  Ma 17:47 Utazás

A csődeljárás alatt álló Thomas Cook Deutschland csődjogi nehézségek miatt letett arról, hogy állami áthidaló kölcsönt kapjon.

Megkezdődött az ellenőrzés öt nem állami humánszolgáltatónál

ÁSZ
-
  Ma 15:40 Gazdaság

Az Állami Számvevőszék Elnöke által jóváhagyott ellenőrzési program alapján megkezdődött a Menedék Alapítvány, a Szivárvány Gyermekkert Szociális, Oktatási és Szolgáltató Nonprofit Kft., a Geronto-Med Szociális, Egészségügyi és Rehabilitációs Közhasznú Nonprofit Kft., az Őszidő Szociális és Egészségügyi Szolgáltató Közhasznú Nonprofit Kft.,…

Új geofizikai jelenségről számoltak be a Floridai Állami Egyetem kutatói

Egy akár 3,5-ös erősségű földrengéshez hasonló szeizmikus eseményt is kiválthatnak a közelükben lévő óceánterületen a hurrikánok vagy egyéb nagy erejű viharok ‒ állapították meg a Floridai Állami Egyetem kutatói, akik a Geophysical Research Letters című folyóiratban számoltak be az újonnan felfedezett geofizikai jelenségről.

Az Európai Bizottság vizsgálja az akkumulátorgyár állami támogatását

Az Európai Bizottság mélyreható vizsgálatot indított a 108 millió euró értékű állami támogatásról A teljes anyag Az Európai Bizottság vizsgálja az akkumulátorgyár állami támogatását címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Szűcs Gábor.

Ezeknél az alapítványoknál talált szabálytalanságokat az Állami Számvevőszék

Hat nem állami humánszolgáltatónál talált szabálytalanságokat az Állami Számvevőszék (ÁSZ), az egyik esetben az állami költségvetési támogatás felfüggesztését kezdeményezték.

Újabb hat nem állami humánszolgáltató ellenőrzése zárult le

Az Állami Számvevőszék ellenőrzéseivel hozzájárul ahhoz, hogy a közfeladatok ellátásáért kapott közpénzeket az államháztartáson kívüli szervezetek is átlátható módon használják fel. Ennek keretében most hat nem állami humánszolgáltató intézményfenntartó – a „Harmónia K" Szociális Szolgáltató Közhasznú Nonprofit Kft., a Kéznyújtás a…

Emeli a horvát kormány az állami tisztviselők és közalkalmazottak bérét

Három ciklusban, hat százalékkal emeli a horvát kormány jövőre az állami tisztviselők és közalkalmazottak bérét - közölte Andrej Plenkovic horvát kormányfő szerdán a parlamentben.

Milliárdos csalással vádolják a magyar állami intézményt - kemény per kezdődött

Napi
-
  Ma 07:08 Otthon

Újabb per indul a Lánchíd palota-ügyben, és itt is milliárdokról van szó. A tulajdonos a pazar irodaház szétbarmolásáért követel kártérítést, miközben a bérlő, az Eximbank-Mehib kettős még az elmúlt évi bérleti díjat sem fizette meg. Egy bírósági ítéletre hivatkozva jogszerűen.

Megszólalt a 4iG vezetője az állami megrendelésekről

Napi
-
  Tegnap 18:52 Pénzügy

Két hónapnyi szünet nem jelenti azt, hogy ne nyerne újabb állami megrendeléseket a 4iG Nyrt., valamint a T-Systems tranzakció is jól halad, de a BÉT-en jegyzett cég Kína felé is nyitott - derül ki Jászai Gellért elnök a Porftoliónak tett nyilatkozatából.

Megszólalt Jászai Gellért a T-Systems tranzakcióról és az állami megrendelésekről

Portfolio
-
  Tegnap 18:09 Pénzügy

Nem sokáig tart az állami megrendelések bejelentésétől mentes időszak, senki ne gondolja, hogy ha két hónapig nem jelentenek be semmit, akkor semmi sem történik a cégnél – jelentette ki Jászai Gellért, a 4iG elnök-vezérigazgatója és nagytulajdonosa az Infotér konferenciáján. A T-Systems tranzakció jó ütemben halad, „november közepén…

Ellenőrzés indul egy nem állami humánszolgáltatónál

ÁSZ
-
  Tegnap 13:03 Gazdaság

A nem állami humánszolgáltatók ellenőrzése keretében az Állami Számvevőszék megkezdte a Komfort Idősotthonok Időseket Gondozó Nonprofit Közhasznú Korlátolt Felelősségű Társaság ellenőrzésére való felkészülést.