Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 33 hír

Kiderült, mennyibe kerül a fővárosnak az álláskeresők ingyenes utazása

Karácsony Gergely főpolgármester ígérte meg a választásokat követően az álláskeresők ingyenes tömegközlekedését – most kiszámolták, mennyibe is fog ez kerülni a fővárosnak.

Álláskeresők ingyenes utazása: további részletek derültek ki

Napi
-
  Tegnap 11:59 Belföld

A budapesti Városigazgatási Főosztály kiszámolta, hogy milyen pénzügyi hatása lenne a budapesti nyilvántartott álláskeresők ingyenes tömegközlekedésének. Ezt Karácsony Gergely főpolgármester ígérte meg a választásokat követően.

Kiderült mi alapján válogatnak az állások között a magyar programozók

Prog
-
  Tegnap 07:00 InfotechÁllás

[BrandFizz] Még mindig óriási a kereslet a programozók iránt hazánkban, ennek ellenére az álláshirdetések kis része tudja csak hatékonyan megszólítani a munkát kereső fejlesztőket. Egy friss kutatás szerint a magyar fejlesztők számára fontosabb, hogy a pozícióban alkalmazandó technológiák szerepeljenek a hirdetésben, mint a juttatások,…

Újabb volt francia miniszter ellen indult vizsgálat feltételezett európai parlamenti fiktív asszisztensi állások ügyében

ATV
-
  19.12.05 12:51 Külföld

Vizsgálat indult Párizsban a centrista Demokrata Mozgalomhoz (Modem) tartozó Marielle de Sarnez volt Európa-ügyi miniszter ellen európai parlamenti fiktív asszisztensi állások ügyében.

A Médiatanács szerint oké, hogy a közmédia csak a saját álláspontjáról számolt be az MTVA-üggyel kapcsolatban

A kizárólag fideszes tagokból álló tanács szerint a műsorvezető többször is utalt arra, hogy szerinte mit gondol az ellenzék, ezért fölösleges lett volna a másik felet is megszólaltatni.

Rácz Zsófia, helyettes államtitkár állásinterjúja Novák Katalinnal.

A sikeres vizsgáért egy Borkai kitűző jár. Gratulálunk! Elsősorban az Államigazgatásban kötelezően eltöltött időszakért és azért mert a hazafias lelkesedése és Magyarországért tett, áldozatos munkája ezt már végre elismeréssel mutatja meg. Köszönjük!

Az NMHH szerint a kiegyensúlyozott tájékoztatáshoz elég egy cinikus utalás is arra, hogy létezik más álláspont

Népszava
-
  19.12.05 08:06 Belföld

Az tökéletesen megfelelő, ha az MTVA a saját ügyvédjével készít egy 13 perces interjút.

Figyelmeztetés: klassz állásra jelentkező gyanútlan embereket húznak csőbe, bűnügybe bonyolódhatnak

Magyarországon 1,2 millió eurós kárt előztek meg egy pénzmosás elleni nemzetközi akció keretében - közölte a rendőrség.

Kiegyensúlyozottan tájékoztat a közmédia, ha a műsorvezető "utal" arra, hogy vannak más álláspontok is

Index
-
  19.12.05 05:12 Belföld

A Médiatanács egy határozatában elmagyarázza, miért példaértékű, ha a köztévé 13 perces interjút készít a saját ügyvédeivel.

Politikai és gazdaságpolitikai újságíró állást keres

múosz
-
  19.12.04 23:54 Karrier

Politikai és gazdaságpolitikai újságírás területére keresek állást, teljes vagy részmunkaidőben. Közgazdász és politológus végzettségem van. Újságírói tanulmányaimat a Gazdálkodás folyóiratnál és a Független Hírügynökségnél végeztem. Tel: 06702973786

Több új állást hozhat a digitalizáció, mint amennyi megszűnhet

Prim Online
-
  19.12.04 16:39 Infotech

A Világgazdasági Fórum előrejelzése szerint 2022-re 133 millió új munkahely jön létre világszerte a digitalizációnak köszönhetően, míg párhuzamosan mintegy 75 millió álláshely fog megszűnni a folyamat miatt a következő három évben. Ha bejön a jóslat, a szaldó tehát pozitív lesz: több állás születik, mint amennyi megszűnik, viszont ez…

Segítik a veszélyeztetett álláskeresők elhelyezkedését

Magyar Nemzet
-
  19.12.04 15:15 Belföld

Az Incorpora programot 2006-ban Spanyolországban indította útjára a la Caixa Alapítvány, és a már hazánkban is 2600 ember vette igénybe a reintegrációs tanácsadást.

Álláslehetőségek a Paksi Gyógyászati Központban

TelePaks
-
  19.12.04 12:59 Megyei

Pénzügyi gazdálkodási ügyintéző, könyvelő, valamint belső ellenőr állást hirdetett a Paksi Gyógyászati Központ...

Állami állásmutyi a volt osztrák kormány pártjai között

Népszava
-
  19.12.04 10:00 Külföld

Az Ibiza-botrányba belebukott osztrák szélsőjobbos vezér, Heinz-Christian Strache elkobzott telefonján talált sms-üzenetek valóságos politikai földrengéseket okoznak.