Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 201 hír

Szarka Tamás is bemutatkozik Tusnádfürdőn

Szarka Tamás előadóművész, zeneszerző, költő is bemutatkozik a Bálványosi Nyári Szabadegyetemen, Tusnádfürdőn július 26-án.

Peller Mariann szívszorító búcsúja Horváth Ádámtól: "Hiszem, hogy találkozunk még"

Megható szavakkal búcsúzott a gyönyörű műsorvezetőnő szeretett tanárától Horváth Ádámtól. Hiszi, hogy egy másik élet során összefutnak majd, de így is fájdalmas volt számára a temetés.

Szarka Tamás is bemutatkozik a tusványosi közönségnek

Szarka Tamás előadóművész, zeneszerző, költő is bemutatkozik a Tusványos néven ismert Bálványosi Nyári Szabadegyetemen, Tusnádfürdőn július 26-án.

Egy valaki távolléte sokaknak szemet szúrt Horváth Ádám temetésén

Horváth Ádámot, a Szomszédok atyját sokan kísérték utolsó útjára, egyvalaki azonban nem vett végső búcsút.

Szele Tamás: Tréfadolog

Huppa
-
  Ma 08:21 Vélemény

Kérem, most indul az égzengés, illetve most halkul, vagy hogy is van ez. Az a lényeg, hogy sem nekem, sem maguknak nincs humorunk, mert ha lenne, akkor magunktól rájöttünk volna arra, amihez még Tarlós István főpolgármesternek, Minden Fakockák Atyjának is több nap kellett, nevezetesen, miszerint a főpolgármester úr viccelni…

Különös üzenet került a három éve elhunyt Somló Tamás sírjára

Az énekes kedvese, Gyöngyvér gyásza a mai napig nem múlt el, de most már végre teljes harmóniában van magával.

Üzenetet hagytak Somló Tamás sírján – Így néz ki most a három éve elhunyt zenész végső nyughelye

Közösségi oldalára szívbe markoló idézetet posztolt, Somló Tamás (†68) sírján pedig megható üzenetet hagyott a három éve elhunyt zenész egykori párja és közös gyermekük, Lili (14) édesanyja.

Miniszteri díjat vett át Kvanduk Tamás

Teol
-
  Tegnap 18:10 Megyei

A Tolna Megyei Kormányhivatal Védelmi Bizottság Titkársága titkárhelyettesének kiemelkedő munkáját ismerték el.

Friss tanulmány támasztja alá az úzvölgyi vitában a magyarok igazát

Kemma
-
  Tegnap 18:02 KülföldRománia

A katonai sírkertben eltemetett, román nemzetiségűnek tekintett hősök közül több ugyanis nem szolgált a román hadseregben.

Friss tanulmány támasztja alá az úzvölgyi vitában a magyarok igazát

Szoljon
-
  Tegnap 18:02 Külföld

A katonai sírkertben eltemetett, román nemzetiségűnek tekintett hősök közül több ugyanis nem szolgált a román hadseregben.

Úzvölgyi katonatemető: a magyar fél igazát támasztja alá egy friss tanulmány

ATV
-
  Tegnap 18:01 Külföld

Egy friss tanulmány szerint az úzvölgyi temetőben eltemetett, románnak tekintett katonák közül több nem szolgált a román hadseregben, így a dokumentum a magyar fél igazát támasztja alá - hangzott el pénteken az M1 aktuális csatornán.

Horváth Tamás: Húzós ez a sztori

NLC
-
  Tegnap 17:52 Bulvár

Horváth Tamás nem gondolta, hogy ennyien szeretnének a Sztárban sztár leszek című műsorban szerepelni – elmondta a véleményét.

Programdömping a Plázson - Halott Pénz és Horváth Tamás is beveszi hétvégén a strandot

MyMusic
-
  Tegnap 16:45 Zene

Július 19-20-21-én annyi program lesz a Plázson, hogy nem is érdemes elhagyni a siófoki nagystrand homokos partját. Lesz Halott Pénz, Horváth Tamás, Rakonczai Imre koncert, az Arénában hajnalig tartó bulik, míg napközben az Eisberg - Just Clear Fitness Fesztivál vár mindenkit, aki szereti aktívan eltölteni a hétvégéit.

Egy tanulmány a magyar fél igazát támasztja alá Úzvölgyi katonatemető ügyében

A román politika szokása, hogy gondok idején előrángatják „a magyar ügyet”, és azt éreztetik, hogy a magyarokkal szemben bármit, bármikor megtehetnek – mondta Pászkán Zsolt Románia-szakértő.

Mellár Tamás: “Saját magunkat csapjuk be”

Az Orbán-kormány gazdaságpolitikáját elemezte és bírálta a 168 Órának adott interjújában Mellár Tamás pécsi független országgyűlési képviselő.