Év végi ünnepek hírei

Üres Doboz

Hírek az ünnepekről

Február végén újra vár a Becherovka Miskolci Farsang!

A Tátrai Band, a Takáts Tamás Blues Band, Török Ádám, Deák Bill Gyula és Vastag Csaba csak néhány előadó, akik az eddigi évekhez hasonlóan idén is fergeteges hangulatot varázsolnak a finom ételek és italok illatában úszó…

Meddig tart a farsang 2019-ben? Évek óta nem volt ilyen hosszú ez az időszak

Tavaly és az azt megelőző néhány évben is mindössze néhány hét volt a farsangi időszak, de idén pontosan két hónapig tart.

A bűnmegelőzésről tartottak előadást a Tamási Nyugdíjas Egyesületnek

Dr. Bognár Szilveszter rendőr ezredes, a Tamási Rendőrkapitányság vezetője tartott előadást a helyi nyugdíjas klubban.

MOM Park: pályázni lehet a fotózásból befolyt összegre

A korábbi évekhez hasonlóan tavaly decemberben is karitatív karácsonyi fotózást szervezett a MOM Park. Az ismét nagy sikert arató kezdeményezés keretében a bevásárlóközpont látogatói a róluk készült fényképeket és naptárakat 881 650…

Szlovák jégkorongliga – A MAC ismét kikapott a Nyitrától

A MAC Újbuda házigazdaként 7-4-re kikapott a HK Nitra csapatától a szlovák jégkorongliga alapszakaszának szerdai játéknapján.

Karácsony azt mondja, hibát követett el

Hétfőn a Mazsihisz, majd ugyanaznap Ronald S. Lauder, a Zsidó Világkongresszus elnöke emelte fel a hangját Karácsony kijelentése, valamint a Jobbikkal alakuló baloldali összefogás ellen.

Dekorációs ötletek a hideg évszak hátralevő napjaira

A karácsony vége és a tavasz kezdete között ritkán gondolunk arra, hogy hangulatos dekorációkkal kiélvezzük otthonunkban a tél hátralevő részét. Legtöbben mindent megteszünk, hogy széppé varázsoljuk az ünnepeket, de…

Köves Slomó rájött, hogy nem szereti a Karácsonyt

Köves Slomó adekvát helyen, a Hír TV-ben adott hangot felháborodásának és csalódásának Karácsony Gergelyben, s húzta alá, hogy „mostantól minden fellépés a rasszizmus ellen elhiteltelenedik” – Gábor György jegyzete.

Politikai beszélgetős műsort csináltak a tüntetésekből

Kicsit olyan volt ez a vasárnapi tüntetés, mintha az ATV Egyenes Beszéd című műsorát játszották volna el az utcán, csak még belekérdezés sem volt.