Kutatás megállapította: ez az élelmiszer a leginkább felelős az éghajlatváltozásért

Life
-
 21.09.14 19:20Bulvár

Egy amerikai kutatás szerint a hústermelés a felelős az élelmiszeriparban keletkező üvegházhatású gázok 60 százalékáért.

5 kapcsolódó hír

A hús a felelős az élelmiszertermelés okozta üvegházhatású gázok 60 százalékáért

Tudás.hu
-
 21.09.16 07:16Gazdaság

A hústermelés a felelős az élelmiszeriparban keletkező üvegházhatású gázok 60 százalékáért egy amerikai kutatás szerint. A hústermelés közben világszerte 28-szor annyi üvegházhatású gáz kerül a légkörbe, mint a növénytermesztés közben, ráadásul a legtöbb gabonát a vágóállatok etetésére termesztik – mutatott rá az Illinois-i Egyetem…

A hús a felelős az élelmiszertermelés okozta üvegházhatású gázok 60 százalékáért

Tiszta Jövő
-
 21.09.15 18:18Életmód

A hústermelés a felelős az élelmiszeriparban keletkező üvegházhatású gázok 60 százalékáért egy amerikai kutatás szerint.

A húsfogyasztás kevésbé ismert veszélye

HáziPatika
-
 21.09.16 05:07Egészség

A hústermelés felelős az élelmiszeriparban keletkező üvegházhatású gázok 60 százalékáért egy amerikai kutatás szerint.

Egy amerikai kutatás szerint a hústermelés a felelős az élelmiszeriparban keletkező üvegházhatású gázok 60 százalékáé…

Pesti Hírlap
-
 21.09.15 14:17Külföld

Egy kilogramm marhahús előállítása 70 kilogramm üvegházhatású gázt küld a légkörbe. A hústermelés közben világszerte 28-szor annyi üvegházhatású gáz kerül a légkörbe, mint a növénytermesztés közben, ráadásul a legtöbb gabonát a vágóállatok etetésére termesztik – mutatott rá az Illinois-i Egyetem tudósainak tanulmánya. A globális…

Ilyen káros a környezetre a hústermelés: elképesztő mennyiségű üvegházhatású gáz kerül emiatt a légkörbe

Femina
-
 21.09.15 18:46Színes

A hústermelés a felelős az élelmiszeriparban keletkező üvegházhatású gázok 60 százalékáért egy amerikai kutatás szerint.