Schobert Norbi negyedszer is újranősül

ATV
-
 21.09.14 09:26Belföld

„Elveszem megint Rékát. Ahogy eddig is volt, minden ötödik évben elveszem feleségül. Hogy pontosan milyen ceremónia lesz, arról még nem tudok mondani semmit” – jelentette be a fitneszedző jövőre esedékes, húszéves házassági évfordulójukról.

19 kapcsolódó hír

Schobert Norbi negyedszer is feleségül veszi Rubint Rékát

Drive Me Baby
-
 21.09.14 19:06Bulvár

Bár Réka és Norbi pár hete ünnepelték 19. házassági évfordulójukat, de a fitneszguru máris elhatározta, hogy 20. évfordulójukon újra elveszi feleségét.

Schobert Norbi újra elveszi Rubint Rékát

Femcafe
-
 21.09.14 11:25Bulvár

Nehéz időszakon van túl Schobert Norbi és Rubint Réka. A sok nehézség ellenére igyekeznek pozitívan tekinteni a jövő felé, éppen ezért úgy döntöttek, hogy a huszadik házassági évfordulójuk alkalmából ismét összeházasodnak.

Schobert Norbi és Rubint Réka újra megházasodnak

Liner
-
 21.09.14 08:16Bulvár

Norbi és Réka bizonyítja, hogy a házasságuk nemcsak egy reklámfogás volt, valóban szeretik egymást, és közösen szeretnének megöregedni.

Negyedszer is feleségül veszi Rubint Rékát Schobert Norbi

Life
-
 21.09.14 11:30Életmód

Újra megházasodik a nemrégiben sztrókon átesett Schobert Norbi. A fitneszguru és felesége, Rubint Réka jövőre, a huszadik házassági évfordulójukon erősítik meg fogadalmukat. 

Schobert Norbi és Rubint Réka meglepő dologra készül

168.hu
-
 21.09.14 10:33Bulvár

Negyedszer is oltár elé állnak.

Schobert Norbi negyedszer is elveszi Rubint Rékát

NLC
-
 21.09.14 04:27Bulvár

Schobert Norbiék negyedszer is megerősítik a házassági fogadalmukat.

Schobert Norbi nagy dologra készül Rubint Rékával

Ripost
-
 21.09.14 06:50Bulvár

A sztrókon átesett fitneszguru és kedvese, Rubint Réka jövőre ünneplik a huszadik házassági évfordulójukat. A jeles alkalmat szeretné Norbi felejthetetlenné tenni, újra feleségül kívánja venni a gyermekei édesanyját.

Schobert Norbi jövőre újranősül

Propeller
-
 21.09.14 07:51Bulvár

Schobert Norbi negyedszerre is feleségül veszi Rubint Rékát.

Schobert Norbi hatalmas bejelentést tett

iFaktor
-
 21.09.14 14:30Bulvár

Nagy dobásra készül a jövő évben Schobert Norbi. A híres fitneszguru és felesége a jövő évben ünneplik majd huszadik házassági évfordulójukat, melynek alkalmából újra meg fogják erősíteni házassági fogadalmukat-írta meg a Blikk.Norbi a Borsnak tett nyilatkozatában elmondta, hogyan is készülnek majd a jeles alkalomra: „Jövőre lesz a…

Norbi negyedszer is feleségül veszi Rékát

BorsOnline
-
 21.09.14 03:30Bulvár

A sztrókon átesett fitneszguru és kedvese, Rubint Réka jövőre ünneplik a huszadik házassági évfordulójukat. A jeles alkalmat szeretné Norbi felejthetetlenné tenni, újra feleségül kívánja venni a gyermekei édesanyját. 

Elképesztő dolgot tervez Schobert Norbi a Rubint Rékával közös porcelánlakodalmukra

Metropol
-
 21.09.14 08:00Bulvár

A sztrókon átesett fitneszguru és kedvese, Rubint Réka jövőre ünneplik a huszadik házassági évfordulójukat. A jeles alkalmat szeretné Norbi felejthetetlenné tenni.

Újra feleségül veszi Rubint Rékát Schobert Norbi

röviden.hu
-
 21.09.14 08:52Bulvár

Ismét feleségül veszi Rubint Rékát Schobert Norbi, így ünnepelve meg a jövőre aktuális 20. házassági évfordulójukat – írja a Bors. Mint ismert, a fitneszguru augusztus végén sztrókot kapott, kórházba került, de azóta már jól van, a Bors is egy tévéműsor felvételén érte utol telefonon. Schobert Norbi saját felelősségére elhagyta a kórházat „Jövőre l

Schobert Norbert negyedszer is feleségül veszi Rubint Rékát

Index
-
 21.09.14 07:22Belföld

Sokan károgtak a kapcsolatuk elején, de szerinte a huszadik házassági évforduló őket igazolja.

Schobert Norbi eldöntötte: újra feleségül veszi Rékát

Indirekt
-
 21.09.14 11:30Színes

Schobert Norbi és felesége, Rubint Réka jövőre ünneplik a huszadik házassági évfordulójukat, mely alkalmából Norbi úgy döntött, újra elveszi Rékát feleségül. A nemrég sztrókon átesett fitneszguru a Bors megkeresésére elmondta, hogy mik a terveik a jubileumi évfordulóra. “Jövőre lesz a húsz éves porcelánlakodalmunk,…

Schobert Norbi újra feleségül veszi Rubint Rékát

AC news
-
 21.09.14 11:00Bulvár

A fitneszguruk szerelme erősebb, mint valaha, negyedszer is kimondják a boldogító igent.

Schobert Norbi negyedszer is feleségül veszi Rubint Rékát

Origo
-
 21.09.14 08:38Bulvár

Jövőre ünneplik a 20. házassági évfordulójukat.

Schobert Norbi a sztrókja után ismét feleségül veszi Rubint Rékát

BudaPestkörnyéke
-
 21.09.14 08:34[N/A]

A Szentendrén élő sztárpár jövőre fogja ünnepelni a huszadik házassági évfordulóját. A kórházból nemrég hazaengedett fitneszguru úgy döntött, hogy negyedszer is feleségül veszi Rékát. Minden ötödik évben elveszi „Jövőre lesz a húszéves porcelánlakodalmunk. Elveszem megint Rékát, ahogy eddig is volt, minden ötödik évben elveszem…

Negyedszer is nősül Schobert Norbi

Debreceni Nap
-
 21.09.14 08:29Belföld

Schobert Norbi negyedszer is feleségül veszi feleségét, Rubint Rékát. A páros most ünnepelte huszadik házassági évfordulóját, Norbi pedig úgy döntött, újra feleségül veszi Rékát. Hogy ez miért jó nekik, csak ők tudják, de az esküvő már hagyomány náluk: Norbi minden ötödik év után újra elveszi Rékát. Ebben a percben csak abban vagyok biztos,…