Pulai András: A miniszterelnök-jelöltek tigrisek voltak, karmok nélkül

Mandiner
-
 21.09.14 11:09Belföld

Én nem gondolom azt, hogy bárki nyert volna az előválasztási vitán – fogalmazott a Publicus Intézet stratégiai igazgatója.

5 kapcsolódó hír

Friss kutatás: Karácsony nyerte az előválasztási vitát

Ez a lényeg
-
 21.09.15 07:33Vélemény

A Publicus Intézet felmérése szerint az ellenzéki szavazók 64 százaléka látta teljes egészében vagy részben a miniszterelnök-jelöltek vitáját.

Szakértők a vitáról: a karakterek csatáját láttuk kibontakozni – a „beszélgetésen”

Infostart
-
 21.09.13 16:57Belföld

Az ellenzéki szavazók nem szeretnék, hogy a miniszterelnök-jelöltjeik között heves konfliktusok legyenek, ezért az aspiránsok első televíziós vitája sokkal inkább a karakterek felrajzolásáról szólt, semmint a programok ütköztetéséről. Ezt a Publicus Intézet ügyvezető igazgatója mondta az InfoRádiónak. A Nézőpont Intézet elemzője szerint a vita való

Egyre inkább radikalizálódik a baloldal

Magyar Hírlap
-
 21.09.15 10:50Belföld

Az ellenzéki miniszterelnök-jelöltek megmutatták, hatalomra kerülésük esetén mi vár az országra - hívja fel a figyelmet a XXI. Század Intézet.

Egymással pacsizó tigrisek – ilyen volt az ellenzéki miniszterelnök-jelöltek vitája

Pesti Hírlap
-
 21.09.14 13:46Vélemény

Laptársunk, a 168.hu Pulai Andrást, a Publicus Intézet stratégiai igazgatóját kérte a vita elemzésére. Mindenki azt várta, hogy unalmas lesz, de nem volt az. Ön mit gondol? Én nem az átlagos választó szemével nézem, tehát nem tudom megítélni, hogy akinek nem a szakmája az ezzel való foglalkozás, az mennyire tartotta érdekesnek vagy…