Orvoshiány miatt augusztus végéig leáll a sürgősségi ellátás az Uzsoki Kórházban

444.hu
-
 21.08.05 18:24Egészség

Addig három másik kórház között osztják el a betegeket.

5 kapcsolódó hír

Kunetz Zsombor szerint már júliusban is gondok lehettek az Uzsoki Utcai Kórházban az ellátással

ATV
-
 21.08.06 18:13Belföld

Leállt az Uzsoki Utcai Kórház sürgősségi osztálya. Mindez egy kiszivárgott belső levelezésből derült ki. Az orvosigazgató humánerőforrás-krízissel indokolta a leállást, ami előreláthatólag augusztus végéig tart. A DK és az MSZP Kásler Miklóson kéri számon a kialakult helyzetet.

Felmondtak az orvosok, nincs sürgősségi ellátás az Uzsokiban

Infostart
-
 21.08.06 17:38Belföld

Kunetz Zsombor egészségügyi elemző szerint kódolt bérkonfliktus van a jogállásról szóló törvényben. Az Uzsoki Kórház főigazgatójának nem engedte a szaktárca, hogy nyilatkozzon – hangzott el az InfoRádióban.

Hány leállt kórházi osztály kell, hogy beismerje a Fidesz a súlyos orvoshiányt?

Hírklikk
-
 21.08.06 15:35Belföld

Orvoshiány miatt állt le szerdán az Uzsoki Kórház sürgősségi osztálya. A 11 éve hatalmon lévő Fidesz-kormány nem képes biztosítani a betegek ellátását – mondta el az MSZP Facebook oldalán közvetített pénteki online sajtótájékoztatóján Vajda Zoltán, a párt alsórákosi és XVI. kerületi országgyűlési képviselőjelöltje a drámai helyzetbe került kórház e

A nyár végéig nem lesz sürgősségi ellátás, olyan sokan mondtak fel az Uzsoki Kórházban

Mérce
-
 21.08.05 18:00Egészség

A koronavírus enyhülésével a hallgatásra és új jogviszonyba kényszerített, frontvonalban harcolók egymás után mondanak fel.

Krízishelyzet: nem tudja ellátni a sürgősségi ellátást az Uzsoki

Ittlakunk
-
 21.08.05 17:04Budapest 14. ker

Az Uzsoki kórház orvosigazgatója augusztus 4-én bejelentette, hogy munkaerőhiány miatt a kórház nem tudja ellátni a sürgősségi ügyeleti betegellátást előreláthatólag augusztus végéig - kaptuk a hírt olvasónktól.Az Uzsoki helyett három másik kórházat jelöltek ki határozatlan ideig az érintett betegek ellátására: a Honvédkórházat, a…