Ön tervezi, hogy részt vesz a kormány gyermekvédelmi népszavazásán?

ATV
-
 21.07.21 16:12Belföld

A miniszterelnök szerint Brüsszel megtámadta Magyarországot a gyermekvédelmi törvény miatt, ezért a kormány népszavazást kezdeményez e témában. Ön tervezi, hogy részt vesz ezen?

35 kapcsolódó hír

Kormányinfó: a népszavazás megerősítheti Magyarország pozícióit

Demokrata
-
 21.07.22 09:53Belföld

Brüsszel megtámadta Magyarországot, és ennek egyedüli oka a gyermekvédelmi törvény.

Fidesz: A baloldal Brüsszel és az LMBT-aktivisták oldalára állt

Mandiner
-
 21.07.21 19:32Vélemény

A Fidesz reagált a baloldali pártok gyermekvédelmi népszavazásról szóló nyilatkozataira.

Orbán mellett Karácsony Gergely is népszavazást kezdeményez

Liner
-
 21.07.21 11:58Belföld

A mai nap folyamán Orbán Viktor bejelentette, hogy népszavazást kezdeményeznek a gyermekvédelem kérdésében, miután erős kritikák érték Magyarországot az elmúlt idők során.

Amit a népszavazási kezdeményezésekről tudni érdemes

Magyar Nemzet
-
 21.07.21 12:44Belföld

Orbán Viktor miniszterelnök ma reggel jelentette be, hogy a kormány népszavazást kezdeményez, amely öt kérdést tartalmaz majd a gyermekek védelméről.

Gyurcsány kiakadt: Orbán Viktor felmenőit emlegette

Ripost
-
 21.07.21 15:29Vélemény

Teljesen váratlanul érte a baloldali pártokat a gyermekvédelmi népszavazás kezdeményezése. Gyurcsány Ferenc a közösségi oldalon üzent a kormányfőnek.

Orbán gyermekvédelmi népszavazással akarja elütni a lehallgatási botrány élét – itt az öt kérdés

Propeller
-
 21.07.21 11:08Belföld

Most lett világos, hogy a kormány miért módosította pár órája a népszavazásról szóló szabályokat.

Gyermekvédelmi népszavazást kezdeményez a kormány 5 kérdésről

Metropol
-
 21.07.21 10:35Vélemény

A gyermekvédelmi törvény miatt Brüsszel az elmúlt hetekben megtámadta Magyarországot. Ezért a kormány úgy döntött, hogy 5 kérdésben népszavazást kezdeményez - jelentette be Orbán Viktor kormányfő.

A magyarok többsége elutasítja a kiskorúakat célzó szexuális propagandát

BorsOnline
-
 21.07.22 10:30Belföld

A Századvég feltérképezte a kérdésekkel kapcsolatos lakossági attitűdöket, miután Magyarország Kormánya a kibontakozó brüsszeli nyomásra öt kérdésben gyermekvédelmi népszavazást kezdeményez.

Tartós konfliktusra utal az új magyar népszavazás, hosszabb ideig elmaradhatnak az EU-pénzeink

Portfolio
-
 21.07.21 11:36Gazdaság

Orbán Viktor kormányfő szerdán bejelentette, hogy öt kérdésben népszavazást kezdeményez a kormány a gyermekvédelminek mondott törvényről azért, hogy érvelése szerint ismét megállítsák Brüsszelt.

Karácsony Gergely is benyújtotta ötkérdéses népszavazási kérelmét

Szabad Európa
-
 21.07.21 16:48Belföld

Karácsony Gergely azt mondta, azt szeretné, ha az ország szempontjából szerinte valóban fontos öt kérdése ott lenne Orbán Viktor népszavazásának szavazólapján. Mint fogalmazott, „ötigenes és ötnemes népszavazásra készülnek".

Máris szintet lépett a két szerdai népszavazási kezdeményezés - új témák is megjelentek

Infostart
-
 21.07.21 19:02Választás

A gyermekvédelmi céllal szerdán, Orbán Viktor miniszterelnök által meghirdetett kezdeményezés kérdéseit már be is nyújtották az NVB-hez - és már megtalálhatók az oldalon a Karácsony Gergely főpolgármester kezdeményezte kérdéssor is.

Népszavazás – Fontos bejelentést tett Orbán Viktor a közösségi oldalán

Nyíregyháza
-
 21.07.21 15:41Belföld

Gyermekvédelmi népszavazást kezdeményez a kormány – ezt Orbán Viktor jelentette be a közösségi oldalán. Összesen öt kérdésre várják majd a válaszokat, a szexuális propaganda iskolákban, óvodákban, televíziókban és reklámokban való megjelenése kapcsán.

Az vajon megvan a fideszes szavazóknak, hogy vezérük végtelenül ostobának nézi őket?

Zsúrpubi
-
 21.07.22 04:30Vélemény

A már eddig is egybites, Soros, Brüsszel, migráns kommunikációra, emoji-plakátkampánnyal kapcsolt rá a Fidesz, Orbán Viktor pedig mai “rendkívüli” bejelentése során gyermekvédelmi népszavazást jelentett be. Méghozzá olyan irányított és ostoba kérdésekkel, amiket még a “nemzeti manipulációs ívek” esetében is ritkán látni. A…

A kormány elszánt a Brüsszel elleni vitában

Magyar Hírlap
-
 21.07.21 15:35Vélemény

A gyermekeink védelméről szóló népszavazás öt kérdése kiállja az alkotmányossági próbát, megtartható lesz jövő január végén, február elején.

Népszavazás a legvitatottabb törvényrõl: errõl az öt kérdésrõl kell dönteni

Családinet
-
 21.07.21 11:25Életmód

A miniszterelnök szerint Brüsszel visszaél a hatalmával, amiért támadást indított Magyarország ellen - ezért népszavazásra van szükség a gyermekvédelmi törvénnyel kapcsolatban.

Okafogyott kérdésekkel rakta tele a kormány a “gyermekvédelmi” népszavazást

HVG
-
 21.07.21 14:40Belföld

Tegyél fel jogilag bármennyire is felesleges vagy értelmezhetetlen kérdéseket, nem az eredmény, hanem a folyamatból kiaknázható politikai haszon a lényeg – mintha ezt a receptet követné Orbán Viktor a “gyermekvédelmi” referendummal, aminek a gyermekvédelemhez kevés köze van.

Itt van Orbán Viktor rendkívüli bejelentése

Indirekt
-
 21.07.21 13:32Belföld

A miniszterelnök a Facebook-oldalán keresztül szólt a magyarokhoz. Népszavazás lesz, itt vannak a kérdések is, ami mindenkit érint. – Gyermekvédelmi népszavazást kezdeményez a kormány – jelentette be szerdán Orbán Viktor. A miniszterelnök a Facebook-oldalán közölt videójában mondta el, hogy a kormány szerint Brüsszel…

Rendkívüli bejelentést tett Orbán: népszavazás lesz a gyermekvédelmi törvényről

Hetek
-
 21.07.21 10:55Vélemény

Szerdán a Facebook oldalára feltöltött videóban jelentette Orbán Viktor magyar miniszterelnök, hogy népszavazást kezdeményeznek a gyermekvédelmi törvénnyel kapcsolatban, miután "Brüsszel az elmúlt hetekben egyértelműen megtámadta Magyarországot" emiatt.

Orbán Viktor bejelentette a gyermekvédelmi népszavazást

Index
-
 21.07.21 10:34Belföld

Öt kérdés lesz, de hivatalos időpontja még nincs.

Gyurcsány Ferencnek elege lett Orbánból, egyetlen mondattal tette helyre a megtébolyodott miniszterelnököt

Ellenszél
-
 21.07.21 11:56Vélemény

Orbán Viktor szerda délelőtt bejelentette: Brüsszel hetek óta támadja Magyarországot, ezért népszavazást kezdeményez. A miniszterelnök szerint Brüsszel az oktatási törvény és a gyermekvédelmi szabályok módosítását

Gulyás a Pegasus-ügyről: nem történt semmi jogsértés

Jövő TV
-
 21.07.22 09:37Belföld

Csütörtök délelőtt Kormányinfót tartott Gulyás Gergely. A Pegasus-botrány kirobbanása óta ez az első ilyen sajótájékoztató. Brüsszel megtámada Magyarországot Gulyás Gergely arról beszélt, hogy az elmúlt hetek megmutatták, hogy Brüsszel egyértelműen megtámadta Magyarországot. A miniszter szerint a gyermekvédelmi törvény miatt történt.…

Kormányinfó: 23 főnél mutatták ki a delta és két esetben a gamma variánst

Hiros
-
 21.07.22 09:40Belföld

Gulyás Gergely, a Miniszterelnökség vezetője a mai kormányinfón azt mondta, hogy Brüsszel egyértelműen megtámadta Magyarországot a gyermekvédelmi törvény miatt. A tegnap bejelentett népszavazást legkésőbb idén év végén vagy jövő év elején meg lehet tartani. A kancellária miniszter beszélt a jelenlegi járványhelyzetről is.  

A kormány is benyújtotta a kérdéseit, jövő év elején jöhet a népszavazás

Telex
-
 21.07.21 18:40Belföld

Hatvan napja van az NVB-nek a kérdések hitelesítésére. A gyermekek nemátalakító kezeléséről tartanának szavazást Orbánék.

A kormány nem teketóriázott: már be is nyújtotta a népszavazási kérdéseket

Debreceni Nap
-
 21.07.21 16:45Belföld

A kormány benyújtotta a gyermekvédelmi népszavazás kérdéseit a Nemzeti Választási Bizottsághoz (NVB). Orbán Viktor miniszterelnök szerdán jelentette be a közösségi oldalán, hogy a kormány gyermekvédelmi népszavazást kezdeményez öt kérdésben. A Nemzeti Választási Iroda internetes oldalán, a www.valasztas.hu-n az NVB-hez…

Ezek a népszavazási kérdések a gyermekek védelmében

Hatvan Online
-
 21.07.21 16:09Megyei

NÉPAKARAT - Öt kérdésben kér a kormány véleményt az emberektől.

Orbán bejelentése: Semmit sem mondott a lehallgatási botrányról a miniszterelnök

Szabad Pécs
-
 21.07.21 15:34Vélemény

Gyermekvédelmi népszavazást akar a kormány, ezt jelentette be szerdán Orbán Viktor. Aki egy szót sem szólt a megfigyelési botrányról. Az az Orbán Viktor, akiről nagyon nehéz elképzelni, hogy ne tudott volna arról, hogy büntetlen előéletű magyar állampolgárokat figyeltettek meg a saját hazájukban egy terroristák ellen kifejlesztett izraeli kémprogra

Gyermekvédelmi népszavazást kezdeményez a magyar kormány – VIDEÓ

Magyar Szó
-
 21.07.21 12:01Külföld

Gyermekvédelmi népszavazást kezdeményez a kormány öt kérdésben – jelentette be szerdán Orbán Viktor miniszterelnök a Facebookon közzétett videóban.

Orbán: gyermekvédelmi népszavazást kezdeményez a kormány

Körkép
-
 21.07.21 11:29Külföld

Nyitókép: Orbán Viktor Fb-oldala   Gyermekvédelmi népszavazást kezdeményez a kormány öt kérdésben – jelentette be a miniszterelnök szerdán.   Orbán Viktor a Facebookon közzétett videóban hangsúlyozta:   Brüsszel az elmúlt hetekben egyértelműen megtámadta Magyarországot a gyermekvédelmi törvény miatt. A magyar törvények…

Orbán rendkívül fontos bejelentése: gyermekvédelmi népszavazást kezdeményezett

Szegeder
-
 21.07.21 11:15Belföld

Orbán Viktor fontos bejelentést jelentett be a Facebook-oldalán, tüzelve ezzel mindenkit. Csak találgatni lehetett, hogy mi lesz, vajon a Pegasus-ügy, vagy az, hogy Brüsszelből mégis küldik a 2500 milliárdos helyreállítási alapot, mert helyreállt a jogállam? Egyik sem: gyermekvédelmi népszavazást hirdetett.

Itt van Orbán Viktor bejelentése: gyermekvédelmi népszavazást kezdeményez a kormány

PécsiStop
-
 21.07.21 11:06Belföld

Brüsszel az elmúlt hetekben megtámadta Magyarországot a gyermekvédelmi törvény miatt – közölte ma délelőtt Orbán Viktor a Facebook-oldalán.

Orbán Viktor: gyermekvédelmi népszavazást kezdeményez a kormány

Hódpress
-
 21.07.21 10:55Megyei

A járvány miatti veszélyhelyzet várhatóan szeptemberi megszűnése előtt is lehet országos népszavazást kezdeményezni – mondja ki egy szokatlan időben, szerda reggel megjelent és 8 órakor már hatályba is lépett kormányrendelet-módosítás. A népszavazási törvény szerinti határidők ezzel újraindulnak. A miniszterelnök a közösségi oldalán…

Orbán: gyermekvédelmi népszavazást kezdeményez a kormány

vehir.hu
-
 21.07.21 10:55Megyei

Gyermekvédelmi népszavazást kezdeményez a kormány öt kérdésben - jelentette be szerdán Orbán Viktor miniszterelnök.

Orbán Viktor: Gyermekvédelmi népszavazást kezdeményez a kormány

Népszava
-
 21.07.21 10:48Belföld

Ismét Brüsszel a célpont és a homofób törvény mentegetése a referendum kiírásával. Közben Karácsony Gergely is népszavazást kezdeményez.

Orbán Viktor bejelentése a gyermekvédelmi népszavazásról

Origo
-
 21.07.21 09:22Belföld

A kormányfő a közösségi oldalán jelentette be az öt kérdést.

Orbán Viktor bejelentette: gyermekvédelmi népszavazást kezdeményez a kormány

Magyar Hang
-
 21.07.21 09:41Belföld

Öt kérdésben lesz referendum, mert a kormányfő szerint Brüsszel egyértelműen megtámadta Magyarországot.