Heti horoszkóp: sok buktató lehet körülötted, amire nem árt figyelni a héten

A legtöbb csillagjegyre egy kellemes hét várhat, de azért problémák is felüthetik a fejüket. Lássuk, hogy mire érdemes figyelned!

4 kapcsolódó hír

Heti Horoszkóp - Hatalmas változás jön a csillagok szerint!

ProfitLine
-
 21.07.19 19:00Gazdaság

Heti horoszkópunk segítségével ma megtudhatod, hogy csillagjegyed alapján mire számíthatsz a hét folyamán a szerelem, a pénzügyek az egészség vagy épp a karriered területén. Lássuk, mit mutatnak a csillagok! Horoszkóp érvényessége: 2021. július 19. - 26. között.

Heti horoszkóp: A szingli Skorpiók mindenkit el tudnak csábítani ezen a héten

Egy újabb hét tele új kihívásokkal. Hogyan nézz ezekkel szembe? Mire érdemes figyelned ezen a héten? Mik azok a dolgok, amiken dolgoznod kell, akár magadon is? A heti horoszkópodban igyekszünk minden kérdésedre gyors választ adni, hogy kellő felkészültséggel és önbizalommal vágj neki ennek a hétnek.

Gyakori tévhitek az allergiagyógyszerekről

HáziPatika
-
 21.07.19 05:32Egészség

Az allergia okozta panaszok kezelésére számos antihisztamintartalmú gyógyszer elérhető. Ezek szedése kapcsán azonban sokféle hibát véthetünk - lássuk, mire érdemes figyelni.

Kevés vizelet: innen tudhatja, hogy veseelégtelenség okozza

A csökkentett folyadékbevitelen túl akár betegség, vagy bizonyos gyógyszerek szedése is okozhat túl kevés vizeletet. Melyek a leggyakoribb okok, és mikor érdemes orvoshoz fordulni?