Magyarországon teszteli az új csomagolási fejlesztését a Coca-Cola

Tiszta Jövő
-
 21.06.16 19:34Életmód

Magyarországon teszteli egyik új fejlesztését, az újrahaszosítható papírpalackot a Coca-Cola - jelentették be keddi sajtótájékoztatójukon Budapesten a cég képviselői.

5 kapcsolódó hír

Itthon teszteli újrahasznosítható papírpalackját a Coca-Cola

NRGreport
-
 21.06.15 18:12Gazdaság

Magyarországon teszteli egyik új fejlesztését, az újrahasznosítható papírpalackot a Coca-Cola – adta hírül az MTI.

Innád papírból a kólát?

Zöld Trend
-
 21.06.16 21:05Életmód

Magyarországon teszteli egyik új fejlesztését, az újrahaszosítható papírpalackot a Coca-Cola – jelentették be keddi sajtótájékoztatójukon Budapesten a cég képviselői. A The Coca-Cola Company magyarországi ügyvezetője a rendezvényen jelentős csomagolástechnológiai fejlesztésnek nevezte a papírpalackot, amelyet a dán Paper Bottle…

A magyar fogyasztók tesztelhetik a papírpalack prototípusát

Cseppek
-
 21.06.16 23:04Életmód

Június 15-én megérkezett Magyarországra a dán Paboco startup és a Coca-Cola közös fejlesztésű papírpalackjának prototípusa. Békefi LászlóSzabó RékaKerekes Péter

Magyarországon teszteli az új csomagolási fejlesztését a Coca-Cola

Élő bolygónk
-
 21.06.16 13:33Életmód

A The Coca-Cola Company magyarországi ügyvezetője, Kerekes Péter a június 15-én tartott sajtótájékoztatón jelentős csomagolástechnológiai fejlesztésnek nevezte a papírpalackot, amelyet a dán Paper Bottle Company (Paboco) közreműködésével fejlesztettek.

Papírpalackokat tesztel Magyarországon a Coca-Cola

Elle
-
 21.06.15 19:15Bulvár

A magyar fogyasztók otthonaiba kerülő papírpalack prototípus része a Coca‑Cola „Hulladékmentes Világ” globális stratégiájának. A vállalások között szerepel, hogy 2030-ra a felhasznált csomagolóanyagaik 100%-ának megfelelő mennyiséget gyűjtik be és hasznosítják újra.