Moszkva felfigyelt Biden Ukrajnáról tett kijelentésére

Magyar Nemzet
-
 21.06.16 11:20Külföld

A Kreml szóvivője szerint az orosz elnök és amerikai partnere nehéz megbeszélés elé néz a mai napon.

5 kapcsolódó hír

Már meg is van a Putyin-Biden csúcstalálkozó első konkrét eredménye

Portfolio
-
 21.06.17 13:49

A napokban visszatér washingtoni állomáshelyére Anatolij Antonov orosz nagykövet - jelentette be Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője csütörtökön az Eho Moszkvi rádióban, az előző napi orosz-amerikai csúcstalálkozóról feltett kérdésekre válaszolva.

Csúcsra járatott semmitmondás

Hírklikk
-
 21.06.17 15:45Külföld

Óriási érdeklődés övezte az új amerikai elnök és az orosz államfő első személyes találkozóját. Joe Biden és Vlagyimir Putyin már régóta ismerik egymást, tudták tehát, mint várhatnak a másiktól. Nem is született különösebb meglepetés. Ez a genfi csúcs már nem olyan volt, mint a korábban megszokott, hasonló tárgyalások.

Kreml: a szovjet időkben sem volt a maihoz fogható deficit Moszkva és Washington viszonyában

Kárpátinfo
-
 21.06.17 10:30Külföld

A Szovjetunió idején sem volt akkora deficit a Moszkva és Washington közötti kapcsolatokban és párbeszédben, mint most - jelentette ki Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője a Taszsz hírügynökségnek szerdán, Vlagyimir Putyin orosz és Joe Biden amerikai elnök csúcstalálkozóját megelőzően. Peszkov rámutatott: ez a deficit épp akkor jelentkezik,…

Az oroszok felfigyeltek arra, hogy Biden lehetségesnek tartaná Ukrajna belépését a Nato-ba

ma7.sk
-
 21.06.16 15:56Külföld

Moszkva felfigyelt arra, hogy Joe Biden amerikai elnök "hipotetikusan" lehetségesnek tartja Ukrajna belépését a Nato-ba, ami új álláspont, mivel korábban Washingtonban ilyen nyilatkozatok nem hangzottak el - jelentette ki Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője szerdán, néhány órával az amerikai és az orosz elnök genfi találkozója előtt.

Értékelte egymást Biden és Putyin

Pesti Hírlap
-
 21.06.17 15:35Vélemény

A genfi Villa La Grange-ban megrendezett Biden–Putyin csúcs nettó három és fél órán át – a szünettel együtt négy és fél órán át – tartott. Visszatér állomáshelyére a washingtoni orosz és a moszkvai amerikai nagykövet – jelentette be Vlagyimir Putyin orosz elnök szerdán, az amerikai hivatali partnerével, Joe Bidennel tartott genfi…