Delta variáns: durvul a helyzet a szomszédban

HáziPatika
-
 21.06.16 15:48Egészség

Mind a szakértők, mind a politika szereplői aggodalommal tekintenek a koronavírus delta variánsának ausztriai terjedésére.

6 kapcsolódó hír

Aggasztóan gyorsan terjed egy koronavírus-variáns

Infostart
-
 21.06.16 06:00Tudomány

A Deltával van gond: már 74 országban mutatták ki, a szegényebb államokban komoly bajokat is okozhat. Egyes országok eltérő stratégiával igyekszenek védekezni.

Lampedusára érkezett bevándorlók között is regisztrálták a Delta variánst

Gondola
-
 21.06.17 09:02Külföld

Terjed az elsőként Indiában azonosított vírusmutáció Olaszország több tartományában is, és a Delta variánst a Földközi-tengeren keresztül Lampedusa szigetére érkezett bevándorlók között is regisztrálták – erősítette meg a lampedusai polgármester szerdán

A delta variáns gondot okozhat Európában

Magyar Hírlap
-
 21.06.17 03:52Életmód

Ausztriában már több mint hetven esetben mutatták ki az indiai vírustörzs jelenlétét, és bár aggodalommal figyelik a terjedését, bíznak az oltásokban.

Aggasztóan gyorsan terjed az indiai vírusvariáns

Pharmindex
-
 21.06.16 13:27Egészség

Hamarosan világszerte domináns törzzsé válhat az Indiában felfedezett Delta, amelyet jelenlegi tudásunk szerint 74 országban szekvenáltak már a PCR-tesztek mintáiból, közli az InfoStart.

Egyre aggasztóbb a helyzet Ausztriában a Delta-vírusvariáns terjedése miatt

Debreceni Nap
-
 21.06.16 11:32Külföld

Ausztriában mind a szakértők, mind a politika szereplői aggodalommal tekintenek a koronavírus Delta variánsának terjedésére, mivel keddig összesen 71 ilyen – elsőként Indiában felfedezett – vírusmutációt azonosítottak be – jelentette szerdán a Der Standard című osztrák napilap. Az Egészségügyi és Élelmiszerbiztonsági Ügynökség (AGES)…

Aggasztóan gyorsan terjed az indiai vírusvariáns

MedicalOnline
-
 21.06.16 10:19Egészség

Hamarosan világszerte domináns törzzsé válhat az Indiában felfedezett Delta, közli az InfoStart. 74 országban kimutatták már.