Elsőként az olaszok jutottak be a nyolcaddöntőbe az Eb-n

Eurosport
-
 21.06.16 23:13Foci

Az olasz labdarúgó-válogatott nyolcaddöntőbe jutott a részben budapesti rendezésű Európa-bajnokságon, miután szerdán 3-0-ra legyőzte Svájc csapatát Rómában, a csoportkör második fordulójában.

9 kapcsolódó hír

Wales két góllal legyőzte Törökországot

Propeller
-
 21.06.16 20:25Sport

Wales 2-0-ra legyőzte Törökországot a részben budapesti rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság csoportkörének második fordulójában, az A csoportban szerdán Bakuban. Kép:Pixabay Gareth Bale hajszálpontos előreíveléssel hozta remek helyzetbe Aaron Ramseyt, aki a tizenhatoson belül levette a labdát, majd hat méterről a hálóba…

Wales a csoport élén, a törököknek kettőből semmi

Infostart
-
 21.06.16 20:03Foci

Wales 2-0-ra legyőzte Törökországot a részben budapesti rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság csoportkörének második fordulójában, az A csoportban szerdán Bakuban.

Nem publikus, hogy Orbán elkíséri-e a válogatottat Németországba

Hírklikk
-
 21.06.15 17:00Belföld

Egyelőre nem sajtó-nyilvános, hogy a miniszterelnök élőben nézi-e meg a müncheni Allianz Arénában megtartandó német-magyar összecsapást, de amennyiben kimegy Orbán a meccsre, azt közölni fogja a közösségi oldalán.

Orosz-finn: aki győzött, veszített, aki vesztett, nyert

Startlap
-
 21.06.16 17:14Foci

Az első fordulóban vesztes Oroszország 1-0-ra legyőzte a dánokat verő Finnországot a részben budapesti rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság csoportkörének második fordulójában, a B csoport szerdai, szentpétervári mérkőzésén.

Eb 2020: A csapat tett engem a meccs emberévé

NSO
-
 21.06.16 00:19Foci EB

Franciaország egy öngóllal 1–0-ra legyőzte Németországot a labdarúgó Európa-bajnokság kedd késő esti müncheni mérkőzésén. Íme, a két szövetségi kapitány és néhány játékos gyorsértékelése az UEFA honlapja, a francia M6 és a német ZDF televízió alapján.

Euro-2020 – Hummels öngóljával kikaptak a németek a franciáktól

Sportkatlan
-
 21.06.16 08:39Foci

A világbajnoki címvédő francia válogatott 1-0-ra legyőzte a társházigazda németeket a részben budapesti rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság magyarokat is felvonultató F csoportjának keddi összecsapásán, a müncheni Allianz Arénában.     A találkozó egyetlen gólját Mats Hummels szerezte, aki egy szerencsétlen mozdulat után a saját…

Euro 2020: Wales két góllal legyőzte Törökországot

ma7.sk
-
 21.06.16 20:08Foci

Wales 2-0-ra legyőzte Törökországot a részben budapesti rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság csoportkörének második fordulójában, az A csoportban szerdán Bakuban.

Foci Eb: Gerincsérülés árnyékolta be az oroszok sikerét

Csakfoci
-
 21.06.16 03:08Foci

Oroszország 1-0-ra legyőzte Finnországot a részben budapesti rendezésű Európa-bajnokság csoportkörének második fordulójában, a B csoport szerdai, szentpétervári mérkőzésén.

Hummels öngóljával kikaptak a németek a franciáktól

A világbajnoki címvédő francia válogatott 1-0-ra legyőzte a társházigazda németeket a részben budapesti rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság magyarokat is felvonultató F csoportjának keddi összecsapásán, a müncheni Allianz Arénában. A találkozó egyetlen gólját Mats Hummels szerezte, aki egy szerencsétlen mozdulat után a saját kapujába…