Ki ölette meg a legendás újságírót? - Talán most választ kapunk

ATV
-
 21.06.16 12:04Baleset-bűnügy

Érvénytelenítette kedden a szlovák legfelsőbb bíróság a bazini székhelyű különleges bíróságnak azt a tavaly szeptemberi döntését, amellyel elégséges bizonyíték hiányában felmentette a 2018-as újságírógyilkosság megrendelésével vádolt Marián Kocner nagyvállalkozót és a gyilkosság megrendelésében közvetítéssel vádolt Alena Zsuzsovát.

6 kapcsolódó hír

Érvénytelenítette a bíróság az ítéletet, amely felmentette a Kuciak-gyilkosság megrendelésével vádolt nagyvállalkozót

Media1
-
 21.06.16 11:22Média

Újra kell tárgyalni azt az ügyet, amelynben felmentették Marián Kočner nagyvállalkozót a gyilkosság megrendelésének vádja alól.

Jelentős fordulat a szlovák újságíró-gyilkosságban

Infostart
-
 21.06.15 20:52Külföld

Az ügyben a tavaly szeptemberben hozott ítéletet a különleges ügyész, illetve az egyik elítélt, Tomás Szabó, ügyvédje is megfellebbezte.

Szlovák Legfelsőbb Bíróság: újra kell tárgyalni a Kuciak-ügyet

Euronews
-
 21.06.15 19:05Külföld

Megsemmisítette a szlovák Legfelsőbb Bíróság a Kuciak-gyilkosság megrendelésével vádolt üzletember ártatlanságáról szóló ítéletet.

Čaputová: A bíróság fontos lépést tett a közbizalom visszaszerzése érdekében

ma7.sk
-
 21.06.15 20:48Baleset-bűnügy

Zuzana Čaputová államfő úgy véli, a szlovák Legfelsőbb Bíróság a Kuciak-gyilkosság ügyében hozott keddi határozatával nagyon fontos lépést tett az igazságszolgáltatásba vetett közbizalom visszaszerzése érdekében.

A Legfelsőbb Bíróság megsemmisítette a Kuciak-ügyben hozott ítéletet

Felvidék.ma
-
 21.06.15 18:45Határtalan

A Szlovák Legfelsőbb Bíróság kedden megsemmisítette a Specializált Büntetőbíróság (ŠTS) korábbi ítéletét Ján Kuciak újságíró meggyilkolása ügyében. Marian Kočner és Alena Zsuzsová vádlottak ügyét az ŠTS újra fogja tárgyalni. A Legfelsőbb Bíróság egyszersmind elismerte Szabó Tamás vádlott bűnösségét Molnár Péter vállalkozó…

Az igazságügyi miniszter szükség esetén kész rendkívüli panaszt benyújtani a Kuciak-gyilkosság ügyében

Parameter
-
 21.06.15 09:33Határtalan

A Legfelsőbb Bíróság alapvetően kétféle döntést hozhat: helybenhagyja a Specializált Büntetőbíróság ítéletét – ezzel Kočner és Zsuzsová felmentése, valamint Szabó Tamás 25 éves büntetése jogerőssé válik; vagy a Legfelsőbb Bíróság valamilyen okból kifolyólag elégtelennek a találja az előző ítéletet, és az egész ügyet újratárgyalásra visszautalja…