Heti horoszkóp: zűrös heted lehet, ha nem veszed komolyan a problémákat

Akár a nyaradat is tönkreteheti egy rosszabb lépés. Lássuk, hogy mire kell figyelnie a csillagjegyednek, hogy minden rendben menjen!

4 kapcsolódó hír

Izgalmas kihívásokból és lázadásból nem lesz hiány - Heti horoszkóp: Június 14-20.

Egy újabb hét tele új kihívásokkal. Hogyan nézz ezekkel szembe? Mire érdemes figyelned ezen a héten? Mik azok a dolgok, amiken dolgoznod kell, akár magadon is? A heti horoszkópodban igyekszünk minden kérdésedre gyors választ adni, hogy kellő felkészültséggel és önbizalommal vágj neki ennek a hétnek.

A mai nap váratlan ismeretségeket ígér: Napi horoszkóp, június 13.

Mivel vasárnap a Vénusz és az Uránusz kedvező fényszöggel kapcsolódik egymáshoz, a csillagok meglepetéseket hoznak a szerelemben, barátságban és a pénzügyekben, talán egy új ismeretség, partnerség vagy anyagi nyereség formájában. Ma könnyű flörtölni és kapcsolatot teremteni akár az interneten vagy a mobiltelefonon keresztül. Ezen a…

Mit ígérnek a csillagok a hétre? Most kiderül!

Blikk
-
 21.06.14 08:10Ezotéria-horoszkóp

Heti horoszkóp rovatunkból a csillagjegyek rendszeresen megtudhatják, mire számíthatnak szerelmi életükben, mire figyeljenek az egészségük terén és a munka frontján. Horoszkópját keresse minden hétfőn reggel a Blikk oldalán.

Heti horoszkóp 2021. június 14-20.: Érzelmes hétre számíthat mindenki

A Mars energiát ad, a Vénusz szerelmet hozhat, a retrográd Merkúr régi kapcsolatokat frissíthet fel. A heti horoszkópból minden csillagjegy megtudhatja, mire számíthat ezen a júniusi héten.