A gazdaság is jól jár a labdarúgó Eb-vel

888.hu
-
 21.06.11 08:35Vélemény

Egyértelműen lesz gazdasági haszna, hogy Budapesten is rendeznek labdarúgó-mérkőzéseket a most kezdődő Európa-bajnokságon – mondta a Magyar Nemzetnek Szabados Gábor sportközgazdász, hozzáfűzve, hogy az országimázs erősítése nemcsak a turizmusra, hanem szinte az összes gazdasági ágazatra kedvező hatást gyakorol.

5 kapcsolódó hír

Sportközgazdász: a gazdaság is jól jár a labdarúgó Eb-vel

Demokrata
-
 21.06.11 08:14Gazdaság

Egyértelműen lesz gazdasági haszna, hogy Budapesten is rendeznek labdarúgó-mérkőzéseket – mondta a Magyar Nemzetnek Szabados Gábor.

Rendkívül jól járhat a magyar gazdaság az labdarúgó-Eb-vel

Liner
-
 21.06.11 17:11Életmód

Szabados Gábor sportközgazdász szerint egyértelműen lesz gazdasági haszna, hogy Budapesten is rendeznek tétmérkőzéseket a mai napon kezdődő Európa-bajnokságon.

Sportközgazdász: A gazdaság is jól jár a labdarúgó-Eb-vel

Origo
-
 21.06.11 06:39Gazdaság

Az országimázs erősítése nemcsak a turizmusra, hanem szinte az összes gazdasági ágazatra kedvező hatást gyakorol.

A gazdaság is jól jár a labdarúgó Eb-vel

Győr Plusz
-
 21.06.11 04:54Sport

A szakértő jelezte: az ilyen események hatása jóval hosszabb távú, mint ha pusztán azt vesszük számba, hogy szurkolók és turisták mennyit költenek el ilyenkor, illetve milyen szolgáltatásokat vesznek igénybe. “Az országimázs erősítése nemcsak a turizmusra, hanem szinte az összes gazdasági ágazatra kedvező hatást gyakorol. Természetesen…

Szárnyal a Balaton-part, ezeket a megyéket viszont elkerülik a turisták: vajon miért?

HelloVidék
-
 21.06.10 15:00Utazás

A koronavírus világjárvány drámai hatást gyakorolt a turizmusra, alapjaiban rengette meg Magyarországon nemcsak a vendéglátást, hanem a kapcsolódó ágazatokat is: a közlekedést, szolgáltató ipart és mezőgazdaságot. Mindez komoly kihatással volt a teljes hazai gazdaság teljesítményére és a lakosság egy jelentős részének mindennapi…