Operatív törzs: ősszel újabb fertőzések jöhetnek

Life
-
 21.06.11 12:48Bulvár

Az Operatív Törzs ma is megtartotta szokásos sajtótájékoztatóját. Arra figyelmeztették a lakosságot, hogy ősszel újabb fertőzéshullám érheti el hazánkat. 

5 kapcsolódó hír

Kövesse nálunk az operatív törzs sajtótájékoztatóját

hirado.hu
-
 21.06.11 11:18Belföld

A koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatót tart.

Megszűnik az operatív törzs sajtótájékoztatója

888.hu
-
 21.06.11 14:30Vélemény

Mivel véget ért a koronavírus-járvány harmadik hulláma, a járvány elleni védekezésért felelő operatív törzs sajtótájékoztatója is megszűnik – közölte az operatív törzs ügyeleti központjának vezetőhelyettese a pénteki online tájékoztatón.

Operatív Törzs: Ősszel újabb fertőzések jöhetnek

HírTV
-
 21.06.11 10:50Vélemény

A Hír TV hamarosan élőben közvetíti a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatóját.

Megszűnik az operatív törzs sajtótájékoztatója

Hírklikk
-
 21.06.11 14:15Belföld

Mivel véget ért a koronavírus-járvány harmadik hulláma, a járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs sajtótájékoztatója is megszűnik – közölte az operatív törzs ügyeleti központjának vezetőhelyettese a pénteki online tájékoztatón.

Megható pillanat: elbúcsúzott az operatív törzs

Debreceni Nap
-
 21.06.11 12:09Belföld

Mivel véget ért a koronavírus-járvány harmadik hulláma, a járvány elleni védekezésért felelő operatív törzs sajtótájékoztatója is megszűnik – közölte az operatív törzs ügyeleti központjának vezetőhelyettese a pénteki online tájékoztatón. Kiss Róbert azt mondta, hogy emellett átállnak készenléti jellegű adatszolgáltatásra is, vagyis a járványügyi ad