Intim képekkel zsarolt egy magát nőknek kiadó férfi

888.hu
-
 21.06.11 19:35Baleset-bűnügy

Jogerősen 20 hónap, három évre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt és több mint egymillió forintos kártérítésre kötelezett a Zalaegerszegi Törvényszék pénteken egy férfit, aki női álprofillal kicsalt intim képekkel zsarolt egy férfit.

6 kapcsolódó hír

Jogerősen elítélték az oltás- és gyógyszerellenes szülőket

HVG
-
 21.06.12 16:54Baleset-bűnügy

A gondatlanságból elkövetett emberölés vétsége miatt L. Cs. és társa ellen indult büntetőügyben a Fővárosi Ítélőtábla nem találta alaposnak sem a súlyosításra irányuló ügyészi fellebbezést, sem pedig a felmentésért bejelentett védelmi fellebbezéseket, így helybenhagyta a Budapest Környéki Törvényszék elsőfokú ítéletét. A perben tanúként…

Bántalmazta, fenyegette zárkatársait

Boon
-
 21.06.12 08:00Baleset-bűnügy

Jogerős ítéletet hozott a Miskolci Törvényszék a rablás és kényszerítés bűntette miatt indult büntetőügyben.

Miskolcon nem csak az utcán, a lakásodban, de még a börtönben sem vagy biztonságban. Mindenedet elrabolhatják

Jogerős ítéletet hozott a Miskolci Törvényszék a rablás és kényszerítés bűntette miatt indult büntetőügyben. Az elsőfokú bíróság által megállapított tények szerint a vádlott 2017-ben egy miskolci büntetés-végrehajtási intézetben elzárás büntetését töltötte. Kihasználva a fizikai erőfölényét és a zárkában kialakult alá-fölérendeltségi viszonyban bet

Nőnek adta ki magát – intim fotókat csalt ki, majd zsarolta férfitársát – Felfüggesztettet kapott

Az Üzlet
-
 21.06.11 19:09Baleset-bűnügy

Társkereső oldalon nőnek hazudta magát, az álprofillal egy férfivel sűrűn csetelt, akitől intim képeket is kicsalt. Később ezekkel zsarolta meg a a megtévesztett férfit. Jogerősen 20 hónap, három évre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt és több mint egymillió forintos kártérítésre kötelezete a Zalaegerszegi Törvényszék a zsarolót.

Hamis profillal csalt ki pénzt – Jogerős ítéletet hozott a Zalaegerszegi Törvényszék

Zaol
-
 21.06.11 15:37Baleset-bűnügy

A Zalaegerszegi Törvényszék másodfokon eljáró tanácsa 2021. június 11. napján jogerős ítéletet hozott azon vádlottal szemben, aki magát egy társkereső oldalon nőnek kiadva megzsarolt egy férfit, hogy közzé teszi az intim jellegű fényképfelvételeit, ha nem fizet.

Nőnek adta ki magát, hogy aztán nagyon ravaszul zsaroljon meg egy másik férfit

Nuus
-
 21.06.12 11:20Baleset-bűnügy

Több, mint egy millát kell visszafizetnie, a zsarolás miatt, a börtönbüntetés mellett.