Élő adásban simogatta magát a kommentátor: azonnal kirúgták, de most visszavették

Life
-
 21.06.11 09:00Külföld

A CNN amerikai hírtelevízió visszavette kommentátorát, akit azért függesztettek fel állásából, mert egy videókonferencián, élő adásban illetlenül önmagát simogatta - jelentette az amerikai sajtó.

5 kapcsolódó hír

Visszavette a CNN az élő adásban önkielégítő kommentátorát

168.hu
-
 21.06.11 08:55Külföld

Élő adásban simogatta magát CNN és a New Yorker politikai riportere. Jeffrey Toobint először felüggesztette állásából a CNN, de most visszavették.  

Visszaveszi a CNN az élő adásban maszturbáló kommentátorát

888.hu
-
 21.06.11 07:30Külföld

A 61 éves Jeffrey Toobintól nyolc hónappal ezelőtt váltak meg, mert fő munkaadója, a The New Yorker című lap által szervezett videókonferencia szünetében – mivel azt hitte, hogy lekapcsolták a kamerákat, és senki nem látja – a nadrágjába nyúlt. Akkor, 2020 októberében elbocsátották a The New Yorkertől, de a CNN-nél csak felfüggesztették.

Váratlan fordulat: visszavették a neves újságírót, aki videóértekezlet közben nyúlt magához

Blikk
-
 21.06.11 06:44Külföld

A CNN amerikai hírtelevízió visszavette kommentátorát, akit azért függesztettek fel állásából, mert egy videókonferencia során, élő adásban illetlenül önmagát simogatta – jelentette az amerikai sajtó.

Visszavették az élő adásban illetlenkedő kommentátort

Médiapiac
-
 21.06.11 16:00Média

A CNN amerikai hírtelevízió visszavette kommentátorát, akit azért függesztettek fel állásából, mert egy videókonferencián, élő adásban illetlenül önmagát simogatta.

A CNN visszavette az élő adásban illetlenkedő kommentátorát

Hírklikk
-
 21.06.11 08:21Külföld

A CNN amerikai hírtelevízió visszavette kommentátorát, akit azért függesztettek fel állásából, mert egy videókonferencián, élő adásban illetlenül önmagát simogatta – jelentette az amerikai sajtó.