Tornádó csapott le Mohácsnál, felvétel is készült róla

SzMo
-
 21.06.11 11:05Időjárás

A csütörtök délután észlelt tuba földet ért, így tornádó alakult ki a térségben.

8 kapcsolódó hír

Mint a filmekben: tornádó csapott le Mohácsra

Life
-
 21.06.11 13:33Időjárás

Aki Mohácson járt csütörtök délután, olyan jelentnek lehetett a tanúja, amit többnyire inkább katasztrófafilmekben látni. Ugyanis egy kisebb tornádó alakult ki a térségben.

Elképesztő: tornádót filmeztek Mohácsnál

ATV
-
 21.06.11 08:07Időjárás

Tubáról, azaz talajt nem érő felhőtölcsérről számolt be az Időkép számára több felhasználója csütörtökön. A Mohács mellett észlelt meteorológiai jelenségről később beküldött felvételeken azonban már jól kivehető, hogy a hogy a tölcsér földet ér, innentől pedig tornádónak lehet nevezni.

így csapott le a tornádó Mohácsnál

Propeller
-
 21.06.11 19:12Időjárás

Földet ért egy tuba, mely csütörtök délután Mohács térségében alakult ki – írja az Időkép. Ez pedig azt jelenti, hogy a tubából tornádó lett, videók is készültek a jelenségről:  Még több felvétel az Időkép cikkében. Milyen időnk lesz? Éjszakára a gomolyfelhők összeesnek, illetve lecseng a záporok, zivatarok nagy része, de észak felől vastag felhős

Tornádót filmeztek Mohácsnál

Napi.hu
-
 21.06.11 06:40Időjárás

Az Időkép több felhasználója is jelezte, hogy tubát, vagyis talajt nem érő felhőtölcsért láttak csütörtökön Mohács mellett. Később a meteorológiai portál olyan felvételeket is kapott, amelyeken látszik, hogy a tölcsér földet ér, innentől pedig a jelenséget tornádónak lehet nevezni.

Tornádó söpört végig Mohácsnál

Blikk
-
 21.06.11 09:19Időjárás

Tornádót észleltek tegnap délután Mohácsnál; a meteorológiai jelenségről elképesztő felvételek is készültek.

Tornádó csapott le Mohács térségére!

MetKép
-
 21.06.10 21:27Életmód

Tornádó csapott le Mohácsra! Nem sokkal ezelőtt a Baranya megyében található Mohács térségében egy zivatarnak köszönhetően tornádó ért földet. Szerencsére lakott területen kívül ért földet a felhőtölcsér, személyi sérülés, baleset nem történt! A videók itt tekinthetőek meg:…

Elképesztő égi jelenség: tornádó jelent meg Mohácsnál + videó

HelloVidék
-
 21.06.10 22:47Mezőgazdaság

Délután még csak arról születtek fotók, hogy Mohácsnál úgynevezett tuba alakult ki. Később ez a tuba aztán földet is ért.