Rengeteg pénz juthat a cégeknek a következő időszakban?

Piac és Profit
-
 21.06.11 15:48Gazdaság

A következő másfél éves újraindítási periódusban mintegy 2600 milliárd forint áll rendelkezésre a mikro-, kis- és középvállalkozások számára - mondta az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára.

5 kapcsolódó hír

A következő másfél évben 2600 milliárd forinttal segíti a kormány a kkv-szektort

888.hu
-
 21.06.11 17:30Vélemény

A következő másfél éves újraindítási periódusban mintegy 2600 milliárd forint áll rendelkezésre a mikro-, kis- és középvállalkozások számára – mondta az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára pénteken Szolnokon.

Jelentős segítségre számíthatnak a kis- és közepes vállalkozások

Magyar Nemzet
-
 21.06.11 15:05Gazdaság

– A következő másfél éves újraindítási periódusban mintegy 2600 milliárd forint áll rendelkezésre a mikro-, kis- és középvállalkozásoknak – ismertette György László államtitkár.

Itt vannak az első fényképek az új magyar rendszámról

Portfolio
-
 21.06.10 10:32Gazdaság

Az új rendszámokról készült első fényképeket publikálta ma az Innovációs és Technológiai Minisztérium közösségi oldalán.

Piacfelügyeleti törvénymódosítás – júliustól többet tehetnek vevőik biztonságáért a kereskedők

Mabisz
-
 21.06.11 11:16Gazdaság

A vásárlók érdekében bővíti a fogyasztóvédelem eszközrendszerét a piacfelügyeleti törvény júliusban hatályba lépő módosítása - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) pénteken az MTI-vel.

Megérkeztek az első fotók az új rendszámokról!

Ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. július 1-jétől négy betűből és három számból álló rendszámtáblákat vezetnek be. A három betűből és három számból álló jelenlegi rendszámtáblákból néhány éven belül már nem lehetne többet kiadni, ezért van szükség az új formátum bevezetésére. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium Facebook…