Hatalmasat zuhant a német Zöldek kancellárjelöltjének népszerűsége

Demokrata
-
 21.06.10 15:31Külföld

A Zöldek 22 százalékon állnak, az előző mérés óta 3 százalékponttal gyengültek.

6 kapcsolódó hír

Német választások: elveszítette támogatói bő harmadát a német Zöldek kancellárjelöltje

Privátbankár
-
 21.06.10 16:12Külföld

Egyetlen hónap alatt támogatói több mint egyharmadát elveszítette a szeptemberi szövetségi parlamenti (Bundestag-) választásra készülő német ellenzéki Zöldek kancellárjelöltje - mutatta ki egy csütörtökön ismertetett felmérés.

Már látszik a németek Karácsony-botrányának hatása

hirado.hu
-
 21.06.11 12:34Külföld

A németországi zöld párt kancellárjelöltje, Annalena Baerbock valótlanságokat állított önéletrajzában. Akárcsak Karácsony Gergely esetében, a német baloldali politikus jelöltségét is botrányok sora kíséri, amióta bejelentette indulását az ország vezetéséért.

Elolvadt a német Zöldek kancellárjelöltjének népszerűsége

Napi.hu
-
 21.06.10 19:44Külföld

Egyetlen hónap alatt támogatói több mint egyharmadát elveszítette a szeptemberi szövetségi parlamenti (Bundestag-) választásra készülő német ellenzéki Zöldek kancellárjelöltje. A német választók 28 százaléka tartja alkalmasnak a kancellári tisztségre Annalena Baerbockot. Egy hónappal korábban, május elején még 43 százalék volt…

Brutálisan visszaesett a Zöldek kancellárjelöltjének népszerűsége

Portfolio
-
 21.06.10 15:30Külföld

Egyetlen hónap alatt támogatói több mint egyharmadát elveszítette a szeptemberi szövetségi parlamenti (Bundestag-) választásra készülő német ellenzéki Zöldek kancellárjelöltje - mutatta ki egy csütörtökön ismertetett felmérés.

Mélyrepülésben a Zöldek! Ébrednek a németek?

Egy hónap alatt támogatóinak több, mint harmadát vesztette a Bundestag választásra készülő ellenzéki Zöldek kancellárjelöltje. Ennek egyik oka, hogy a jelölt, Annalena Baerbock eddig makulátlannak hitt „pedigréjén” esett pár folt. De van itt még egy-két másik téma is, ami minden bizonnyal közrejátszott abban, hogy egy hónap alatt a feje…

A németországi Zöldek kancellárjelöltje egyre kevésbé népszerű

ma7.sk
-
 21.06.10 18:17Külföld

A Zdf országos köztelevízió megbízásából rendszerint havonta készített Politbarometer nevű kutatás új adatai szerint a német választók 28 százaléka tartja alkalmasnak a kancellári tisztségre a Zöldek jelöltjét, Annalena Baerbockot. Egy hónappal korábban, május elején még 43 százalék volt ez az arány.