Az iskolai szexuális felvilágosítást is szabályozná a pedofilellenes törvényjavaslat

hirado.hu
-
 21.06.10 17:18Belföld

Az iskolai szexuális felvilágosítás nem irányulhat a nem megváltoztatása, valamint a homoszexualitás népszerűsítésére.

17 kapcsolódó hír

Újabb részletek derültek ki a botrányos bérlakás-törvényről

168.hu
-
 21.06.10 17:16Belföld

Attól függ egy megvásárolható bérlakás árkedvezményének mértéke, milyen hosszan bérelte azt a lakója. A többi között ezt is tartalmazza az az újabb módosító csomag, amelyet az Országgyűlés törvényalkotási bizottsága fogadott el csütörtökön az állami vagy önkormányzati tulajdonú bérlakások elidegenítéséről szóló előterjesztéshez.

Az iskolai szexuális felvilágosítást is szabályozná a pedofiltörvény

ATV
-
 21.06.10 16:26Belföld

Az iskolai szexuális felvilágosító foglalkozásokkal kapcsolatban is megfogalmaz előírásokat az a módosító csomag, amelyet az Országgyűlés törvényalkotási bizottsága fogadott el csütörtökön a pedofil bűnelkövetőkkel szembeni szigorú fellépést célzó törvényjavaslathoz.

A bérleti idő hosszától függhet a megvehető bérlakások ára

ProfitLine
-
 21.06.11 08:00Gazdaság

Attól függ egy megvásárolható bérlakás árkedvezményének mértéke, milyen hosszan bérelte azt a lakója. A többi között ezt is tartalmazza az a módosító csomag, amelyet az Országgyűlés törvényalkotási bizottsága fogadott el csütörtökön az állami vagy önkormányzati tulajdonú bérlakások elidegenítéséről szóló előterjesztéshez.

Pedofiltörvény: durva módosításokat tett bele a Fidesz

Propeller
-
 21.06.10 17:09Belföld

Tilos "a homoszexualitás népszerűsítése" vagyis egyáltalán beszélni is róla, hogy létezik. Tilos a 18 éven aluliak számára a homoszexualitás népszerűsítése – többek között ezt írnák még bele fideszes képviselők a parlament előtt fekvő, pedofiltörvényként ismertté vált jogszabályba. Egyúttal azt is kimondanák, hogy az iskolai szexuális felvilágosítá

Az iskolai szexuális felvilágosítást is szabályozná a pedofilellenes törvényjavaslat

Blikk
-
 21.06.10 16:16Belföld

Az iskolai szexuális felvilágosító foglalkozásokkal kapcsolatban is megfogalmaz előírásokat az a módosító csomag, amelyet az Országgyűlés törvényalkotási bizottsága fogadott el csütörtökön a pedofil bűnelkövetőkkel szembeni szigorú fellépést célzó törvényjavaslathoz.

Nem áll le a Fudan előkészítése

Infostart
-
 21.06.11 11:36Belföld

A kormánynak jövő év végéig kell beszámolnia az előkészületekről. Orbán Viktor azt mondta, népszavazás lesz a kérdésben.

OGY - A kormánynak jövő év végéig kell beszámolnia a Fudan Egyetem előkészületeiről

Hírklikk
-
 21.06.10 20:30Belföld

A Fudan Hungary Egyetem létrehozásáról szóló előterjesztésen is változtatást kezdeményezett csütörtöki ülésén az Országgyűlés törvényalkotási bizottsága, amely módosítást fogadott el az államfő által megfontolásra visszaküldött ingatlannyilvántartási törvényben is.

Bérlakástörvény: újabb három ponton változtat a Fidesz

HVG
-
 21.06.11 13:05Gazdaság

A módosító módosítóját is módosította a Fidesz. A legújabb változat szerint a forgalmi érték akár 30 százalékáért is meg lehetne venni az önkormányzati bérlakásokat, ráadásul a Várnegyedben az állami, illetve önkormányzati cég által tulajdonolt ingatlanokra is kiterjesztenék a törvényt.

Fudan Egyetem – Két beruházást segítő szabályjavaslatot is elfogadott a kormány

Óbuda Most
-
 21.06.11 11:04Belföld

A jövő héten már a végszavazhatnak a Fudan Egyetemmel kapcsolatos két törvényjavaslatról, miután a kormánypárti többségű törvényalkotási bizottság csütörtöki ülésén támogatta az előterjesztéseket, annak ellenére, hogy a kormány az utóbbi napokban igyekszik hangoztatni, még semmi nem dőlt el az ügyben – írja a Népszava. Tehát a…

A regnáló javaslata a pedofil-törvényhez: a tudás, az ismeret hatalom, kell a csudának!

Városi Kurír
-
 21.06.10 16:55Belföld

Parlament előtt: „A pedofil bűnelkövetőkkel szembeni szigorúbb fellépésről, valamint a gyermekek védelme érdekében egyes törvények módosításáról”

Bérlakástörvény: módosítják a módosító módosítóját

Telex
-
 21.06.11 15:03Gazdaság

Egyre nehezebb követni, hogyan változik az önkormányzati bérlakások privatizációjáról szóló javaslat, de segítünk eligazodni.

A kormánynak jövő év végéig be kell számolnia a Fudan Egyetem előkészületeiről

Startlap
-
 21.06.10 17:31Gazdaság

A Fudan Hungary Egyetem létrehozásáról szóló előterjesztésen is változtatást kezdeményezett csütörtöki ülésén az Országgyűlés törvényalkotási bizottsága, amely módosítást fogadott el az államfő által megfontolásra visszaküldött ingatlannyilvántartási törvényen is.

Hazudott Orbán a népszavazásról? A Fidesz törvénybe foglalta a Fudan megvalósítását

Ellenszél
-
 21.06.11 12:44Vélemény

Minden ígéret ellenére a jövő héten már végszavazhatnak a Fudan Egyetemmel kapcsolatos két törvényjavaslatról, miután a kormánypárti többségű törvényalkotási bizottság csütörtöki ülésén támogatta az előterjesztéseket

Úgy módosítja a pedofiltörvényt a Fidesz, hogy belekeveri a homoszexualitás kérdéskörét is

Debreceni Nap
-
 21.06.10 20:48Belföld

Az iskolai szexuális felvilágosító foglalkozásokkal kapcsolatban is megfogalmaz előírásokat az a módosító csomag, amelyet az Országgyűlés törvényalkotási bizottsága fogadott el csütörtökön a pedofil bűnelkövetőkkel szembeni szigorú fellépést célzó törvényjavaslathoz. A változtatás kimondja, hogy az iskolai szexuális felvilágosítás nem irányulhat a

A pedofiltörvénnyel az iskolai szexuális felvilágosítást is kontrollálni akarják

Népszava
-
 21.06.10 18:29Belföld

A változtatás szerint nem lehet majd a nem megváltoztatását, illetve a homoszexualitást „népszerűsíteni”.

Az iskolai szexuális felvilágosítást is szabályozná a pedofilellenes törvényjavaslat

ma.hu
-
 21.06.10 15:57Belföld

A változtatás kimondja, hogy az iskolai szexuális felvilágosítás nem irányulhat a nem megváltoztatása, valamint a homoszexualitás népszerűsítésére.

Az iskolai szexuális felvilágosítást is szabályozná a pedofilellenes törvényjavaslat

Magyar Hírlap
-
 21.06.10 15:53Belföld

A bérleti idő hosszától függhet a megvehető bérlakások ára -A kormánynak jövő év végéig kell beszámolnia a Fudan Egyetem előkészületeiről - Ülésezett a törvényalkotási bizottság.