Orbán Viktor: A családosok visszakapják a válság idején befizetett adójukat

Növekedés
-
 21.06.09 12:57Gazdaság

A védelmi időszak elmúltával a gazdaság újraindítása van napirenden - jelentette ki a miniszterelnök. A válság utáni korszakban a biztonságos gazdaság feltételeinek megteremtésére lesz szükség.

40 kapcsolódó hír

Orbán: A gyermekesek visszakaphatják az idén befizetett személyi jövedelemadót 2022 elején

SzMo
-
 21.06.09 15:09Gazdaság

Folytatják a 13. havi nyugdíj visszavezetését is, jövőre a második heti részletét is megkaphatják a nyugdíjasok.

Orbán Viktor hamarosan bejelentést tehet az újraindításról

hirado.hu
-
 21.06.09 10:09Gazdaság

Magyarország újraindul! címmel szervezett gazdaságpolitikai csúcskonferenciát a Világgazdaság szaklap.

Visszaadja a kormány a gyereket nevelő családoknak a 2021-ben befizetett személyi jövedelemadót

888.hu
-
 21.06.09 11:13Vélemény

Kétszázezer forintos minimálbér a cél – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a Világgazdaság csúcskonferenciáján, hozzátéve, hogy a 13. havi nyugdíj visszaépítésétől sem lehet visszalépni.

Orbán Viktor, Varga Mihály és Matolcsy György is előad a Világgazdaság konferenciáján

Mandiner
-
 21.06.08 12:15Gazdaság

Az ország legfontosabb gazdasági döntéshozói beszélnek majd június 9-én, a Magyarország újraindul! című Gazdaságpolitikai csúcskonferencián.

Matolcsy György: már júniusban kamatot emelhet a jegybank

ATV
-
 21.06.09 10:46Belföld

A monetáris politikai fordulat akár már júniusban is elkezdődhet, amennyiben a monetáris tanács tagjai úgy látják, akár már ebben a hónapban sor kerülhet a kamatemelésre - mondta Matolcsy György, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) elnöke a Világgazdaság üzleti napilap Magyarország újraindításáról szervezett konferenciáján szerdán Budapesten.

Már júniusban alapkamatot emelhet a jegybank

MFor
-
 21.06.09 12:26Gazdaság

Matolcsy György szerint a monetáris politikai fordulat akár már júniusban is elkezdődhet, amennyiben a monetáris tanács tagjai úgy látják, akár már ebben a hónapban sor kerülhet a kamatemelésre.

Orbán Viktor is kiállt a globális minimumadó ellen

Liner
-
 21.06.09 14:19Életmód

Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke a Világgazdaság üzleti napilap által szervezett konferencián reagált többek között a globális minimum társasági adó felvetésére is.

A gazdaság teljesítménye már nyáron meghaladhatja a válság előtti szintet

Demokrata
-
 21.06.09 11:47Gazdaság

A pénzügyminiszter a Magyarország újraindul! címmel megrendezett gazdasági csúcskonferencián mondott beszédet.

Matolcsy György: Már júniusban kamatot emelhet a jegybank

Mandiner
-
 21.06.09 12:08Gazdaság

A monetáris politikai fordulat akár már júniusban is elkezdődhet, amennyiben a monetáris tanács tagjai úgy látják, akár már ebben a hónapban sor kerülhet a kamatemelésre, mondta Matolcsy György, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) elnöke a Világgazdaság üzleti napilap Magyarország újraindításáról szervezett konferenciáján szerdán Budapesten.

Matolcsy György: Gyors kilábalás várható, a pénzügyi egyensúly is fontos

Magyar Nemzet
-
 21.06.09 10:33Gazdaság

A jegybankelnök szerint régiónkban Magyarország biztosítja a legtöbb forrást a válságkezeléshez.

ÉLŐ: Magyarország újraindul! VG-csúcskonferencia

vg.hu
-
 21.06.09 09:30Gazdaság

Gazdaságpolitikai csúcskonferencia, Magyarország legfontosabb döntéshozóival.

Orbán Viktornak egy Rejtő-regény jutott eszébe az akár 6 százalék feletti Gdp-növekedésről a gazdaságpolitikai csúcsk…

Propeller
-
 21.06.09 11:41Belföld

A kormányfő erről a Világgazdaság konferenciáján beszélt szerda délelőtt, amelyet a gazdaság újraindulásával kapcsolatos tennivalók, lehetőségek feltérképzése témájában szerveztek. Úgy illendő, hogy éljek azzal a lehetőséggel, hogy az előttem szólók felvetéseire reagáljak. A magyar kormány nem szenved gondolatszegénységben, ezt…

Orbán szerint nem lehet megnevezni olyan társadalmi csoportot, amely becsődölt volna a válságban

Propeller
-
 21.06.09 13:05Belföld

A válságban Magyarországon szinte mindenki helyt állt, nem lehet megnevezni olyan társadalmi csoportot, amely becsődölt volna – jelentette ki a miniszterelnök a Magyarország újraindul! című, a Világgazdaság üzleti napilap által szervezett konferencián szerdán. Orbán Viktor kiemelte: kiderült, hogy amikor kell, az egészségügyi rendszer…

Orbán Viktor: A 200 ezer forintos minimálbér a cél

Metropol
-
 21.06.09 11:28Belföld

A miniszterelnök a Magyarország újraindul! címmel, a Világgazdaság szervezésében gazdaságpolitikai csúcskonferenciáján mondott beszédet, ahol több témáról is beszélt.

Varga Mihály: a globális adó veszélyezteti a versenyképességünk

Adó
-
 21.06.09 12:09Gazdaság

A magyar kormány hibának tartja, ha az adóversenyt kiiktatják a globális gazdasági versenyből - mondta a pénzügyminiszter.

Varga Mihály: ragaszkodik Magyarország az adóversenyhez

Napi.hu
-
 21.06.09 11:10Belföld

A válság elején reméltnél gyorsabban visszanyerheti az ország a gazdaági teljesítményét Varga Mihály pénzügyminiszter szerint. A kormány úgy látja, hogy a tervezett nemzetközi vállalati adóharmonizáció káros, a hitelmoratóriumot ki kell vezetni, de óvatosan.

Komoly fizetésemelést lengetett be Orbán Viktor: cél a 200 ezres minimálbér

Pénzcentrum
-
 21.06.09 11:28Belföld

Orbán Viktor a Világgazdaság konferenciáján arról beszélt, a cél a gazdasági „poszt-covid szindróma legyűrése és a teljes foglalkoztatás. A miniszterelnök a a 200.000 forintos minimálbért is belengette.

Matolcsy György: jövőre állítsuk helyre a pénzügyi egyensúlyainkat! - Varga Mihály reagált: lassan a testtel!

Portfolio
-
 21.06.09 10:10Gazdaság

Újraindítás és helyreállítás címmel tartott előadást Matolcsy György jegybankelnök szerda délelőtt, majd utána következett Varga Mihály pénzügyminiszter beszéde "Újraindítás, növekedés, egyensúly" címmel, Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnökének előadása. Végül Orbán Viktor ismerteti várhatóan 11 órakor a kormány…

Hatalmas adókedvezményt lengetett be Orbán Viktor a családoknak

Portfolio
-
 21.06.09 11:08Gazdaság

Matolcsy György jegybankelnök, Varga Mihály pénzügyminiszter és Parragh László kamarai elnök előadása után szólalt fel szerda délelőtt Orbán Viktor miniszterelnök. A kormányfő több ponton reagált az MNB elnökének javaslataira, és szinte minden tekintetben ellent mondott neki. Egyúttal Orbán Viktor bejelentette, hogy 2022…

Varga Mihály: a gazdaság teljesítménye már a nyári hónapokban meghaladhatja a válság előtti szintet

A pénzügyminiszter a Magyarország újraindul! címmel megrendezett gazdasági csúcskonferencián kiemelte: az online kasszák adatai alapján a vendéglátás forgalma megugrott, jelenleg az ágazat teljesítményének szintje eléri a járvány előttit.     Rámutatott: a tárca szerint a következő időszakban a gazdasági lendület a…

Orbán Viktor Magyarország újranyitásáról – hamarosan élőben az Infostarton

Infostart
-
 21.06.09 09:39Gazdaság

A koronavírus-válság után a gazdaság újraindításról beszél 10 órától egy konferencián Orbán Viktor miniszterelnök, Matolcsy György, az MNB elnöke és Varga Mihály pénzügyminiszter is. Kövesse velünk élőben!

Orbán: az egészségügyi rendszer jobban teljesít, mint több nyugati országban

Hírklikk
-
 21.06.09 12:22Belföld

A válságban Magyarországon szinte mindenki helytállt. Nem lehet megnevezni olyan társadalmi csoportot, amely becsődölt volna – jelentette ki a miniszterelnök a Magyarország újraindul! című, a Világgazdaság üzleti napilap által szervezett konferencián, szerdán.

Jelentős adóvisszatérítést ígért a miniszterelnök a jövő évre a gyereket nevelő családoknak, igaz, nem mindenkinek

RTL Klub
-
 21.06.09 18:24Bulvár

Csaknem másfél millió forint pluszt is jelenthet családonként a szakértő szerint az az adóvisszatérítés, melyről egy mai gazdasági konferencián beszélt a miniszterelnök. Orbán Viktor bejelentette: javasolja a kormánynak, hogy jövő év elején a gyermekes családok kapják vissza az idén befizetett összes személyi jövedelemadójukat. A Jobbik szerint ez

Orbán nemet mondott Matolcsynak - Óriási pénzesőt ígér a családoknak a választások előtt

Népszava
-
 21.06.09 12:41Gazdaság

A kormány a rekordnövekedés ellenére sem hajlandó érdemben csökkenteni az államháztartás hiányát a választási évben – reagált Orbán Viktor miniszterelnök Matolcsy György szavaira.

Orbán: a gyereket nevelõ szülõk kapják vissza az idén befizetett szja-t

Családinet
-
 21.06.09 15:14Életmód

A gyermeket nevelõ szülõk kapják vissza a 2021-ben befizetett személyi jövedelemadót 2022 elején - javasolta Orbán Viktor miniszterelnök a Világgazdaság üzleti napilap szerdai konferenciáján.

Matolcsy György: Kötelességünk letörni az inflációt

Index
-
 21.06.09 10:48Gazdaság

A jegybankelnök szerint elbírja a gazdaság. Varga Mihály óvatos hitelmoratórium-kivezetést akar. Extra kedvezményes hitelek is jönnek.

Magyarország újraindul!

Gondola
-
 21.06.09 12:30Gazdaság

A monetáris politikai fordulat akár már júniusban is elkezdődhet, amennyiben a monetáris tanács tagjai úgy látják, akár már ebben a hónapban sor kerülhet a kamatemelésre - mondta Matolcsy György, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) elnöke a Világgazdaság üzleti napilap Magyarország újraindításáról szervezett konferenciáján szerdán Budapesten.

Orbán: a mi horizontunkon 200 ezer forintos minimálbérnek kell lenni

Jövő TV
-
 21.06.09 11:31Belföld

Szerdán tartják a Világgazdaság gazdaságpolitikai csúcskonferenciáját, ahol Magyarország legfontosabb döntéshozói az újraindítás mikéntje mellett a kitörési pontokat is bemutatják. A konferencián a kormányfő is felszólalt. Orbán Viktor szerint innovatív gondolatokban nem szűkölködünk, ugyanis Matolcsy Gyöegynek és Varga Mihálynak is…

Hévíz, Eger, Balatonfüred – ide mennénk a nyáron, de a Balaton már megtelt

LikeBalaton
-
 21.06.09 20:00Megyei

A hazai vendéglátás 2023 elejére érheti el először a járvány előtti teljesítményét – hangzott el a VG csúcskonferenciájának kerekasztal-beszélgetésén.

Egy sor gazdasági lépést jelentett be a kormány és az MNB

SzegedMa
-
 21.06.09 18:03Megyei

A Világgazdaság konferenciáján adókedvezményről, kamatemelésről és két új operatív törzsről esett szó.

Orbán: cél a 200 ezer forintos minimálbér

PécsiStop
-
 21.06.09 14:59Belföld

Kétszázezer forintos minimálbérnek kell lennie a horizonton – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a Világgazdaság című üzleti napilap konferenciáján szerdán, Budapesten.

Szerdai Orbán-híradó: két operatív törzs és 200.000-es minimálbér-belengetés

Városi Kurír
-
 21.06.09 12:55Belföld

Lezárul a gazdaságvédelem szakasza, és a gazdaság újraindításának szakasza jön. Két új operatív törzs jön létre - jelentette be a miniszterelnök a Magyarország újraindul! című, a Világgazdaság üzleti napilap által szervezett konferencián szerdán. Orbán Viktor egy 200ezres minimálbér lehetőségét is meglebegtette.

Orbán Viktor 200 ezer forintos minimálbérről és jelentős adócsökkentésről beszélt

Hiros
-
 21.06.09 11:50Belföld

Matolcsy György jegybankelnök, Varga Mihály pénzügyminiszter és Parragh László kamarai elnök előadása után szólalt fel szerda délelőtt a Világgazdaság konferenciáján Orbán Viktor miniszterelnök. A kormányfő bejelentette, hogy 2022 január-februárjában a gyermeket nevelő szülőknek visszaadná a kormány a 2021-es év után befizetett személyi…

200 ezres minimálbér és turisztikai modellváltás Budapesten

Turizmus.com
-
 21.06.09 11:45Utazás

Magyarország újraindul címmel szervezett konferenciát a Világgazdaság, amelyen Orbán Viktor, Varga Mihály és Matolcsy György is előadást tartott. A miniszterelnök szerint a legszegényebb régiók felzárkóztatása, a minimálbér további emelése és a budapesti turisztikai modellváltás is fontos teendő.

Varga Mihály: a gazdaság teljesítménye már nyáron meghaladhatja a válság előtti szintet

Dehir
-
 21.06.09 11:43Megyei

Budapest - A pénzügyminiszter elmondta, az online kasszák adatai alapján a vendéglátás forgalma megugrott, jelenleg az ágazat teljesítményének szintje eléri a járvány előttit.

Orbán Viktor: jelentős adócsökkentés és a 200 ezres minimálbért is beígérte ma

HelloVidék
-
 21.06.09 11:36Gazdaság

Orbán Viktor a Világgazdaság konferenciáján arról beszélt, a cél a gazdasági „poszt-covid szindróma legyűrése és a teljes foglalkoztatás. A miniszterelnök a 200.000 forintos minimálbért is belengette.

Matolcsy György: gyors kilábalás várható, a pénzügyi egyensúly is fontos

Kisalföld
-
 21.06.09 11:03Gazdaság

A jegybankelnök szerint régiónkban Magyarország biztosítja a legtöbb forrást a válságkezeléshez.

Matolcsy György: gyors kilábalás várható, a pénzügyi egyensúly is fontos

Duol
-
 21.06.09 11:03Gazdaság

A jegybankelnök szerint régiónkban Magyarország biztosítja a legtöbb forrást a válságkezeléshez.

Már júniusban kamatot emelhet a jegybank

Debreceni Nap
-
 21.06.09 10:12Gazdaság

A monetáris politikai fordulat akár már júniusban is elkezdődhet, amennyiben a monetáris tanács tagjai úgy látják, akár már ebben a hónapban sor kerülhet a kamatemelésre – mondta Matolcsy György, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) elnöke a Világgazdaság üzleti napilap Magyarország újraindításáról szervezett konferenciáján szerdán Budapesten.…

Orbán Viktor fontos bejelentéseket tesz - erről van szó most a Világgazdaság konferenciáján

Origo
-
 21.06.09 10:08[N/A]

Orbán Viktor mellett Matolcsy György, Varga Mihály és Parragh László is beszédet mond.