A FlixBus visszatér a magyar utakra: 9 hónap szünet után újraindulnak a nemzetközi távolsági busz…

ProfitLine
-
 21.06.08 12:00Gazdaság

A FlixBus több mint 9 hónap szünet után visszatér a hazai utakra. Június 10-től újraindulnak a nemzetközi menetrend szerinti távolsági buszok. Eleinte a környező fővárosokba, Bécsbe, Zágrábba és Belgrádba lehet majd utazni Magyarországról.

10 kapcsolódó hír

Újraindulnak a nemzetközi menetrend szerinti távolsági buszok

NLC
-
 21.06.08 10:25Utazás

A FlixBus visszatér a magyar utakra: 9 hónap szünet után újraindulnak a nemzetközi távolsági buszok.

9 hónap szünet után visszatér a FlixBus

Utazómajom
-
 21.06.08 11:24Utazás

A FlixBus több mint 9 hónap szünet után visszatér a hazai utakra. Június 10-től újraindulnak a nemzetközi menetrend szerinti távolsági buszok. Eleinte a környező fővárosokba, Bécsbe, Zágrábba és Belgrádba lehet majd utazni Magyarországról. Budapest és Bécs között kezdetben irányonként 4 távolsági busz indul naponta, egyes összeköttetések a…

Újraindul a Flixbus

Napi.hu
-
 21.06.08 15:40Belföld

A német alapítású FlixBus személyszállító vállalkozás 9 hónap szünet után újra közlekedteti Magyarországon nemzetközi távolsági buszait június 10-től. Eleinte a környező fővárosokba, Bécsbe, Zágrábba és Belgrádba lehet majd utazni Magyarországról, majd a járványügyi intézkedések enyhülésével párhuzamosan bővítik az elérhető úti célokat -…

Újra utazhatunk FlixBusszal külföldre Magyarországról

Portfolio
-
 21.06.08 09:05Gazdaság

9 hónapos szünet után újraindulnak a FlixBus nemzetközi távolsági járatai Magyarországon, elsőként Bécsbe, Zágrábba és Belgrádba lehet utazni. A járványügyi intézkedések enyhülésével párhuzamosan tovább bővül majd az elérhető úti célok listája – ígéri a vállalat.

Újra megnyitja az 1-es terminálját a müncheni repülőtér

AIRportal
-
 21.06.08 14:29Külföld

Június 23-tól ismét fogadja az indulókat és az érkezőket a müncheni reptér 1-es terminálja: egyre több az utas, újraindulnak a hosszútávú járatok is.

Palkovics üzent a budapesti repülőteret üzemeltető cégnek

Klubrádió
-
 21.06.07 16:22Vélemény

Ismét többségi tulajdonhoz szeretne jutni a magyar állam a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőteret üzemeltető cégben. Az előkészítés Palkovics László, az innovációs tárca vezetőjének feladata lehet. Palkovics egy interjúban üzent a jelenlegi tulajdonosnak.

Újraindul a Flixbus Bécsbe, a reptérre kezdetben napi egy-két járat lesz Budapestről

Okosutas
-
 21.06.08 13:31[hirdetés]

Kilenc hónap szünet után végre újra jár majd a Flixbus Budapest és Bécs, illetve a bécsi repülőtér között. Vesd bele magad újra az életbe a Danubius Hotels szállodáiban! (X) Az első buszok most csütörtökön indulnak, eleinte napi négy járattal. (Érdekes majdnem egybeesés, hogy tavaly egy nappal későbbre esett az első hullám utáni újraindulás.)…

Újabb görög úti céllal bővül a WizzAir budapesti kínálata

KamaraOnline
-
 21.06.07 10:42Gazdaság

Újabb görög úti célra indít Budapestről járatot a WizzAir, július 16-ától Kósz szigetére is közlekednek a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről.

Visszatér a FlixBus a magyar utakra

Turizmus Online
-
 21.06.08 11:40Utazás

Kilenc hónapos szünet után újraindulnak a nemzetközi távolsági járatok a busztársaság kínálatában.

Visszatér a magyar utakra a FlixBus

Turizmus.com
-
 21.06.08 11:23Utazás

Június 10-től újraindulnak a FlixBus nemzetközi menetrend szerinti távolsági buszai Magyarországról, eleinte a környező fővárosokba, Bécsbe, Zágrábba és Belgrádba lehet majd utazni a társasággal.