Már nem David Davis a Veszprém edzője

168.hu
-
 21.06.07 14:02Sport

A férfi kézilabda NB I-ben szereplő Telekom Veszprém a hivatalos honlapján tette közzé, hogy felmentették a spanyol szakembert.

5 kapcsolódó hír

MU: „Megérdemled, hogy jól bánjanak veled” – De Gea üzent a távozó kapustársának

NSO
-
 21.06.06 14:25Foci

Mint arról beszámoltunk, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United a hivatalos honlapján bejelentette, Sergio Romero elhagyja a klubot. Kapustársa, a spanyol David de Gea a közösségi oldalain köszönt el argentin kollégájától.

Telekom Veszprém: gyökeres változást ígérnek

Veol
-
 21.06.07 18:12Sport

Újabb közleményt adott ki a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapata, amelyben Nagy László sportigazgató nyilatkozik az edzőváltásról.

Férfi kézi: Gyökeres személyi változások várhatók – Nagy László

NSO
-
 21.06.07 17:18Kézilabda

Nagy László sportigazgató közleményt jelentetett meg a Telekom Veszprém kézilabdacsapatának hivatalos honlapján David Davis vezetőedző menesztését követően. Az elöljáró szavait tartalmi változtatás nélkül közöljük.

Az Alterába Fesztiválon búcsúzik az egyik legnépszerűbb magyar zenekar

Vaol
-
 21.06.08 09:01Megyei

A fesztivállal kapcsolatos programváltozásról a rendezvény főszervezője adott ki közleményt, amelyet változtatás nélkül közlünk.

Kerestük Nagy Lászlót, aki nyilatkozatban reagált

vehir.hu
-
 21.06.07 17:12Megyei

David Davis menesztése, Vuko Borozan helyzete, esetleges érkezők és távozók, a kudarcba fulladt idény szakmai okai és a felelősség kérdése – ezekről szerettük volna kérdezni a Telekom Veszprém sportigazgatóját.