Ukránokkal fenyegette majd megrúgta a segítségére siető mentőket egy részeg férfi

hirado.hu
-
 21.06.04 09:39Baleset-bűnügy

Az elsőfokú bíróság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntettében marasztalta el a férfit.

7 kapcsolódó hír

Nem fizetett a rövidért - vádemelés (képekkel)

HírTV
-
 21.06.04 09:21Baleset-bűnügy

A Nagykátai Járási Ügyészség vádat emelt egy férfivel szemben, aki két hónap alatt közel ötvenszer lopott ugyanabból a boltból.

Bakonygyepes közelében kapták el az iraki embercsempészt

Veol
-
 21.06.03 17:29Baleset-bűnügy

Az Ajkai Járási Ügyészség az államhatár átlépéséhez több személynek segítséget nyújtva elkövetett embercsempészés bűntette miatt a bíróság elé állított egy iraki állampolgárságú férfit, aki 2021. május 5-én húsz migránst akart illegálisan Magyarországról Ausztriába szállítani.

Meglopott egy sarkadi nyugdíjast, vádat emeltek ellene

Kisebb értékre elkövetett lopás vétsége miatt emelt vádat a Gyulai Járási Ügyészség és vádiratában próbára bocsátás intézkedés alkalmazására tett indítványt egy 32 éves büntetlen előéletű, sarkadi illetőségű, de jelenleg budapesti tartózkodási helyű nővel szemben. A terhelt a cselekmény elkövetését megelőzően egy sarkadi nő házi…

Három hadházi férfi ellen emelt vádat a Nyíregyházi Járási Ügyészség

Haon
-
 21.06.04 10:53Baleset-bűnügy

Az ügyészség szerint három éjszaka leforgása alatt több mint félmillió forint értékben loptak el kerékpárokat, és szerszámokat három szabolcsi településről.

Több mint fél milliót akart kaszálni a két orgazda

Bama
-
 21.06.03 09:38Baleset-bűnügy

Régészeti lelettel elkövetett orgazdasággal vádolja a Pécsi Járási Ügyészség azt a férfit, aki eladott egy kelta kést, és azt is, aki megvette azt.

Szabolcsba jöttek lopni

Szon
-
 21.06.04 10:19Baleset-bűnügy

A Nyíregyházi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a három hajdúhadházi férfivel szemben, aki három éjszaka leforgása alatt több, mint félmillió forint értékben loptak el kerékpárokat, és szerszámokat három szabolcsi településről.

Éveken át zsarolt egy gyulai hivatalnokot egy mezőgyáni nő

Behír
-
 21.06.03 11:43Baleset-bűnügy

A Gyulai Járási Ügyészség folytatólagosan elkövetett zsarolás bűntette és annak kísérlete miatt emelt vádat egy 49 éves mezőgyáni nő ellen, aki azzal fenyegetett meg egy gyulai férfit, hogy feljelenti szexuális erőszak miatt és így 200 ezer forint átadására vette rá.