Kondigépeket, autókat, ékszereket és egy quadot is lefoglaltak a rendőrök egy drogkereskedő szer…

444.hu
-
 21.05.17 09:48Baleset-bűnügy

Találtak még 250 millió forint értékben drogot is – 80 kilogramm marihuánát, 3 kilogramm amfetamint és 0,6 kilogramm kokaint.

9 kapcsolódó hír

A rajtaütés után százmillió forintnyi vagyontárgyat foglalt le a rendőrség

168.hu
-
 21.05.17 06:51Baleset-bűnügy

Egy kábítószer-kereskedelemmel foglalkozó bűnszervezet április közepén történt felszámolása után a nyomozók a bűncselekményekből szerzett és felhalmozott vagyonelemeket is visszaszerezték a gyanúsítottaktól.

Ilyet még nem láttál! Így szereztek vissza több száz milliót a zsaruk a magyar drogbandától

Metropol
-
 21.05.17 09:00Baleset-bűnügy

Egy kábítószer-kereskedelemmel foglalkozó bűnszervezet április közepén történt felszámolása után a nyomozók 139 millió forintnyi vagyonelemeket is visszaszerezték a gyanúsítottaktól.

Több 100 kiló kokain volt a brazil húsban

Portfolio
-
 21.05.18 07:21Baleset-bűnügy

A koszovói rendőrség 400 kilogramm kokaint foglalt le egy Brazíliából érkezett hússzállítmányban - közölték a helyi hatóságok hétfőn. A 24 millió dollár (7 milliárd forint) értékű kábítószer ügyében az olasz és az albán hatóságokkal együttműködve hét embert vettek őrizetbe. A rendőrség szerint a drogszállítmányhoz köthető további gyanúsítottak még

A rendőrség 139 millió forintnyi vagyont szerzett vissza egy drogbandától

Egy kábítószer-kereskedelemmel foglalkozó bűnszervezet április közepén történt felszámolása után a nyomozók a bűncselekményekből szerzett és felhalmozott, 139 millió forintnyi vagyonelemeket is visszaszerezték a gyanúsítottaktól – közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda. Azt írták, hogy április 15-én összehangolt bűnügyi…

A mesés vagyona is ugrik a bűnbanda tagjainak

Infostart
-
 21.05.17 10:26Baleset-bűnügy

Egy kábítószer-kereskedelemmel foglalkozó bűnszervezet felszámolása után a nyomozók a bűncselekményekből szerzett és felhalmozott vagyonelemeket is visszaszerezték a gyanúsítottaktól.

Autókat, ékszereket, kondigépeket és egy kvadot is lefoglaltak a drogkereskedőknél

Telex
-
 21.05.17 07:45Baleset-bűnügy

Ritkán látott képeket tett közzé a rendőrség egy vagyonvisszaszerző akcióról.

Drog-milliók a rendőrségi rajtaütés után – “miénk a vár, tiéd a lekvár”

Egy drog-kereskedelemmel foglalkozó bűnszervezet április közepén történt felszámolása után a nyomozók a bűncselekményekből szerzett és felhalmozott vagyonelemeket is visszaszerezték a gyanúsítottaktól.

Lapos tévé, Bmw, kondigép. A sitten ezekre nem lesz szükség. Ezeket a cuccokat foglalták le egy kábszerkereskedő ba…

A rendőrök 139 millió forint értékben foglaltak le vagyontárgyakat, ezen túl több ingatlant is zár alá vettek. A nyomozók mintegy 250 millió forint feketepiaci értékű kábítószert találtak egy bandánál még április közepén, akkor 80 kilogramm marihuánát, 3 kilogramm amfetamint és 0,6 kilogramm kokaint foglaltak le. A police.hu több fotón is…

Vagyonukkal is felelnek

Egy kábítószer-kereskedelemmel foglalkozó bűnszervezet április közepén történt felszámolása után a nyomozók a bűncselekményekből szerzett és felhalmozott vagyonelemeket is visszaszerezték a gyanúsítottaktól – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.